Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.397.004
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
ScorpioN60 kaže...

ja nezz sto bih sa 139 bodova Mršti se

nista .. skupljaj dalje ...al ak bas oces nesto .. mozes neki film, igricu il nesto sta ja znam :D

My software doesn't have bugs, it only develops random features
15 godina
neaktivan
Lockerz

za 1 min je 11, briem da ce im se server srusit kad kucne 11 od navale....

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 22:59 (dj_chapz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nece.... to se njima nikad ne bi dogodilo...

16 godina
protjeran
marko009 kaže...

ma nece.... to se njima nikad ne bi dogodilo...

nema reedema jos :P

15 godina

moj ipdo ej prema tracking numberu u njemackoj, kolnu

15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

moj ipdo ej prema tracking numberu u njemackoj, kolnu

kad dodje .. slikaj ;)

15 godina
neaktivan
Lockerz

svi taj glupi ipod uzimaju a zapravo im ne treba, zapitajte se sta ce vam on, bolje da kupite za 50kn kineski mp3

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

jel reko mozda Lab neke informacije, i gdje u onom programu se pise link od stranice

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

TREBAM VRZU POMOC: kaj da uzmem, Netbook ili Macbook ??? brzo mi pomozite... imam tocno 1000bodova... vise volim igrice... trebam jaki laptop da mogu pokretat mrvicu zahtjevnije igrice npr. CSS ili HL2 itd...

jel moze tko navest neke vaznije specifikacije i njegovo misljenje kaj je bolj...

lp, ZAHVALJUJEM, ko mi kaze dobi hvala dolje :D

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Buda kaže...

svi taj glupi ipod uzimaju a zapravo im ne treba, zapitajte se sta ce vam on, bolje da kupite za 50kn kineski mp3

hahahha...... apple pa da ne valja.....

i to je ipod nano 5 G 16 GB....onaj s kamerom.......

tako da osim za muziku ovaj ce mi sluziti za filmove, igre u pokretu(na nekom putu ) , slike, videe........

15 godina
Lockerz

lab-u je sada ponoć i 12 minuta :D dakle od sada pa nadalje je redeem moguć, poslo sam mu e-mail i vidit ću šta će mi odgovorit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

može li mi ko poslat onaj program za refreshanje pls tria plsss

i sta bi moga uzet za 260 bodova??

Troje može čuvati tajnu samo ako je dvoje od njih mrtvo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 23:14 (eXodus).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

može li meni na PP onaj program od poštovanog forumaša ovdje koji javlja kad je redeem :) ?

15 godina

nista jos...ajde cim dode email stavjaj c/p ovdje

15 godina
bhAmigo kaže...

Jel znate šta mogu dobiti za 440 ptz-a? Koliko košta ipod touch 16GB?

Ne znam kako ste vi skupili po 1000 poena, svaka vam čast... ja imam svojih pošteno zarađenih 440, nisam fejko mejlove niti sam z-lister

pomalo žalim zbog toga jer mnogi nisu uhvaćeni zbog varanja ali valjda slijedeći put budem imo više ptz-a :) :)

sretno svima na reedemu večeras (nadam se da će biti večeras)

nema iPod touch 16 gb :S imaš od 8, 32 i 64 :D

15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo odlucio sam odat vama bespomocnim n00bovima tajnu ; )

Salu na stranu, ne treba vam nikakav program za forward email-a na mobitel, sto se tice notifikacije o promjeni sajta ptzplace.lockerz.com.

1. Napravite account na http://www.changedetection.com

2. Odite na selfcare.vip.hr i registrirajte se ako vec niste

3. Odite na postavke za mail kad se ulogirate nakon registracije

4. Ukljucite trecu opciju za forward maila, koja zahtijeva barem jedan od 3 moguca uvjeta.

5. U prvu kucicu u toj trecoj opciji napisite "robot", bez navodnih znakova, mozete se izlogirati iz vipa

6. Sada se ulogirajte na http://www.changedetection.com i namjestite adresu stranice koju cete pratiti i vasu novu adresu na vipu: http://ptzplace.lockerz.com, a adresa je vasekorisnickoime@vip.hr (korisnicko ime na selfcare.vip.hr )

Meni i frendu radi, tako da bi trebalo i svim ostalima, ako upute slijedite pazljivo.

( Testirano samo na Vip-u, iako bi trebao postojati nacin i za ostale mreze. )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ko Boga Isusa Krista vas molim da mi pošaljete program na pm,jer nemogu cijelo jutro biti na kompu,prehlađen sam hebemu...

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina
neaktivan
Buda kaže...

mp3 za 50kn nema 32GB, nema WiFi, nema bluetooth, nema 100.000 aplikacija za njega, nema ekran u boji, nema touch screen, ne moze pregledavati slike i videe.

iPod Touch sve to moze. iPod Touch je za mene vise dzepno racunalo nego mp3 player. Trebam ga prvenstveno zbog mogucnosti da odem bilo kad na net.

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
15 godina

Igre si zaboravio?:P

Još jednom,molim vas na PP program...

15 godina

potpisujem

15 godina

ajde nemogu cekati cijelu noc za kompom....imam zivot, terbam san....hoce li to dns?

16 godina
Lockerz

aj da uzmem, Netbook ili Macbook ??? brzo mi pomozite... imam tocno 1000bodova... vise volim igrice... trebam jaki laptop da mogu pokretat mrvicu zahtjevnije igrice npr. CSS ili HL2 itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Ko Boga Isusa Krista vas molim da mi pošaljete program na pm,jer nemogu cijelo jutro biti na kompu,prehlađen sam hebemu...

Procitaj moj post iznad, ako si na Vipu, ako ne, morati ces se sam snaci na t-comu ili cemu vec.

16 godina
neaktivan
Lockerz

malo sam prosvrljo po facebook raspravi i kolko sam vidio ameri svi mahom imaju preko 1000 bodova i vecina se izjasnjava da ce uzet macbook... tako da sretno svima (ukljucujuci mene) koji ce loviti macbook...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
WithSkill kaže...

aj da uzmem, Netbook ili Macbook ??? brzo mi pomozite... imam tocno 1000bodova... vise volim igrice... trebam jaki laptop da mogu pokretat mrvicu zahtjevnije igrice npr. CSS ili HL2 itd...

otkad je CS:S zahtjevna igrica?

16 godina
Lockerz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

prvo ti trebas podogit taj trenutak kad ce reedem.. on moze bit bilo kad ... ujutro .. navecer.. popodne ... kad god im se pr*dne ...a onda tek mozes pricat sta ces ''ulovit''

0 0 hvala 0
16 godina

CS:S je zahrjevna igrica, da nebi vuklo na netu moro bi imat najvanje 1-2gb rama, 100gb hard, mish dobar xD, grafu i sve...

15 godina

macbook....liejpsi, bolje perfomense, igrat ce te igre + apple !!!!

15 godina

Nisam na Vipu,a upravo sam dobil privatnu poruku,valjda je to to...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice