Base-Host - pitanja i odgovori
- poruka: 1.035
- |
- čitano: 196.588
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neplaćanje poreza nije legalno.
Zašto misliš da ne plaća porez?
Zašto misliš da ne plaća porez?
Plaća ga kao i svi drugi građani, ne plaća porez za firmu ili obrt... Znaš kak kažu - kak šupak, tak i mišljenje (svatko ima svoje jelte...), a istinu zna samo dotični gospon i porezna. Meni je neobično da posao za koji je dobro da što više ljudi zna ne izbacuje niti jedan popis registriranih firmi/obrta.
zato budite pametni pa kupujte od pouzdanih ljudi,mislim od pravih ljudi a ne likova koji otvore stranicu i misle da mogu sto hoce....(ovo se osobito tice hrvatskih stranica) btw oni kupuju od jeftinih sajtova,azijskih uglavnom i sto onda rade ovdje? prodavaju vama po vecoj cijeni a opet jeftino pa onda skratite taj proces i odmah uzmite i njihovu proviziju pa dobijte kljuc jos jeftinije sa sajtova poput ovih
http://www.plati.ru/asp/index.asp
http://www.cddiski.ru/digital/home/
za sve ostalo tu je google translator :)
ja jos cekam i nisam dobio nista
samo vi cekajte i ne poduzimajte nista.... joj joj al vas vuce za nos!
sta se rade ne dogovorite svi vi ovdje kojima je dizan pa se nadete ili odete na murju ili do njega. ak odete do njega neka vam plati i putne troskove.
Ne pratim temu,šta je došlo do policije
Ja sam jednom dobronamjerno čovjeku rekao uzmi si nekog,zaposli...i onda su se našli neki branitelji forumaši koji su me popljuvali
jel ima tko iz Bjelovara?
zato budite pametni pa kupujte od pouzdanih ljudi,mislim od pravih ljudi a ne likova koji otvore stranicu i misle da mogu sto hoce....(ovo se osobito tice hrvatskih stranica) btw oni kupuju od jeftinih sajtova,azijskih uglavnom i sto onda rade ovdje? prodavaju vama po vecoj cijeni a opet jeftino pa onda skratite taj proces i odmah uzmite i njihovu proviziju pa dobijte kljuc jos jeftinije sa sajtova poput ovih
http://www.plati.ru/asp/index.asp
http://www.cddiski.ru/digital/home/
za sve ostalo tu je google translator :)
evo da citiram sam sebe^^ https://www.zest.co.th/ cijene su u tajlandskoj valuti zvane Baht
BAHT -> EURO http://www.forexticket.co.uk/en/currency/converter-THB-EUR
Evo recimo BF3: LE (ne ruska itd..) kosta 40€ sto na g2play kosta 45€ a ovdje "hrvatske stranice" koje nikada nisu ni prijavljene na tvrtku tj,bilo tko moze ovo uciniti znaci otvoriti stranicu i prodavati keyeve. Hrvatske stranice bi to naprimjer naplatile 43€ sto je 3€ zarade po keyu sto je po trenutacnoj listi 22.42kn sada ja toplo preporucam da kupite sebi jedan veliki cheesburger od 22kune i da zaigrate bf3 :)
A da jednostavno počnete kupovati potpuno legalno i prestanete dramatizirati? Da vam je to napravio jedan Game.co.uk razumio bi (iako je to nemoguće, naravno) ali kad vam to napravi jedan "obrt" kao što je Base Host koji prodaje mimo poreza i sl stvari čega ste svjesni i to još ruske ključeve, nije mi jasno odakle čuđenje i panika. To je sve za očekivati, a vi se nemate šta pravo žaliti kad se sebični i škrti upravo vi.
Pa zašto ne proći jeftinije ako se može? Nisu svi ovako neodgovorni, ovaj put pričam u svoje ime. Ne znam što se dogodilo s vlasnikom ali zbilja, ovo jest neodgovorno. No to ne znači da su svi takvi.
