Kickstarter - kampanja iz hrvatske

poruka: 7
|
čitano: 4.057
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Dali je moguće na Kickstarteru započeti kampanju iz hrvatske? Naime imam DEMO igre za koju mi je potrebna "manja" suma za završetak, pa sam mislio pokušati preko Kickstartera.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kickstarter - kampanja iz hrvatske
Gadgeti kaže...

Dali je moguće na Kickstarteru započeti kampanju iz hrvatske? Naime imam DEMO igre za koju mi je potrebna "manja" suma za završetak, pa sam mislio pokušati preko Kickstartera.

http://www.kickstarter.com/start

Osobno nije moguće.

totus mundus agit histrionem
17 godina

probaj na indiegogo

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Da vidio sam da piše ali znam da su neki hrvatski bili na Kickstarteru ali onda sigurno preko nekog drugog. Da druga opcija mi je indiegogo

0 0 hvala 0
17 godina
Gadgeti kaže...

Da vidio sam da piše ali znam da su neki hrvatski bili na Kickstarteru ali onda sigurno preko nekog drugog. Da druga opcija mi je indiegogo

Moraš imati nekoga u USA (rođaka) tko će verificirati račun na kicistarteru.

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
12 godina
protjeran

A ništa onda ćemo probati putem Indiegogo iako tamo je manja šansa nažalost :S

0 0 hvala 0
17 godina
Gadgeti kaže...

A ništa onda ćemo probati putem Indiegogo iako tamo je manja šansa nažalost :S

Bilo gdje da pokreneš kampanju moraš imati veći broj prijatelja koji će donirati koji dolar.  Problem je što naši prijatelji jedva imaju za kavu! U kampanji iskoristi prijatelje i pozovi ih da putem facebook / twittera pozovu svoje prijatelje da ti pomognu donacijom, također piši po gaming fb grupama i forumima, traži potporu . Tek kada probiješ led sa svojim prijateljima, možeš očekivati da će ti neko od stranaca uplatiti donacije.

Puno sreće.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice