Base-Host - pitanja i odgovori

poruka: 1.035
|
čitano: 196.601
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Base-Host - pitanja i odgovori
Danny_HR kaže...

E zato miceki ubuduće isključivo preko PayPala. Da ste tako kupili lakše bi do povrata love nego sad. :)

Ja s Mariom imam pozitivno iskustvo, poslao mi je key bez da sam mu platio lovu, a tek kasnije je njemu sjela uplata. Zato što sam ga to zamolio jer je bio petak popodne.

Ali ovo je neprihvatljivo, no na kraju krajeva, krivi ste sami.

To sam i ja rekao...sa još puno dodatnih sigurnosnih zahvata....ali nažalost niti paypal mi ne bi pomogao...platio sam u 8 mjesecu....(lol...bankom)

15 godina
neaktivan
Micek kaže...
BlaBlaLaLa kaže...

reci ti meni kako znas da nedava poticaje? i nemoj googlati...

E ja ću ti reći pošto sam imao obrt nekoliko godina. Dali mi neke simbolične poticaje (za samozapošljavanje branitelja) ali te kasnije natovare s tolikim nametima da uspije tek jedan dio ljudi. Ako krećeš od nule šanse ti baš i nisu nekakve. A nemaju svi stričeve ili tatice s milijunima koji ti mogu pomoći.

Lako je sada rec krivi su sami sebi,kad je se trebalo narucit key i kad su svi pitali hoceli zajebat,nisu dali rec nista protiv maria posten ko svetac.I onda kad se dogodi ovak nest onda su ljudi krivi sami sebi.

EDIT: sry pogresno sam citirao,ovo je za danny_HR-ov post.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 15:44 (Y2K2).
16 godina

Nimalo ne želim braniti Maria ali mislim da je tip precijenio svoje mogućnosti i sad se zakopao preko glave.

Vjerujem da sad gadno strahuje za svoje zdravlje jer se ne može izvući iz g_v_na.

I sam sam planirao uzimati preko njegove stranice, što zbog niskih cijena, velike ponude ili preporuka mnogih zadovoljnih korisnika...

Uf, dobro da nisam. Ne bi bili neki novci ali kad čovjek danas gleda na svaku kunu i to bi bilo previše.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
BlaBlaLaLa kaže...
OriginalEXE kaže...

Možda da pogledaš uvjete za imati tvrtku shvatio bi da ne moraš biti dijete ako nemaš tvrtku. Da su uvjeti normalni ne bi uopće bilo problema. Ali draga naša Hrvatska ne daje baš neke poticaje za poduzetništvo ;)

reci ti meni kako znas da nedava poticaje? i nemoj googlati...

Ne moram ja ništa gogolati, znaš li koliko sam već dugo planirao otvoriti firmu, pa čovjek ne može danas otvoriti firmu ako nije bogat ili ako ne digne kredit. Baš mi treba google za takve stvari, dovoljna mi je tražilica na hdz.hr ili koja im je već stranica.

? Coviku koji zeli otvorit firmu triba cca 25K kn( od toga 20K se vrati nazad tj. na naski to e pocetni kapital) i adresa i racun na banci? o cemu pricas?

Najteze za otvaranje firmi danas je ime firme koje bi kao tribalo imat hrvatsko ime... LOL

ovo u njega je neki obrt i za to ti triba cca 6000 kn....

Svu papirologiju na HITRO mos rjesit u tjedan dana ako se uvatis.... koji krediti? koje bogatstvo?

OT:

Rzocaran san u B-H. Ako se i misli vratit kao sta je pisao, bit ce to vjerojatno pod drugim imenom, jel je ovom imenu reputacija u minusu...

16 godina
Praetorian1 kaže...

Jel ima još koja dobra domaća stranica za kupovat cd keyeve?

Vidim da se ova raspada/la.

Za dio stranica imašovaj moj post sa linkovima na neke od stranica.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
EDIT: sry pogresno sam citirao,ovo je za danny_HR-ov post.

Ja sam uvijek govorio da ni jedan CD key dućan nije 100% pouzdan i da je puno bolji izbor platiti malo više, ali legalno i od legitimne firme a ne raznih nou nejm tipova.