@dreammaker
Tako ja tebe mogu pitati zašto ti nisi kupio preko Origina (ako nisi škrt naravno kao mi)? Imaš li box ili si škrt pa si uzeo samo ključ?
I kako znaš da ne plaća porez? Šta si mu ti knjigovođa pa to sve znaš ili? Čisto me zanima, ne podyebavam.
Mislim lik već nekoliko godina prodaje ključeve i sad odjednom dođeš i kažeš da smo krivi što smo preko njega uzeli.
A i sta s onim koji su npr. na minimalcu, ili jos gore bez posla?
A htjeli bi bar jednom u godini kupiti igru ili dvije? Bas zato da zaborave na probleme...
Mislim da je za njih ogromna razlika dal ce platiti 100 ili 350 kn.
OK, ovo naravno ne vrijedi za one koji u djepu imaju 10.000 kn, i onda gledaju gdje ce ustedjeti 20-30kn :)
Iz iskustva sa Base Hostom znam da apsolutno nitko neće biti pokraden. Svi će key dobiti, a ako na svoj key/igru čekaju oni što su i više platili onda i ekipa koja je "pljunula" ispod 200kn za ovako veliku igru može sići na zemlju i strpiti se koji dan.
Ponavljam, ako ste htjeli instant key koji će se aktivirati odmah i raditi pre-load imali ste ponudu na Originu.
Znam da ću zbog onog iznad "budale" dobiti karton, al stojim iza toga, budalo.
Pričaš o usranoj državi a nabavljaš sumnjive ruske ključeve umjesto potpuno legalnih koji su ti itekako dostupni? Zašto se ja uopće raspravljam s tobom? LOL
Vidim da si malo kontradiktoran, neki dan branis Base Host, a sad govoris ljudima sto se cude sto su pokradeni.
LOL...hebate šta ide nakon ovog....ovaj je za Kosor a ovaj za Milanovića.... tema je trenutna da nas je momak zahebao...a ne mi škrti itd. Dreammaker-u (a vi se nemate šta pravo žaliti kad se sebični i škrti upravo vi) odi si fino do wc-a i zaigraj medo ima glavu medo nema glavu pa se vrati skuliran ali na forum za rodilje. Činjenica je...shebao nas je....što se da napraviti...pa ono puno toga i nema garancije za ništa. Ukratko...ovo nam je škola (pali smo) rekao bi Gibonni...tko želi na popravni neka ide (moje osobno mišljenje je da se ne isplati). Jedino što možemo je da se potrudimo da nikada više ne počne raditi (vjerovatno i neće) odnosno ako otvori shop upozoriti sve nove potencijalne kupce (na raznim forumima) da momak ima dugova. Ono predlažem da se proglasimo Base Host ambasadorima loše volje.
ja cu mu ovaj tjedan zakucati na vrata u Bjelovaru..ako mu je to prava adresa i ime.
Znaci ekipa jos nij dobila kljuceve...!? - sramotno!!
Jel zna netko sta je sa enabvom, jel tamo ekipa dobila keyeve?
Evo, ja sam danas od enabave eplati.com kupio key. Maksimalno su fer.
Probao sam da mi giftaju jednu igru preko Origina (koju sam uplatio) ali pošto Origin nema mogućnost giftanja (iako piše da ima) po dogovoru s eplati sam dobio drugu igru sa velikim popustom (naravno, mogao sam i da mi vrate novac). S tim da su se maksimalno trudili oko usluge. Ne znam da li ima netko kakvih loših iskustava s njima ali ja ću i dalje uzimati od njih. Dobiju se e-mailom potvrde svega (potvrde o transakciji i kupnji, scan key-a...).
EDIT: Ispričavam se: Radi se o eplati.com a ne o enabavi.
Pa zašto ne proći jeftinije ako se može? Nisu svi ovako neodgovorni, ovaj put pričam u svoje ime. Ne znam što se dogodilo s vlasnikom ali zbilja, ovo jest neodgovorno. No to ne znači da su svi takvi.
svi pricaju u svoje ime,tako je pricao i mario pa vidi sto se dogodilo,sada ljudi otvaraju neke stranice gdje prodavaju keyove koje naravno nisu ni registrarane na tvrtku sto znaci da su djeca koja pokusavaju zaraditi,a kupovati od djece bas nije pametno.
