Ma to legendo :D hvala ti mnogo.
Nadam se da ces uspjeti naruciti to sto zelis :D.
Edit: -.-,mislio sma na onog kolegu iznad.
Jesi ti meni mislio legendo ili?
Jesi ti meni mislio legendo ili?
Evo pošalju ti mail u kojemu stoji:Lockerz customer service
Thank you for contacting Lockerz. We value you as a customer, and are
committed to responding to every email we receive. We will respond to
your specific inquiry within 4 hours, or the next morning for
inquiries received between midnight and 6 AM US Eastern time.
Thanks again for your interest in Lockerz.
Znači za koja 4 sata pa do sutra ujutro bi mi odgovorili.
Do sutra nista,ajd kada dodze ovdje postaj.
BTW: Mislio sma na ovog kolegu koji je poslao e-mail lockerz-u,nisam se ja lijepo izrazio,sorry.
Nemaš problema.
Dali bi bila dobra ideja da napravim 19 e-mail adresa da bi postao vip clan na lockerz-u.
a probaj nezz ja
Dali bi bila dobra ideja da napravim 19 e-mail adresa da bi postao vip clan na lockerz-u.
Pazi da promjeniš ip ako to budeš radio.
Imam pozivnica tko treba neka javi......
Imam pozivnica tko treba neka javi......
Imam i ja, eto na bugu sam podjelio ravnih 0 pozivnica, niko nepita!
evo vako dobivam puno poruka da objasnim varanje na LockerZ
ako ovo stvarno nije prevara (što sumnjam) i ako oni mene ne skuže (što isto sumnjam jer činjenica je nisam niti z-lister, nov sam član a imam 2.5 k bodova samo preko one igre, nisu valjda tolike budale)
uglavnom čim se uvjerim da 15.10 mogu dobiti macbook air snimam video tutorial i postam ovdje
morate razumiti da sad kad bi svima to pokazao da bi nastetio i sebi i svima drugima koji su skuzili
i da, nisam jedini, ima stvarno dosta ljudi (i budala koji pretjeraju: 29e3vnq.png), ali logično je da nećete pronaći tutorial jer kad bi ovo bilo na youtube lockerZ bi reagirao odmah
do tada mogu samo uputu, cheatanje je moguće upravo preko one igre na početku jer se odvija na klijentskoj strani
ali siguran sam da oni neće dati tek tako macbook a da pritom se ne uvjere dali sam hakao
uglavnom postoje i drugi načini kako ovo odraditi, manje efikasni ali više sigurni
1. izradom lažnih accounta s tim da pazite da minjate IP i brišeete coockije
2. mijenjanjem HTML koda prilikom odgovaranja na stare dailies (postao sam youtube film u prijašnjem postu)
3. i speedhack na igri, jednostavno preko cheatengine usporite igru na 0.1 ili 0.05 (10% ili 5% brzine) i povatate sve one bodove sta padaju dolje bez ikakvih problema i bogatiji ste za cirka 100 bodova
eto uživajte
Ja sam vec rekao, ljubazno cu objasniti o cemu se radi ;))), pa fali mi jos 10 ljudi, izgleda da sa Travian foruma nije nitko lakovjeran, tako daa...
evo vako dobivam puno poruka da objasnim varanje na LockerZ
ako ovo stvarno nije prevara (što sumnjam) i ako oni mene ne skuže (što isto sumnjam jer činjenica je nisam niti z-lister, nov sam član a imam 2.5 k bodova samo preko one igre, nisu valjda tolike budale)
uglavnom čim se uvjerim da 15.10 mogu dobiti macbook air snimam video tutorial i postam ovdje
morate razumiti da sad kad bi svima to pokazao da bi nastetio i sebi i svima drugima koji su skuzili
i da, nisam jedini, ima stvarno dosta ljudi (i budala koji pretjeraju: 29e3vnq.png), ali logično je da nećete pronaći tutorial jer kad bi ovo bilo na youtube lockerZ bi reagirao odmah
do tada mogu samo uputu, cheatanje je moguće upravo preko one igre na početku jer se odvija na klijentskoj strani
ali siguran sam da oni neće dati tek tako macbook a da pritom se ne uvjere dali sam hakao
uglavnom postoje i drugi načini kako ovo odraditi, manje efikasni ali više sigurni
1. izradom lažnih accounta s tim da pazite da minjate IP i brišeete coockije
2. mijenjanjem HTML koda prilikom odgovaranja na stare dailies (postao sam youtube film u prijašnjem postu)
3. i speedhack na igri, jednostavno preko cheatengine usporite igru na 0.1 ili 0.05 (10% ili 5% brzine) i povatate sve one bodove sta padaju dolje bez ikakvih problema i bogatiji ste za cirka 100 bodova
eto uživajte
A gdje je ta igra?
kad se tek registriras imas igru u kojoj hvatas poene (navlakusa)
kad se tek registriras imas igru u kojoj hvatas poene (navlakusa)
Uh onda sam to prošo.
btw. ja sam probao te datume mjenjat ali neradi nzz zasto daj mi url od tog filmica na youtube-u
a kako taj html promjenit? To jest kad odem u daili i odgovorim na pitanje i kaj onda? Sta u sta da promjenim?
