Steam-objasnite mi zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Steam-objasnite mi

ev vako izvinjavam se zvog 2 teme danas ali stvarno mi je kap prelila čašu..znači trebam da mi neko objajni sve o steamu..znači mene zanima kako se igraju igre preko njega ??? jel se igra kupi il se skine sa njega ??? kako ja mogu napraviti taj steam ??? jel se on kupuje ??? koliko košta steam acc ??? jel da se igra na steamu treba imati original igra ???

molim vas da mi objasnite ovo noobina sam u ovome,sve godine sam posvetio hardveru i sigleplayer igranju.hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Steam-objasnite mi

itko ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Steam-objasnite mi
The Game - You just lost it
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Steam-objasnite mi

Iako ti je Calypso dao link, objasnit ću ti ukratko:

Steam je klijent kojeg možeš besplatno skinuti i account se ne plaća.

Preko Steama pregledavaš igre koje se nude i ako odlučiš koju kupiti ubaciš je u košaricu i sistem ti je isti kao kod kupnje preko bilo koje web stranice. Ako si ikad kupovao preko weba znati ćeš. Kad igru kupiš moraš je skinuti i tek onda ju možeš igrati. Igre ti se same ažuriraju ako odlučiš da se Steam klijent pokreće s windowsima. On tada čuči u trayu i skida patcheve čim su dostupni, ali samo za igre koje si instalirao.

Preporučam ti da skineš Steam i probaš preko njega skinuti koju demo igru pa ćeš vidjeti kako sve funkcionira, pa se možda odlučiš i na kupnju koje igre (treba ti kreditna kartica i/ili PAyPal account).

Trenutno je ljetna rasprodaja igara i može se ubosti lijepih stvari za malo para.

I, da, preko Steama možeš pratiti svoje prijatelje, priključiti im se u multiplayeru u bilo kojoj igri koju imate obojica instaliranu, chatati itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice