Vaš prvi gol u igri?

poruka: 50
|
čitano: 7.655
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Vaš prvi gol u igri?

iss 2 sa hrvatskom! xD

Pain is temporaily,glory is forever!!
17 godina
MegaZero kaže...

iss 2 sa hrvatskom! xD

kako smo tamo imali debilna imena..

imam negdje listu doma, treba je pronać.. Smijeh

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo ja sam u ovoj

prvi put kao klinac od par godina zabio gol(sad je previše sa kojom ekipom sam igrao, vjerojatno braziliBelji se) Inače radi se o socceru na NES konzoli...

uf ja zaboravio to, naravno da sam na toj igri zabio prvi gol :D

16 godina
neaktivan
Vaš prvi gol u igri?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vaš prvi gol u igri?

Neki obični "Soccer" na nekoj no name "konzoli" s placa. A poslije toga na FIFA 1998 PSX!

Prodali su naše snove, judini sinovi, suho zlato bacili u blato!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vaš prvi gol u igri?

PES 2002, PS1 - Bayern M. (JA) vs. Inter M. (A.I.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš prvi gol u igri?
pes 2003 brazil-italija xD
[IMG]http://i47.tinypic.com/2l8xnh5.png[/IMG]

0 0 hvala 0
15 godina
Vaš prvi gol u igri?

fifa 95 ,a sad s kime sam igro protiv koga,pojma nemam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fifa 98, nemam pojma koji timovi
Loyal to the game
15 godina

fifa 2001 mislim da se to dogodilo 2002 , s arsenalom  ( ne na svom kompu nek kod sestrične xD ja još nisam ni imo komp) , uhh kad se sjetim tog,to je bil dernek za pamčenje ja i sestrična smo odmah otrčali starcima   Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 11:39 (crni pauk).
15 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Prvi gol zabio u onoj igri Soccer na onoj prastaroj SuperCom konzoli (ili kako se vec zvala) koja je radila na one sive diskete (ne zute - te mi nisu pasale, a bilo ih je kupit svugdje)Cool.

SuperCom je imao neke igra u memoriji a radio je na igre s nintenda, osim ako ti ne mislis na neki drugi super com. Sto se prvog gola tice, imao sam neki nogomet na CARTRIDGEU za Commodore 64 (karakteristicno je bilo da si mogao dibi PLAVI karton, kao neku opomenu a opet manje od zutog), valjda s 5-6 godina sam ga prvi put igra, dakle oko 1991/92

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 13:16 (Grgapm).
14 godina
neaktivan
Vaš prvi gol u igri?

prvi gol mi je bio 2005 kad sam igrao protiv brata u igri FIFA 2003 ps1 :)

KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

fifa 98  nemam pojma kad
Btv bilo je dobro sto si mogao bjezat sucu kad ti je htio dati karton  ahaaaha

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 13:23 (tony THE Noob).
17 godina
neaktivan
Grgapm kaže...

SuperCom je imao neke igra u memoriji a radio je na igre s nintenda, osim ako ti ne mislis na neki drugi super com. Sto se prvog gola tice, imao sam neki nogomet na CARTRIDGEU za Commodore 64 (karakteristicno je bilo da si mogao dibi PLAVI karton, kao neku opomenu a opet manje od zutog), valjda s 5-6 godina sam ga prvi put igra, dakle oko 1991/92

Ne znam mislimo li na istu konzolu, ali to je ona velika siva konzola koja je u memoriji imala igre Contra, Super Mario, Tank, Soccer, Tennis... I radila je na one velike diskete ko daljinski velike :) Uglavnom, igra se zvala samo Soccer (prva nogometna igra koju sam ikada igrao - a sumnjam da je tada i bilo alternative). Ono sto sam igrao dalje bio je ISS, ISS2, FIFA 98, This Is Football 2, serijal PES (uz to i WE na japanskom).

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
17 godina

International Soccer - C64 - 1987

15 godina
neaktivan
Pudge kaže...
Grgapm kaže...

Ne znam mislimo li na istu konzolu, ali to je ona velika siva konzola koja je u memoriji imala igre Contra, Super Mario, Tank, Soccer, Tennis... I radila je na one velike diskete ko daljinski velike :) Uglavnom, igra se zvala samo Soccer (prva nogometna igra koju sam ikada igrao - a sumnjam da je tada i bilo alternative). Ono sto sam igrao dalje bio je ISS, ISS2, FIFA 98, This Is Football 2, serijal PES (uz to i WE na japanskom).

Je, to je to, dobio si i pistolje s konzolom, a controlleri su izgledali slicno onima za super nintendo. A te velike diskete o kojima pricas su igre za obicni nintendo:

16 godina
neaktivan
Vaš prvi gol u igri?

Prvi gol sam zabio u nekom nogometu za NES.  Jos kad bi se sjecao kako se igra zvala bilo bi fenomenalno... Ako se sjetim editirati cu post. Imao sam i Commodore 64 ali mislim da na njemu nisam igrao nogomet. Mršti se

Yes, Im getting old....

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 9:23 (Njambris).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grgapm kaže...

imao sam neki nogomet na CARTRIDGEU za Commodore 64 (karakteristicno je bilo da si mogao dibi PLAVI karton, kao neku opomenu a opet manje od zutog), valjda s 5-6 godina sam ga prvi put igra, dakle oko 1991/92

Isto (i sa tolko godina) sam u to vrijeme po prvi put igral nogomet, Princa, Bombermana itd...

A prvi pravi gol - računam to po "pravoj" konzoli, dal sam na Segi Saturn, igra je bila - Fifa 96 Namigiva

Van Basten, Massaro, Rijkaard, braća de Boer, Cantona...

Komentator i "It's a Goal" ;)

Još je (godinama:) i konzola (valjda) i obje igre (Tomb Raider i Fifa 96) kod frenda, stalno govorim da budem išel po to i uvjek zaboravim

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
protjeran
Vaš prvi gol u igri?

U mene nije bio gol bila je gola, to je nude patch za Thomb Rider.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

fifa 98  nemam pojma kad
Btv bilo je dobro sto si mogao bjezat sucu kad ti je htio dati karton  ahaaaha

bilo je jos bolje sto si mogao napraviti faul nad golmanom :D

Loyal to the game
Nova poruka
E-mail: