Nisam odavno narucivao na Deal-u i evo jutros narucim nesto ali jos nema narudzbe u My Account. Da li je to normalno ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam odavno narucivao na Deal-u i evo jutros narucim nesto ali jos nema narudzbe u My Account. Da li je to normalno ili?
¸es platio?
cudno mi je to malo, inace kad narucis platis stoji ti u myaccount
Što znači "Typically ships in 4 to 7 days"? Da šalju za najmanje 4 dana?
da za 4-7 dana posalju ako imaju na lageru
da za 4-7 dana posalju ako imaju na lageru
I za kolko najbrže dođe?

Koju odabrati od one dvije opcije konverzije valuta?
kako mislis konverzije valuta?
pa placas paypal-om i sjeda ti naplata na račun u dolarima kasnije ti se na računu konvertira ovisno u kojoj je valuti
pa placas paypal-om i sjeda ti naplata na račun u dolarima kasnije ti se na računu konvertira ovisno u kojoj je valuti
Na ovo mislim(mislim da je ovo drugo da mi konvertira po tečaju banke):
ovo jos nisam vidio
koju opciju si odabrao express paypal ili onu drugu?
MIslim da ti je bolje da ti bude u valuti kartice jer sam skuzio da neke banke naplacuju konverziju valute (kod mene PBZ na american-u je poceo to naplacivat mislim 5 ili 10 % po iznosu)
ovo jos nisam vidio
koju opciju si odabrao express paypal ili onu drugu?
To je pod Payment methods i Other conversion Options.
Al nije važno, platit ću tako kako je onda.
Evo naručio ja, jel moram još šta sad napravit il samo čekam da mi dođe?
do koliko si novaca naručio?
do koliko si novaca naručio?
65 kn
Onda ništa, to prolazi bez carine...
samo čekaj
Na ovo mislim(mislim da je ovo drugo da mi konvertira po tečaju banke):
Da, drugo je da ti banka radi konverziju. To ja imam i odabrano :D
Što znaci Confirm receipt Status? Stisnuo sam confirm receipt A NIJE MI JOS STIGLO NA ADRESU. DALI SAD ONI MISLE DA SAM DOBIO TA TRI PROIZVODA STO SAM NARUCIO ILI NE?? pls help.
Što znaci Confirm receipt Status? Stisnuo sam confirm receipt A NIJE MI JOS STIGLO NA ADRESU. DALI SAD ONI MISLE DA SAM DOBIO TA TRI PROIZVODA STO SAM NARUCIO ILI NE?? pls help.
Misle da si dobio.
I šta da sad radim?
Imam pitanje. Cijena posiljke koju bi narucio je 33 USD (oko 170 kn). i sad vas pitan dali da to podjelim u dvije posiljke zbog carine (da nebude preko 160 kn) ili da narucim ovako. Narucivao sam i prije s dx i svaki su put uredno na paketu napisali manju cijenu pa se nadam da ce i sad.
brine me carina zato sto ima 7-8 proizvoda i paket ce biti malo veci. savjeti?
Imam pitanje. Cijena posiljke koju bi narucio je 33 USD (oko 170 kn). i sad vas pitan dali da to podjelim u dvije posiljke zbog carine (da nebude preko 160 kn) ili da narucim ovako. Narucivao sam i prije s dx i svaki su put uredno na paketu napisali manju cijenu pa se nadam da ce i sad.
Naruci u dva odvojena sigurniej je :)
ako je paket veci oni to salju odvojeno tj. split
**pls help!**
To ti zanci da oni misle da si ti primo poiljku i ako ti nedode i odes na paypal dipute neznam oces dobit pare nazad
jel jos kome ovo izbaci "Oops! The page is temporarily unavailable." kad pokusa uc pod My Account ?
edit:zanemarite ovo moja greska, rijeseno je (pauzirao torrente mreza bila prezauzeta)
evo, uspio pogledat jedan film , mkv file na lcd-u preko hdmi kabla... dojmovi su pozitivni, film je uredno odvrtil bez ikakvih problema, jedina zamjerka je što ne prepoznaje slova kao štu su Ć,Č,Đ,Š,Ž.
titlovi se mogu podešavat po veličini i boji, uređaj se ne grije.gledajući sveukopno, za te novce teško nać bolji novi player!

Zanima me dal ad otvorim dispute preko pay pala jer sam dobio proizvod koji neradi probao sam preko live chata ali ne odgovaraju kada im zelim poslati poruku izade neki error probao sam sve vise puta ali neide i dalje :(
Zanima me dal ad otvorim dispute preko pay pala jer sam dobio proizvod koji neradi probao sam preko live chata ali ne odgovaraju kada im zelim poslati poruku izade neki error probao sam sve vise puta ali neide i dalje :(
otvori