Google Drive Unlimited ?

poruka: 20
|
čitano: 3.317
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Google Drive Unlimited

Pozdrav svima!

Imam drive(15GB) u sklopu svog osobnog gmail racuna,to mi je premalo posto imam puno filimica pa sam odlucio trazit vise..

Naiso sam na ebayu na  goolge drive unlimited za nekih 10-tak $...

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xgoogle+drive.TRS0&_nkw=google+drive&_sacat=0

O cemu se tu radi,jeli to fake ili?

Na koji nacin covjek dobi unlimited storage/dozivotno i proda ga po tako maloj cijeni? (kad 1TB sluzbeno kosta 869kn/ godinu)

Jeli to legalno i oce li Google kad shvati da nije,ugasiti taj racun?

Kod nekih pise da je seller moj osobni super administrator,ne znaci li to da onda ima pristup mojim podacima,resetu lozinke itd,da u svakom trenu moze  ugasit taj  moj kupljeni account?

Dali je to novi gmail racun sa kojeg sa moze slati mail,ili ce se taj drive i photos samo nadograditi na moj gmail?

(prvi oglas/seller vitra101 i treci oglas/gsuites imaju skroz identican review?)

Dali je ovo mozda sluzbena stranica od googla na kojoj mogu kupit ulimited legalno za 15$ kao sto pise ili isto neka muljaza:  ?

https://gdriveunlimited.com/

Ako neko zna kako to sve skupa funkcionira ili je mozda kupio g. drive na taj nacin, neka napise, bit cu zahvalan..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Google Drive Unlimited ?
Domena je registrirana pred 14 dana i vrti se na shared virtualki, to ti dovoljno govori o ozbiljnosti sitea, ako ti vec sadrzaj nije bio dosta da posumnjas u scam..

Mislim, sta ti zdrav razum govori, da netko prodaje nesto jednokratno za 10$, a inace bi kostalo 500$ godisnje recimo ?
8 godina
neaktivan
mcf kaže...
Domena je registrirana pred 14 dana i vrti se na shared virtualki, to ti dovoljno govori o ozbiljnosti sitea, ako ti vec sadrzaj nije bio dosta da posumnjas u scam..

Mislim, sta ti zdrav razum govori, da netko prodaje nesto jednokratno za 10$, a inace bi kostalo 500$ godisnje recimo ?

Pa zato i pitam jer mi smrdi..

Ali

znam masu ljudi koji su tako kupili dropbox npr za 8$ i imaju 30GB,i zadovoljni su..Na kraju price ima i ljudi koji kupe windows za 5$ i uredno sve funkcionira..

Koliko ja znam ebay bi kao trebo bit siguran sajt,cim se uoci kakva muljaza prevara brisu ti account trajno.Ubit cak neke i birsu ako im se ne sviđa postotak feedback-a.Npr ne moze tamo prodavat rolex za 1000kn,odma se zna da je replika i budes makunt pogotovo ako se ljudi u komentarima zale..

Mislis da seller sa drugih accounta sebi slaze pozitivan feedback kako bi cjela prica izgledala uvjerljivo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2017 15:13 (ivobug).
14 godina
neaktivan
Mislim da je besmisleno koristiti za bekap nesto za sto znas da nije legalno ili je u sivoj zoni. Nakrcas 100gb podataka i onda ti google zatvori racun i odu podaci bajbaj.

Win licence za 5$ isto nisu "legalne", obicno rade, ali ms zna gasiti te kljuceve. Sto nije drama, drama je koristiti tako nesto za backup.

I ne, ne postoji neogranicen dozivotni storage za $10 jednokratno, a da je legalno i sigurno. Ne znam kak ti to uopce moze pasti na pamet.. :)
8 godina
neaktivan

Onda M-disc 100GB i nemam brige.

Zao mi je da se nije vise ljudi ukljucilo u raspravu,pa da razmjenimo misljenja.

14 godina
neaktivan
Ja placam nekih 2$ mj za 1TB na google driveu, to mi je za sada taman + neogranicene fotke na google photos (ne znam koja je max rezolucija ali na casual mob fotkama se ne vidi neka razlika).
16 godina
mcf kaže...
Ja placam nekih 2$ mj za 1TB na google driveu, to mi je za sada taman + neogranicene fotke na google photos (ne znam koja je max rezolucija ali na casual mob fotkama se ne vidi neka razlika).

Kak si to uspio? Ja placam 2$ za 100 gb mjesecno...1 TB je 10$

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 14:08 (Srednji).
14 godina
neaktivan
Ma moja greska, 100gb, sorry.
8 godina
neaktivan

Svaki mjesec trebas palatit 2$ da bis imao  100GB ili svaki mjesec dobis novih 100GB kad uplatis tih 2$?

Ukoliko je prva opcija u igri,pitanje:

Sta se desi ako jedan mjesec ne platis 2$,onda ti se automacki spusta na 15GB a sta je sa podacima?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 15:54 (ivobug).
14 godina
neaktivan
Ne znam, automatski mi se skida sa kartice. Normalno da , ako nesto krivo krene sa uplatom, da ce te upozoriti, i da postoji neki razuman period da nastavis sa uplatom.. uostalom imas njihov faq na gdriveu, imas kontakt pa pitaj njih za detalje.
14 godina
Ja razmisljam da uzmem preplatu na Office 365 za 69$ godisnje, ukljucen office i 1TB na onedrive-u. Cini mi se dosta povoljnije od googlea i drropboxa.