Možda da pogledaš uvjete za imati tvrtku shvatio bi da ne moraš biti dijete ako nemaš tvrtku. Da su uvjeti normalni ne bi uopće bilo problema. Ali draga naša Hrvatska ne daje baš neke poticaje za poduzetništvo ;)
Evo, ja sam danas od enabave kupio key. Maksimalno su fer.
Probao sam da mi giftaju jednu igru preko Origina (koju sam uplatio) ali pošto Origin nema mogućnost giftanja (iako piše da ima) po dogovoru s enabavom sam dobio drugu igru sa velikim popustom (naravno, mogao sam i da mi vrate novac). S tim da su se maksimalno trudili oko usluge. Ne znam da li ima netko kakvih loših iskustava s njima ali ja ću i dalje uzimati od njih. Dobiju se e-mailom potvrde svega (potvrde o transakciji i kupnji, scan key-a...).
Kad si ga narucio??
Jel ima još koja dobra domaća stranica za kupovat cd keyeve?
Vidim da se ova raspada/la.
Jel ima još koja dobra domaća stranica za kupovat cd keyeve?
Vidim da se ova raspada/la.
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/key-storm-pitanja-odgovori/124467.aspx
Kad si ga narucio??
Danas naručio MoH, za par minuta dobio e-mail sa podacima, otišao do pošte i platio. Skenirao kopiju opće uplatnice i za minutu dobio key (sa još nekoliko e-mailova sa potvrdama autentičnosti nakon desetak minuta). Od naruđbe igre do skidanja prošlo pola sata s time da sam najveći dio tog vremena utrošio na odlazak u poštu.
EDIT: Ispravio sam nekoliko postova iznad pa napominjem i ovdje da se radi o eplati.com a ne o enabavi.
Možda da pogledaš uvjete za imati tvrtku shvatio bi da ne moraš biti dijete ako nemaš tvrtku. Da su uvjeti normalni ne bi uopće bilo problema. Ali draga naša Hrvatska ne daje baš neke poticaje za poduzetništvo ;)
reci ti meni kako znas da nedava poticaje? i nemoj googlati...
Ne moram ja ništa gogolati, znaš li koliko sam već dugo planirao otvoriti firmu, pa čovjek ne može danas otvoriti firmu ako nije bogat ili ako ne digne kredit. Baš mi treba google za takve stvari, dovoljna mi je tražilica na hdz.hr ili koja im je već stranica.
E ja ću ti reći pošto sam imao obrt nekoliko godina. Dali mi neke simbolične poticaje (za samozapošljavanje branitelja) ali te kasnije natovare s tolikim nametima da uspije tek jedan dio ljudi. Ako krećeš od nule šanse ti baš i nisu nekakve. A nemaju svi stričeve ili tatice s milijunima koji ti mogu pomoći.
E zato miceki ubuduće isključivo preko PayPala. Da ste tako kupili lakše bi do povrata love nego sad. :)
Ja s Mariom imam pozitivno iskustvo, poslao mi je key bez da sam mu platio lovu, a tek kasnije je njemu sjela uplata. Zato što sam ga to zamolio jer je bio petak popodne.
Ali ovo je neprihvatljivo, no na kraju krajeva, krivi ste sami.
E ja ću ti reći pošto sam imao obrt nekoliko godina. Dali mi neke simbolične poticaje (za samozapošljavanje branitelja) ali te kasnije natovare s tolikim nametima da uspije tek jedan dio ljudi. Ako krećeš od nule šanse ti baš i nisu nekakve. A nemaju svi stričeve ili tatice s milijunima koji ti mogu pomoći.
Istina...ali ne zaboravi...Mario je imao nas....nisu milijuni....ali ipak sad ima ono....za gro bureka...lol