Dali je moguće na Kickstarteru započeti kampanju iz hrvatske? Naime imam DEMO igre za koju mi je potrebna "manja" suma za završetak, pa sam mislio pokušati preko Kickstartera.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali je moguće na Kickstarteru započeti kampanju iz hrvatske? Naime imam DEMO igre za koju mi je potrebna "manja" suma za završetak, pa sam mislio pokušati preko Kickstartera.
http://www.kickstarter.com/start
Osobno nije moguće.
probaj na indiegogo
Da vidio sam da piše ali znam da su neki hrvatski bili na Kickstarteru ali onda sigurno preko nekog drugog. Da druga opcija mi je indiegogo
Da vidio sam da piše ali znam da su neki hrvatski bili na Kickstarteru ali onda sigurno preko nekog drugog. Da druga opcija mi je indiegogo
Moraš imati nekoga u USA (rođaka) tko će verificirati račun na kicistarteru.
A ništa onda ćemo probati putem Indiegogo iako tamo je manja šansa nažalost :S
A ništa onda ćemo probati putem Indiegogo iako tamo je manja šansa nažalost :S
Bilo gdje da pokreneš kampanju moraš imati veći broj prijatelja koji će donirati koji dolar. Problem je što naši prijatelji jedva imaju za kavu! U kampanji iskoristi prijatelje i pozovi ih da putem facebook / twittera pozovu svoje prijatelje da ti pomognu donacijom, također piši po gaming fb grupama i forumima, traži potporu . Tek kada probiješ led sa svojim prijateljima, možeš očekivati da će ti neko od stranaca uplatiti donacije.
Puno sreće.