0 0 hvala 0
16 godina
ivobug kaže...

Svaki mjesec trebas palatit 2$ da bis imao  100GB ili svaki mjesec dobis novih 100GB kad uplatis tih 2$?

Ukoliko je prva opcija u igri,pitanje:

Sta se desi ako jedan mjesec ne platis 2$,onda ti se automacki spusta na 15GB a sta je sa podacima?

Da, i meni se automatski skida, istekla mi je kartica pa sam dobio obavijest da nesto nije u redu sa karticom i da imam 7 dana da rijesim problem.

c/p:

There was a problem charging your account. Please contact your bank to resolve any issues and try again.
If we do not hear from you within 7 days, your order will be canceled.

16 godina
5220 kaže...
Ja razmisljam da uzmem preplatu na Office 365 za 69$ godisnje, ukljucen office i 1TB na onedrive-u. Cini mi se dosta povoljnije od googlea i drropboxa.

imam i to i super je, jednom godisnje uplatim i miran sam...ja uzimam u linksu, imaju svako toliko akciju za 260 kn ja mislim da je bilo prosle godine...

14 godina

Hvala na informaciji, to se skroz isplati onda. Evo gledam baš na stranici linksa samo nisam siguran koja je razlika ovog od 217kn i 284kn? Ova jeftinija verzija je neka scratch kartica.

https://www.links.hr/hr/microsoft-office-365-personal-32-bit-x64-svi-jezici-qq2-00012-scratch-kartica-250115110

https://www.links.hr/hr/microsoft-office-365-personal-engleski-qq2-00543-godisnja-pretplata-250115130

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 16:09 (5220).
16 godina
Google Drive Unlimited ?

to najbolje njih pitaj, i odmah javi tu da i ja uzmem :)

da, imaju karticu samo prepises broj i to je to...ovo skuplje ne znam kaj je...

EDIT: evo ja ih kontaktirao pa za sve koji zele znati vise:

Tema: postovani, koja je razlika izmedju https://www.links.hr/hr/microsoft-office-365-personal-32-bit-x64-svi-jezici-qq2-00012-scratch-kartica-250115110 i ovog https://www.links.hr/hr/microsoft-office-365-personal-engleski-qq2-00543-godisnja-pretplata-250115130 osim u cijeni? Hvala

Veza s operaterom će uskoro biti uspostavljena, molimo pričekajte.
Pokušavamo vas povezati, molimo pričekajte. Ukoliko ne možete čekati molimo vas da nam ostavite poruku: Ostavite poruku. Hvala vam!

Bernardin Sabolović otvara razgovor.
Bernardin Sabolović 5:02:48 PM
nema razlike
osim u cijeni

Ja 5:03:39 PM
s obzirom da ja imam tu pretplatu od prosle godine, isto kupljenu kod vas, ovo za 217 kn ce mi normalno produziti pretplatu?

Bernardin Sabolović 5:06:33 PM
s istom ćete aktivirati opciju na jednu godinu

Ja 5:06:54 PM
super puno hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 17:08 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

Zasto ne kupis jednostavno preko ebaya g.drive unlimited storage za 10$ i miran si?

Brdo poznanika ja tako uzelo 30-tak GB za dropbox za par $ i zadovoljni su,cak su mogli to pripojit postojecem racunu sto kod g. drive nije slucaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 20:43 (ivobug).
14 godina
neaktivan
Pobogu, ne sve ispocetka..

Zasto ti ne uzmes i ne gnjavis vise?
16 godina
odjavljen
ivobug kaže...

Zasto ne kupis jednostavno preko ebaya g.drive unlimited storage za 10$ i miran si?

Brdo poznanika ja tako uzelo 30-tak GB za dropbox za par $ i zadovoljni su,cak su mogli to pripojit postojecem racunu sto kod g. drive nije slucaj.

Tebi tih 10$ stvarno ne treba? Ajde meni uplati, da si kupim štogod na ebayu.

Klikneš na buy i to te odvede na http://sites.fastspring.com/htcunlock/product/pro i ti kažeš MOŽDA JE OD GOOGLEA?

p.s. i još na dnu piše "This website is in no way affiliated with, maintained, sponsored or endorsed by Alphabet Inc or any of its affiliates or subsidiaries. This service is offered as-is without any kind warranties."

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 18:31 (Sum_of_all_fears).
8 godina
neaktivan
Google Drive Unlimited ?

Ne kuzim zasto ste tako sumnjicavi,pa nemoze nesto trajat na ebayu a da je prevara,feedback bi odma bio negativan i odma te izbace van,nema vise prodaje.

99.9% ljudi ima kupljen windows za par $ i sve uredno radi, zasto onda nebi kupili i oblak.

Imam ga i znam masu ljudi koji koristi dropbox godinama.

Uostalom na oblake bilo oni "legalni" ili "ilegalni" ( sta god to znacilo) nikad se ne stavljaju  vazni podaci.Niti jedna ozbiljna firma ne radi back up sa oblakom.Koriste trake,dvd,M-diskove,vanjske hardove itd...

Vazni podaci NIKAD ne idu na  net...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 19:53 (ivobug).

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kad si tako siguran, što si ne kupiš?

BTW, windowsi za par $ se mogu sutra deaktivirati jer su to u 99% slučajeva MSDNAA licence koje studenti preprodaju... Imam ti 15ak takvih, ćeš kupit? Od Win7 nadalje + Visual Studio, SQL Server Developer verzije...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice