Mislim je li ti problem stavit link? Thnx
A sorry al nema više linka. A u dučanu u kojem sam ih kupi ih također više nema. Sorry!!!
Mislim je li ti problem stavit link? Thnx
A sorry al nema više linka. A u dučanu u kojem sam ih kupi ih također više nema. Sorry!!!
nije carina na sve proizvode jednaka, ja sam na patike platio 6% a na bateriju 10%, plus na to sve idu jos neki carinski troskovi oko 50kn i plus 10 kn sto ti postar donese pismo da moras ici na carinu
nije carina na sve proizvode jednaka, ja sam na patike platio 6% a na bateriju 10%, plus na to sve idu jos neki carinski troskovi oko 50kn i plus 10 kn sto ti postar donese pismo da moras ici na carinu
to pismo mi je od prve bila sprdnja kakve nigdje nema, razglednica za ameriku košta jeftinije nego to pismo -.-"
Ne možeš to reć jer nije točno...ako je carina na tonešto 10% i pdv 23%, onda ćeš platiti 35,3% ukupno + kako kaže kolega 10 kn za poziv i 10-50 kn troškova carinskog postupka.
Na informatičku opremu nema carine, p aplaćas samo 23% pdv + 10 kn poziv+10-50kn carinskog postupka
Na neke druge stvari carina je npr 6%, pa tada plaćaš ukupno 30,38% + 10 kn poziv+10-50kn carinskog postupka
itd itd...
Meni u zadnje vrijeme opasno kasne paketi iz Kine. Zadnjih par paketa je doslo nakon mjesec i po a prije za max 23 dana da su dolzili. Stalno se moram dogovarati sa prodavcima da nakon mjesec dana vrate 50% novca a ja da sacekam jos sedmicu dve pa ako ne dodje da vrate ostatak. Izgleda da su poostrili mjere za pakete iz kine XD jer mi iz Velike Britanije dodje za 3 dana.
Meni isto kasne jako neznam sta im je sa dealextrema cekam vec treci tjedan jos pise order recived znaci jos nije niti poslano! inace kad narucim u pon, cet-pet pise shiped!
je, to je istina, mnogo toga prođe bez naplate a da premašuje granicu, ono, dobiješ ceki kuvertu i sam odeš po paket, traže potvrdu plačanja, kao sumnjivi price ^^, to mi je zadnje bilo, htjeli mi nabiti na paket Cd-ova koje sam odabro na rate plačat, i ovi zbunjeni, kako na rate ??
Meni je do sada 200-tinjak stvari proslo bez placanja,nadam se da ce tako i ostati!
Meni u zadnje vrijeme opasno kasne paketi iz Kine.
Navodno je čak Kineska pošta dala službenu obavijest da je zbog sporih praznika povečan promet, pa zbog toga dolazi do večeg kašenja prema odredištima prema kojima ima manje zrakoplovnih linija. Velik dio pošiljki čeka na aerodromu na termin za transport.
Zanima me jeli moguće da mi iz Hrvatske prodajemo nešto preko Ebaya?
Ako se ne varam je. Al osobno nikad nisam probao.
Ljudi trebam pomoć.Imam par pitanja. Znači napravio sam ebay account i paypal account.
1.Na paypalu mi piše da će mi nekakav kod za potvrdu kartice doći za dan dva.To se stvarno treba tolikio čekati?
2.Kako povezati ebay acc i pay pal?
3.Kako se odlogirati sa ebay-a?lol
Je li normalno da stvar iz hong kong-a i jedna iz kine još nisu došle a poslane su mi 28.10 ?
Je li normalno da stvar iz hong kong-a i jedna iz kine još nisu došle a poslane su mi 28.10 ?
Jest! Znaju putovat mjesec dana.
Nakon 30 dana povrat para,tako ja radim...
Ako se ne varam je. Al osobno nikad nisam probao.
možeš ti prodavati preko eBaya ali paypal je zabravio primanje novca za hrvatsku tako da ako išta prodaš, no cash.Ustvari to je sve povezano, pp i ebay, tako da je odgovor, NE, nemožeš prodavati preko eBaya osim ako si iz susjednih EU država.
svi koriste pp, teško da če prodat nešto tak.Ja recimo imam mb ali ga nijednom nisam koristio.
...ajde sad malo offtopica
U prijašnjim postovima u nekoliko navrata spominjan je DEALEXTREME...ako netko zna molim Vas, koliko je vrijeme dostave sa DX-a?
Kod većine itema piše 2-4 days, što mi zvuči stvarno prebrzo, ili ??
Evo, molio bih ako netko zna pa da mi odgovori - unaprijed HVALA!
P.S. jučer obavio svoju 40 i neku kupnje sa eBaya - prezadovoljan!
Ako kome šta treba platiti, dobio sam karticu pa imam PAYPAL :D Konačno
Nakon 30 dana povrat para,tako ja radim...
Ti si seljak. Meni su znale stvari putovati preko 45 dana, ali sam se dogovorio sa senderom da cu otvorit claim cisto reda radi, ali da cu pricekat jos par dana iako su mi neki odmah nudili refund i slicno.
svi koriste pp, teško da če prodat nešto tak.Ja recimo imam mb ali ga nijednom nisam koristio.
Ja prije nego sam dosao do drugih nacina naplate sam koristio MB za prodaju stvari preko ebaya i nikad problema, i nikad netko nije odbio zbog toga. Fora je sto kupac moze platiti i preko svog MB, ali i direkt sa kreditnom tebi na mb cak i kada kupac sam nema MB racun. Ali onda su blokali primanje love iz usa za mb i onda sam bio primoran naci dodatnu soluciju. Tako da sada jos uvijek imam dosta plaćanja na mb, iz eu i ostalih dijelova svijeta, a na pp samo za korisnike iz USA.
Znači ono: "ships in 2 to 4 days" ipak označava samo vrijeme koje protekne od moje uplate pa dok oni ne pošalju?
Pa taj dealextreme je kanta onda ... više manje sve to se može nać i na eBayu + još imaš buyer protection, mislim ono....
U nečemu griješim ili??
Znači ono: "ships in 2 to 4 days" ipak označava samo vrijeme koje protekne od moje uplate pa dok oni ne pošalju?
Pa taj dealextreme je kanta onda ... više manje sve to se može nać i na eBayu + još imaš buyer protection, mislim ono....
U nečemu griješim ili??
Ako placas paypalom onda svakako imas buyer protection. U ostalom, DX ima neke stvari i jeftinije nego na EBayu.
U nečemu griješim ili??
Kakve veze ima deal extreme sa vremenom kojem treba da item dodje do tebe? Oni to pošalju i ad stigne stigne, pa nisu oni dostavna služba.
Nema to nikave veze ni sa ebay-em, ni sa dealxtreme, nego samo sa poštanskom službom kojom šalje prodavač.
Meni su DANAS poslali tek a pise shpis in 2 to 4 days! Na to sam mislio a kad posalju dode kroz 2tjedna.