I BTW oduvijek sam mislio da će bit sranja, zato sam Pirata i nagovorio da otkaže preorder i uzme na Originu. Možeš pitat moje dečke kolko sam im govorio da rađe uzmu legalno. Svi su uzeli na Originu ili Retail.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 15:56 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

Ja sam rekao opcenito za sve koji su hvalili base host i uvjeravali da covjek nece zajebat.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan

Ja nisam htio raditi preorder baš zato jer je već prošle godine bila ista ili još još gora situacija s Black Opsom. Na kraju nitko nije dobio engleski key nego povrat love. A za ruski key si morao dati podatke od Steam accounta da ga netko aktivira preko VPNa. Hvala ljepa, ali to ne dajem nikome. Makar to mi je trebala biti jasna poruka od svevišnjega da ne kupujem to sranje od igre. {#}

Kupiti igru koja je već izašla i znaju se sve cake, OK može. Ali preorder nakon toga s CoDom nikad više.

Da dodam, kao što Sandman kaže skoro svi su govorili da je 100% sigurno, pa se nisam ni htio miješati...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 16:24 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam baš u toku al šta se desilo s Mariom odnsono Base Hostom, kupio sam od tam jednu igru, i sve je prošlo super?

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 16:34 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

E zato miceki ubuduće isključivo preko PayPala. Da ste tako kupili lakše bi do povrata love nego sad. :)

Ja s Mariom imam pozitivno iskustvo, poslao mi je key bez da sam mu platio lovu, a tek kasnije je njemu sjela uplata. Zato što sam ga to zamolio jer je bio petak popodne.

Ali ovo je neprihvatljivo, no na kraju krajeva, krivi ste sami.

zasto mislis da su si sami krivi?!

16 godina
moderator

Kupio sam i ja F1 2011 kod njega,i sve super prošlo.

Al kako sad stvari stoje,izgleda da sam na vrijeme povukao lovu za BF3 od njega i uzeo na originu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nisam baš u toku al šta se desilo s Mariom odnsono Base Hostom, kupio sam od tam jednu igru, i sve je prošlo super?

Ukratko:

Prvo je garantirao da će biti engleski ključevi za BF3, pa nisu bili.

Onda je garantirao da će isporučiti ruske ključeve do 28.10, pa nije.

Onda je garantirao da će vratiti pare ljudima, pa nije.

I od onda ignorira prevarene ljude.

15 godina
neaktivan
Sad neznam od kud da kupujem keyeve, key storm je skup, e plati su koliko čujem lopovi....
F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ovaj LIMITED EDITION BF3 na e-plati

http://www.eplati.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=12&flypage=flypage.tpl&product_id=38&option=com_virtuemart&Itemid=71

piše ispod crvenim slovima

NAPOMENA:
Ovo Limited izdanje ne sadrži "back to Karkand"

jel to samo napomena da DLC ne dobivaš odmah sa igrom nego kad izađe ili stvarno postoji limited verzija bez back to karkand dlc-a ?

pitam jer prijatelj želi tamo kupiti.

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 16:46 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Al kako sad stvari stoje,izgleda da sam na vrijeme povukao lovu za BF3 od njega i uzeo na originu.

Ja sam uzeo poslije tebe i dobio igru na vrijeme, dva dana prije početka.

Nisu dobili ovi koji su uzimali u zadnji čas

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
Diablo86 kaže...
pirat kaže...

Ja sam uzeo poslije tebe i dobio igru na vrijeme, dva dana prije početka.

Nisu dobili ovi koji su uzimali u zadnji čas

Ja sam je uzeo 15.10 i dobio sam 28., nema to veze, ne šalje redom.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
17 godina
crozoki kaže...

ovaj LIMITED EDITION BF3 na e-plati

http://www.eplati.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=12&flypage=flypage.tpl&product_id=38&option=com_virtuemart&Itemid=71

piše ispod crvenim slovima

NAPOMENA:
Ovo Limited izdanje ne sadrži "back to Karkand"

jel to samo napomena da DLC ne dobivaš odmah sa igrom nego kad izađe ili stvarno postoji limited verzija bez back to karkand dlc-a ?

pitam jer prijatelj želi tamo kupiti.

imaš temu od eplati, pa tamo pitaj ili mu direktno pošalji poruku. Koliko čujem, dosta brzo odgovara na mailove.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina
Pero Dinamit kaže...

