Ganjaj PayPal, pa lako napraviš acc na Sloveniju da možeš primit pare. Kupi LRC Pro, sa LRCom redeemaj malo veću svotu PayPala, kupi captcha bypass. Sa LRCom i bypassom redeemaj iPad. Sve po redu :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad če bit redeem?
pitanje sta ako se sad na redeem osvoji Decalz 5-Pack: Kinect Gamers 660 PTZ
jel se kasnije sa ovim moze ucestvovati na Shoppers Redemption ???
pitanje sta ako se sad na redeem osvoji Decalz 5-Pack: Kinect Gamers 660 PTZ
jel se kasnije sa ovim moze ucestvovati na Shoppers Redemption ???
osobno mislim da ne preporucujem ti ili paypal od 25 ili neku od ps3 igara da probas ili nesto u tom rangu znaci low/mid posto ima puno nagrada velika je sansa da nesto ugrabis od toga moj frend je neki DVD uzeo bez icega i jos je fulao capchu i svasta tak da se moze...
odustanite od tog 247, ne isplati se ako nemate autobidere
zivcira me ovaj lockerz photo...jel se moze kako napravit da cim se ulogiras bude hallway prvo sta se prikaze? posto se ulogiram i zaboravim vidjeti hallway i propustim neke stvari...
i mozete mi objasniti sta su ovi filmici koji vrijede 60 i 150 ptz (a nije sad 5x niti 7x) - zasto toliko vrijede i oce li vrijediti i poslije toliko? neke pjesme po 150ptz kako sam skuzio, neki patrick, i neka treba na kratkim filmicima po 60ptz
zadnjih par dana nisam toliko bio aktivan na lockerzu, plus sta sam propustio par dana hallwaya

Ja nisam dobio mail ni od reedema od 27.1 da li je iko dobio mail ko je uzeo nesto na tom reedem-u?
Ja nisam dobio mail ni od reedema od 27.1 da li je iko dobio mail ko je uzeo nesto na tom reedem-u?
Ja nisam dobio jos s tog...samo s onog 21.1.
Ja ću prvo PayPal 50$, pa kupim autobidder od Perkana, i ER Pro za drugi komp...I onda sa autobidderom sa accountom od starog, a ER Pro za account od stare. :D
ja sam namjestio 75,50,25 valjda ce neki uletiti od njih :-) jel ti nije lrc pro bolji?
Ja sam namjestio sve od 500$ zato jer nikad neznaš, a i tak i tak će sve do 150$ bit Fresh Out dok ja uletim. ^^ Tak da jedino mogu proć sa 150$, i manje. :)
A kaj se tiče LRCa, ne znam još, moram ga isprobat. Ak će radit *ebeno, onda kupujem i za drugi PC, ali moram vidjet i kakav je ER Pro pa ću možda ipak njega kupit za drugi komp :D
ja od kad sam nabavio lrc ništa nisam reedemo. uvijek neki problem iskrsne. i na prestojećem general očekujem probleme a posebno s prize selectorom.
samo isljuci auto swap butique i neces imati problema sa prize selectorom!
samo isljuci auto swap butique i neces imati problema sa prize selectorom!
jel taj auto swap boutique ako je neka stvar koju sam stavil na prize selector fresh out onda on prebaci na sljedeću koja je po redu u prize selectoru lrc-a?
Ne, to ti je ono kada su ti sve nagrade koje si izabrao Fresh Out, pa promjeni na drugi Boutique.
Decki moji odlicna vijest :)))))))))
To improve our member experience, we are making some changes to get stuff to you more quickly. Starting on Friday, February 25, 2011, all non-US winners of Redemptions, 24/7 and contests will receive the cash equivalent through either PayPal or AlertPay electronic payment systems. This means we get it to you faster and you get to enjoy it sooner, though you will remain responsible for reporting and paying any and all taxes and duties that are due. As we strive to be a more global community, we will continue to make improvements based on your feedback.
ako je tako onda je to fantastično
Upravo to.Mozete vise pogledati na njihovom blogu :))))
Sad idem na nano-a i dobijem paypal ili alertpay(uzet cu alertpay jer mogu vam poslati cek doma) u vrijednosti oko 150$ :)
@Perkan mislim da ti 5$ skinu da ti pošalju ček, a kad ga hoćeš unovčiti se ne isplati baš jer samo 100 kn još to platiš, bar se meni nije isplatilo 25$ :/ inače super :P
Upravo to.Mozete vise pogledati na njihovom blogu :))))
Sad idem na nano-a i dobijem paypal ili alertpay(uzet cu alertpay jer mogu vam poslati cek doma) u vrijednosti oko 150$ :)
pa šta nije bolje preko alertpaya da ti pošalju na karticu? brže dođe i jeftinije
Kaj mogu primit pare na AlterPay? Al malo mi je bed zato kaj nemrem kupovat niš sa njim...A vidim da mogu poslat ček, znači podignem ček, prebacim pare na PayPal, i voila. :D

nemoj se zanosit.
hebiga ponjelo me ali u teoriji je moguce samo mislim da nije izvedio posto bi skuzili vec nakon druge nagrade za redom da nesto nestima...
hebiga ponjelo me ali u teoriji je moguce samo mislim da nije izvedio posto bi skuzili vec nakon druge nagrade za redom da nesto nestima...
i to ali nema sanse da osvojiš puno proizvoda na 24/7 pa makar imao autobider. ma kaj puno ako osvojiš cak i neku glupost na 24/7 svaka ti čast.
baš me zanima jel se i za one lockerz majice moze dobiti u protuvrijednosti novca. to je barem zagarantirano na svakom general reedemu
i to ali nema sanse da osvojiš puno proizvoda na 24/7 pa makar imao autobider. ma kaj puno ako osvojiš cak i neku glupost na 24/7 svaka ti čast.
baš me zanima jel se i za one lockerz majice moze dobiti u protuvrijednosti novca. to je barem zagarantirano na svakom general reedemu
Haha kolika bi bila protuvrijednost?!20 kn xD
Ovo mi nije nikako dobro jer ne zelim da se logujem na lockerz sa svojom mail adresom koja mi je vezana za online servise za placanje. Da mogu da podesim u nalogu da mi to bude adresa za isplatu onda ok ali da mi je ista za log in e to mi se vec ne dopada.
Haha kolika bi bila protuvrijednost?!20 kn xD
ako se ne varam 20 dolara pise na paketu sa majicom
jel sad nece slati nagrade nikako vec samo u zamjenu za novac ???
valjda samo za 24/7 reedem ostaje po starom...
I za redeem i 24/7 su ova nova pravila.Znači samo novci se dobijaju.Nema više nagrada za Internacionalce.Jedino SHOP ostaje isti.