Just want to remind members that on 9/10, we will be purging the system of ALL illegally obtained PTZ. In case you're wondering if that affects you, it includes ALL PTZ obtained through: 1) Fake emails 2) Answering dailies from days past the current day 3) Cheating at the game in any way 4) Refreshing ANY page to get illegal PTZ. For our 100% rule-abiding members, congrats, you keep all of your PTZ and will have a much better chance of great redemptions on 9/15 because fraud PTZ are getting wiped out before our posting. For our "I didn't know it was cheating” or “I’m sorry I cheated” folks, only you're fraud PTZ will be deleted this one time. However, this is the only “second chance”. Any future attempt to cheat or engage in 1-4 and above will END your Lockerz membership.
Samo da Vas podsjetim nadam se da ste ovo već pročitali rako da fejkanje emaila i slične stvari neće proći ;) pozz
P.S. ako netko treba pozivnicu nek se javi ;)
tnx za link sad sam probao ali neradit to hackanje
Just want to remind members that on 9/10, we will be purging the system of ALL illegally obtained PTZ. In case you're wondering if that affects you, it includes ALL PTZ obtained through: 1) Fake emails 2) Answering dailies from days past the current day 3) Cheating at the game in any way 4) Refreshing ANY page to get illegal PTZ. For our 100% rule-abiding members, congrats, you keep all of your PTZ and will have a much better chance of great redemptions on 9/15 because fraud PTZ are getting wiped out before our posting. For our "I didn't know it was cheating” or “I’m sorry I cheated” folks, only you're fraud PTZ will be deleted this one time. However, this is the only “second chance”. Any future attempt to cheat or engage in 1-4 and above will END your Lockerz membership.
Samo da Vas podsjetim nadam se da ste ovo već pročitali rako da fejkanje emaila i slične stvari neće proći ;) pozz
P.S. ako netko treba pozivnicu nek se javi ;)
e pa svaka čast, eto vidite ljudi, nema vam smisla varati i meni ce otici tih 2500 bodova :)
Ma najbolje bit fer i korektan i lako ce ti poslat to sto si narucio i bok..A sad,ko oce pozivnicu
najbolje ti je bit fer, jer su npr. prije koji tjedan prije nove posiljke robe isli detaljno pregledavat svaki racun, i buduci da je bilo sve prije bugovito i u k..., ustanovili su da sam kao namjerno/nenamjerno imao viska 24 boda, jer mi se ona igrica s pocetka zblokala pa sam isao na refresh i onda sam imao dupli rezultat... ali isto tako, ustanovili su da su me u jednom trenutku zakinuli za 40 bodva, pa su mi to dali, tako da nema varanja kod njih... sve ce izac na vidjelo.... isto je tak i s laznim adresama, jer ce te bannat ako vide da su neaktivne ili s iste ip adrese...
i da... ako netko treba pozivnicu ili 100 eura, neka mi pise na pm...
Ma treba do 15.10. se smirit i skupljat bodove normalno a nakon toga ćemo vidjeti što prolazi a što ne... I naravno još mnogo toga... ;)
evo otvorio sam novi account i idem posteno (bar donekle) pa valjda cu barem uvatiti onaj USB stick :)
sjećate se mog problema? to je zato što se stranica većinom u flashu, a to je ipak previše za moju brzinu. danas sam probao na kompu gdje je veza brža i sve se normalno učita, ali kod mene neće ništa... bye, bye lockerz
MOŽE LI MENE ITKO POZVATI?MOLIM VAS.MOJ EMAIL JE alexspalato@gmail.com
MOŽE LI MENE ITKO POZVATI?MOLIM VAS.MOJ EMAIL JE alexspalato@gmail.com
poslao sam ti ja
Sto ga nisi meni prepustio =(.
sjećate se mog problema? to je zato što se stranica većinom u flashu, a to je ipak previše za moju brzinu. danas sam probao na kompu gdje je veza brža i sve se normalno učita, ali kod mene neće ništa... bye, bye lockerz
koja brzina je kod tebe ak smijem pitat?
@ Game_Fan, meni je 5 to go
i nije fora da onaj koji ima preko 20 invitea, da tu grabi nove invajtove, jer time necete nista postici, a drugima to moze puno znaciti... ja sam tek 2 invajta napravio...