A znam dogovorio sam se da napisu sunglasses na paket i manju vrijednost nadam se da ce sve biti uredu...inace imam inovice da sam ih platio 150kn...iako je vise treba se znati snaci! I da na naocale ti neide porez na luksuz provjerio sam na stranicama carine jedino da neotvore pa mora ici na vjestacenje dali je original ili ne! koje gluposti!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.094
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako se koristi onaj LRC ^^
Kad mi kazemo da je danas reedem upalis ga i stisnes start kad reedem bude svirat ce!
Ahaa skužio sam :D
Hvala^^
Jbt ovo je stvarno brzo.Danas ili sutra paket bi vec trebao biti kod rodbine xD
Jbt ovo je stvarno brzo.Danas ili sutra paket bi vec trebao biti kod rodbine xD
Pa ekspress shipping tako je to ja sam preko ebaya dobio nesto tako narucio u pon doslo u cet :-)
koliko u LRC Prize Priory List stane nagrada?
Evo posto mi se neda vise prodavati botove za lockerz odlucio sam prodati sve koje imam!Cijena je 20$
Ako tko hoce source code od recaptcha bypass (programa radjenog u vb-u) cijena je 25$
Ovaj source code je izvrstan i mozete si modificirati sto god hocete na njemu.Veoma je jednostavan i onaj tko ga kupi i nesto mu bude nejasno moze slobodno pitati!
BTW zaboravio sam reci da otkrivam metodu za 15$ kako zaraditi 200 000 bodova u tjedan dana a i manje vremena (realno 2-3 dana).Stvarno radi.Ja vam pomazem u tome.
Ja sam s tom metodom kao sto vidite dobio xbox a sad idem na ps3.Vec sam na 100 000 tisuca :)
jedina metoda je otvaranje novog acc-a i lupanje sa LPA svi ovi filmici po 750, 500, 250 i tako...nije neka nauka...ali barem je besplatno
na postojecem acc-u nemozemo sigurno toliko zaraditi bodova u kratko vrijeme posto su svi filmici vrijedniji od 60 ptz-a pogledani
BTW zaboravio sam reci da otkrivam metodu za 15$ kako zaraditi 200 000 bodova u tjedan dana a i manje vremena (realno 2-3 dana).Stvarno radi.Ja vam pomazem u tome.
Ja sam s tom metodom kao sto vidite dobio xbox a sad idem na ps3.Vec sam na 100 000 tisuca :)
Ja imam auto video watcher koji sam odgleda sve video kad ga pustiš preko noći upaljeno tako sam zaradio več 250000
jedina metoda je otvaranje novog acc-a i lupanje sa LPA svi ovi filmici po 750, 500, 250 i tako...nije neka nauka...ali barem je besplatno
na postojecem acc-u nemozemo sigurno toliko zaraditi bodova u kratko vrijeme posto su svi filmici vrijedniji od 60 ptz-a pogledani
Nope :)
Ja imam auto video watcher koji sam odgleda sve video kad ga pustiš preko noći upaljeno tako sam zaradio več 250000
Neda se meni pustiti preko noci.Puno stroji trosi a i ovo cudo od kompa bruji ko traktor!
Neda se meni pustiti preko noci.Puno stroji trosi a i ovo cudo od kompa bruji ko traktor!
Ali se ipak isplati.
Ali se ipak isplati.
Izracunaj kolko potrosis struje!
danas redeem?
lol nevjerujem...pa nisu normalni...trebali su dati u 5 ujutro jbt
Danas je reedem pise na twiteru...
u pipac i njihova stranica i sve, šteka kao nikad do sada... nece mi se logirati, ma glupost
ma da nista neradi cak sam i usao u paypal ali od tamo neide dalje!
također isti problem
error 404 kad se pokušam logirati.. ah..
EDIT:
LOCKERZ
The redemption will be canceled until further notice.
20$ uspio ugrabiti na 2 acc :)
najvj ce ti pobrisat!
najvj ce ti pobrisat!
ma neće nikom pobrisat ništ samo će nastavit s onim što je ostalo. ja nisam ništa uspio pokrenut
20$ uspio ugrabiti na 2 acc :)
Kako si to molim te uspio kad ja nisam mogao uci dalje od izbora za paypal na 1 acc sa lrcpro
najvj ce ti pobrisat!
ma neće nikom pobrisat ništ samo će nastavit s onim što je ostalo. ja nisam ništa uspio pokrenut
nije ostalo nista 100%
opet neće
ostali paypali, od 20 na manje.. al me izbacilo par puta van :/