@dreammaker

Tako ja tebe mogu pitati zašto ti nisi kupio preko Origina (ako nisi škrt naravno kao mi)? Imaš li box ili si škrt pa si uzeo samo ključ?

I kako znaš da ne plaća porez? Šta si mu ti knjigovođa pa to sve znaš ili? Čisto me zanima, ne podyebavam.

Mislim lik već nekoliko godina prodaje ključeve i sad odjednom dođeš i kažeš da smo krivi što smo preko njega uzeli.

Ja sam kupio preko Game.co.uk-a ako te baš zanima. Što se poreza tiče, poštedi me svojih blesavih retoričkih pitanja i radije mi odgovori- misliš li ti da ga plaća?

Ja ne pljujem po Base Hostu nego po vama, koji od jednog malog "obrta" očekujete pouzdanost koju ima jedan Game.co.uk što je po meni izuzetno stupidno i nepromišljeno.

Kupio sam nekoliko keyeva preko Base Hosta, to je neupitno, i ne radi se o tome jesam li kupio i hoću li ubuduće već o vašim dizanjima strasti, vrijeđanjima, prijetnjama i štajaznam što sve ne, a sve to potječe od vaših prevelikih očekivanja.

To vam je kao da platite sobu u Hotelu sa 2 zvijezdice a očekujete uslugu kao u hotelu sa 5 zvijezdica. Da u potpunosti jednaka stvar.

Ako ti nisam dovoljno jasam, ne zanima me. Ne zanimaš me, ne zanimaju me tvoje brige.

U krajnjem slučaju, već sam 50ak sati odigrao u miru, dok vi i dalje plačete.

Uživaj/te

16 godina

Da ste lijepo Paypalom platiti,a to je bila mogućnost na Basehostu novci bi već odavno bili kod vas.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Da ste lijepo Paypalom platiti,a to je bila mogućnost na Basehostu novci bi već odavno bili kod vas.

Da, al opet nemaju svi kartice za PayPal. Vjerujem da je to jedan od razloga zašto kupuju preko opće uplatnice. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 21:54 (ZC_Someone).
14 godina

Ja platio m-zabom i dobio key za BF3 promijenio jezik i sve 5 igra radi i ja zadovoljan...

Zato me i čudi to što je nestao...????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

mozda se covjeku nesto dogodilo, neso lose... zasto ga ne nazovete doma?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@dreammaker meni je frend narucio bf limited edition na game.co.uk koju su mu na naplatili ali mu nije stigla vec vise od 20 dana... Jedini ozbiljan gameshop je onaj sluzbeni tj. Steam, orgin itd...
17 godina
dreammaker kaže...

Ja sam kupio preko Game.co.uk-a ako te baš zanima. Što se poreza tiče, poštedi me svojih blesavih retoričkih pitanja i radije mi odgovori- misliš li ti da ga plaća?

Ja ne pljujem po Base Hostu nego po vama, koji od jednog malog "obrta" očekujete pouzdanost koju ima jedan Game.co.uk što je po meni izuzetno stupidno i nepromišljeno.

Kupio sam nekoliko keyeva preko Base Hosta, to je neupitno, i ne radi se o tome jesam li kupio i hoću li ubuduće već o vašim dizanjima strasti, vrijeđanjima, prijetnjama i štajaznam što sve ne, a sve to potječe od vaših prevelikih očekivanja.

To vam je kao da platite sobu u Hotelu sa 2 zvijezdice a očekujete uslugu kao u hotelu sa 5 zvijezdica. Da u potpunosti jednaka stvar.

Ako ti nisam dovoljno jasam, ne zanima me. Ne zanimaš me, ne zanimaju me tvoje brige.

Uživaj/te

Lepi ja nemam nikakvih problema ni briga, meni sve radi također, igram ja ne brini. I da, neću odgovarati na svoja blesava retoriča pitanja (koja god to bila), već tu odgovoriti na tvoje: ja mislim da plaća porez, tako je barem negdje prije napisao.

I gdje sam ja nekoga vrijeđao? Šta sam rekao protiv tebe?

Nije u redu da one koji su kupili preko basea zoveš škrcima, a i sam si uzimao preko njega. A mogao si preko nekog drugog, zar ne? Mislim, zašto te ključeve nisi isto uzeo preko "poštenog" Game-a? Čovjek je rekao da će svima vratiti lovu, pa onda to nije svima napravio. To me zasmetalo, mogao je nešto barem odgovoriti jer se prije toga uredno javljao tu na forumu. A i nije da ljudi ne znaju njegovo ime, prezime, adresu...

P.S. Ja kada sam platio hotel u Tunisu 2*, nisam očekivao nikakav luksuz. Oni koji su platili 5* su se razočarali, znam iz iskustva.

Pusa i vidimo se preko nišana {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Pero Dinamit kaže...

@dreammaker

Tako ja tebe mogu pitati zašto ti nisi kupio preko Origina (ako nisi škrt naravno kao mi)? Imaš li box ili si škrt pa si uzeo samo ključ?

I kako znaš da ne plaća porez? Šta si mu ti knjigovođa pa to sve znaš ili? Čisto me zanima, ne podyebavam.

Mislim lik već nekoliko godina prodaje ključeve i sad odjednom dođeš i kažeš da smo krivi što smo preko njega uzeli.

Uživaj/te

Lol...ljudi zar ne vidite da nas čovjek pljuje a onda se divi sam sebi i doda da ga ne zanimaju naši komentari...
očito me nije poslušao....alooooo Dreammaker-u...odi si fino do wc-a i zaigraj medo ima glavu medo nema glavu pa se vrati skuliran ali na forum za rodilje...
Naglasak ti je na forum...a ne na mjesto za osobne frustracije....by the way zašto misliš da neki od nas nemaju BF3...imam ih 2 komada EU verzije...
i kupljeni su za 210 i 250 kn-a...ali eto kupujmo HRVATSKO (u ovom konkretnom slučaju od hrvata).

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 9:26 (miso.kovac.n00bie).
17 godina
neaktivan

LOL

Da, ziher plaća porez.

17 godina
dreammaker kaže...

Ne nije isto, jer i u hotelu sa dvije zvijezdice dobiješ sobu za svoje novce, pa kakvu takvu (BF3 Ruska a ne engleska verzija).

Ovdje ljudi nisu dobili ništa za svoje novce, da je on samo kasnio s isporukom e onda bi ti usporedba bila ured ali ovako nije.

17 godina
neaktivan

Ne kužim i dalje da neki naivno misle da su "dućani" ovog tipa legitimne firme.

Pa ljudi božji, kao prvo i osnovno radi se o polunelegalnoj prodaji artikala koji nisu namijenjeni za ovo tržište.

Ne znam koliko vas zna, ali ni čokoladu ne možeš legalno prodavati u Hrvatskoj ako nije namijenjena našem tržištu, pa tako ni softver i sl.

Dalje, tip sigurno nema firmu i uplaćuje mu se na osobni račun, a na stranici nema nikakvih podataka o firmi ni obrtu, samo njegovih osobnih.

Daj shvatite više da ovakva prodaja nije legalna, jer se ne radi o posredništvu za kupnju na Steamu i sl, već o prodaji kineskih, ruskih, indijskih i inih ključeva.

Na kraju krajeva, vi koji ste zakinuti, jeste li dobili račun?

9 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

LOL

Da, ziher plaća porez.

Tako sam pročitao mislim, ne znam detalje.

Samo kažem dreamu da nije u redu da tako priča, a i sam je kupovao od njega iako je mogao kupiti preko pouzdanoga Gamea, ali izgleda da je bio škrt kao i mi...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 9:40 (Pero Dinamit).
17 godina

Ma dreammaker je trolcina i flamer. Od kad je tu poceo k*njati napunile se 3 stranice dok si rekao keks.

Base-host je ok radio. I uvijek je vracao uplate, ako je nesto krenulo po zlu.

Sad zasto jos nije vratio uplate nekolici ne znam. I ja sam medu njima.

A ne pada mi na pamet ici ga prijavljivati policiji i kucat covjeku na vrata za 200kn.

A sad Dannyevi postovi isto nisu bas od neke pomoci. Svi bi mi rado uzeli na Originu i sl, ali neki su zeljeli proci jeftine. Da li je to za osudu?

Rade opomeni trolove posto si moderator.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
8 1 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice