Ako još tko ima za poklonit Battlefield 3, bilježim se :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ako netko hoce steam acc sa CoD MW3, mijenjam za Arma 3/ DayZ standalone Otislo, poklonio frendu
Tražim igru Payday 2 a poklanjam BF 3 Origin
(Javite mi se na pm oko dogovora oko Payday 2)
Igrica u closed beti, veoma slicna league of legendsu, ovdje mozete pokupiti keyeve :) upute su na stranici
http://www.curse.com/betas/strife-beta-key-giveaway?=Lolnexus
Ovako:
Mijenjam slijedeće:
1x Origin acc (Simcity 2013 sa hb igricama)
1x Steam acc (COD MW3)
Tražim:
1x ArmA III
Dakle, dajem oba acca za jednu igricu, ako izračunate Simcity je 50 eura, COD MW3 je 60 eura (hb igrice ne brojim), zajedno 110 eura, prepolovimo to na pola (jer su korišteni), ispadne 55 eura a ArmA je 45 eura. Ako ni to nije dosta, dajem CoD 4 i Armu 1 sa time. Ako je potrebno, na teamvieweru se može vidjeti i gledati mjenjanje emaila, tako da nebude bilo scam itd. (sada samo čekam td-ove :P)
EDIT: PMajte za slike.
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // 860Ti? // Ereboss // Silencio 652
Msm sad je 60 eura na steamu.
BF3 origin za neku steam igru ili BonBon od 80 kuna.
Ni ne pokusavaj. Izasrati ce te, da ne vrijedi nista jer je bilo u HB
Mijenjam steam gift od Shadowgrounds(4.99€) za CS:GO iteme.
Sry nisam pratio odavno, znam da je prije vrijedio nesta.
Sry nisam pratio odavno, znam da je prije vrijedio nesta.
Nemas se zasto ispricavati... Po meni BF3 i dalje vrijedi, igra je super :) Doduse sada kada je izasao BF4, i nakon sto je bila na HB, igra tehnicki ne vrijedi nista.. Mozes ju kupiti za nekoliko eura
Ima netko bf 3 da poklanja mozda? hvala :)
Ajde ljudi recite mi zasto je ovaj tip dobio tolikoTD-ova?
Ide mi na zivce sto svi hejtate na ljude koji pitaju ima li netko nesto za pokloniti.. Ime teme je "Razmjena i poklanjanje igara".
Isto tako mi je smijesna cinjenica, kako kada netko npr trazi nesto zauzvrat, ako daje npr BF3 ili nesto slicno, ga izaserete, i popljuvate kako igra nista ne vrijedi. A da daje besplatno, lik bi dobio 20 PMa u kojima ga molite da date bas njemu.
Mrvicu licemjerno, nije li?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Origin/EA dijeli besplatno Dead Space - prvi nastavak
inace je 10eura
navali narode
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mora da se E$A$ nešto zayebo, ali super za nas igrače :)
Ide mi na zivce sto svi hejtate na ljude koji pitaju ima li netko nesto za pokloniti.. Ime teme je "Razmjena i poklanjanje igara".
Isto tako mi je smijesna cinjenica, kako kada netko npr trazi nesto zauzvrat, ako daje npr BF3 ili nesto slicno, ga izaserete, i popljuvate kako igra nista ne vrijedi. A da daje besplatno, lik bi dobio 20 PMa u kojima ga molite da date bas njemu.
upravo to, ako ja ne mogu dobit nikakvu igru za bf3 i ne vrijedi apsolutno ništa, onda što pljuvate ljude koji ju traže džabe
Mora da se E$A$ nešto zayebo, ali super za nas igrače :)
Mah, trebali su dati dvojku. Prvi i treći smo ionako svi pokupili u HB-u 
super..2 i 3 sam igrao..jedinicu nisam lol
Snimati cu Dead Space
Ljudima ce se vjerojatno svidjeti moji vriskovi panike 
slažem se!
.....(meni ide na živce ono 'hejtate'......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
Gun Monkeys ili Aerena za najnoviji Humble Weekly Bundle (1$).
Imam za razmjenu:
- Takedown: Red Sabre
- Payday The heist
- Shattered Horizon
Nisu iz bundlea (Takedown i Payday su giftovi, Shattered Horizon je steam key).
Primam ponude.
imam origin acc sa bad company 2.
ponude u pm
origin acc sa battlefield bad company 2 i battlefield 3 premium za dayz standalone?
Dajem Max Payne 3 key za Batman: Arkham Origins key!!Ponude na PM
Jel ima neko jos iz onog humble bundlea Armu 2 sa DayZ modom. Trebaju mi 2 kopije dajem PaySafeCard od 50kn.
BF3 I MOH 2010 origin account mijenjam za bilo sto vi ponudite (neka multiplayer igra je dobrodosla)!
BF3 I MOH 2010 origin account mijenjam za bilo sto vi ponudite (neka multiplayer igra je dobrodosla)!
Ne razumijem TD na ovo. Dakle on bi se mijenja za bilo koju igru i vi mu opalite TD. To sto ove igre vrijede vrlo malo ne znaci da nema igre koja vrijedi jednako kao one. Je mi mrsko sto su uklonili da se moze vidit ko daje TD.
evo posta koji će vjerojatno dobiti koji td ali hebiga... mijenjam steam account za diablo 3 ekspanziju, nemam love da je sam kupim a igra mi se. steam mi ne treba jer ga skoro pa i ne koristim http://steamcommunity.com/id/_TeQuila/games/?tab=all&sort=name
ako možda ima zainteresiranih javite na private