Mafia: The Old Country

poruka: 14
|
čitano: 7.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 mjeseci
neaktivan

Najavljen je Mafia: The Old Country

16 0 hvala 3
15 godina

Ovo je jako interesira. Drago mi je da su se vratili unazad, ali sumnjam da će baš cijela radnja biti u Italiji. Remake jedinice je bio dobar, čekamo više informacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran

Hocemo i Godfather remaster :)

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Mafia: The Old Country

Jučer sam si kupio Mafia Trilogy i tamo je stajala najava.

Nadam se da će ići više realizmu, kako je bilo u Mafia 1.

fluffy_inside
16 godina
Sumnjam da današnji igrači imaju strpljenja voziti auto u igri ispod 50 kako ne bi pokupili kaznu od murje. Orignal je legenda od igre, pogotovo utrka🫣
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Izgleda da se će se ovdje radnja odvijati u istom onom gradiću koji smo vidjeli na početku Mafie 2 (Vito WW2 dio).

Trailer Trailer
Mafia 2 Mafia 2
Službeni SS Službeni SS
Mafia 2 Mafia 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

predivno izgleda.

sa 5090 samo 90 fps imam, morao sam ukljuciti fejk frejmove, tj nisam morao ali eto jesam. svakako radi sve super, ovo ce se gustati. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Sinoc sam odigrao duzu uvodnu misiju, i meni je ovo prva mafija koja mi se ne svida. ovo lici kao na red redemption koji mi je super igra. Grafika za mafiju mi se uopce ne svida, kao da je neka niskobuđetna igra.

Vidim da su izasli driveri koje sam azurirao, jos da u postavkama malo procacackam pa cemo vidjeti kako ce se ponasati i kako ce izgledati.

Zao mi je samo sto sam kupio igru koja mi se ne svida a na torrentu je osvanula odmah!  Sad sta je tu je, odigrat ce se do kraja. Nadam se da ce iduca Mafia biti nesto kao trojka velika.

Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

mp3david  Zabrijo si nema Mafie na torrentu.

0 0 hvala 0
11 godina

evo prešao sam 10 chaptera i za sad mi je igra odlična. mapa, likovi, priča, sve super. imamo i nekoliko likova koji se pojavljuju u drugim nastavcima, što je očekivano.

sad, je li igra lošija od ostalih zato što se odvija među selima gdje uopće nema policije? pa ne znam, nije baš fer usporedba.

zapravo, uspjeli su napraviti jako dobru igru s "vrlo malo" gameplaya.

grafika mi je zapravo dobra, a i nisam željan ne znam kakvih detalja:) ali postoji problem sa optimizacijom jer mi u nekim (ne svim) cutscenama padne fps na 20-30, dok u gameplayu nemam uopće problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Na 11. chapteru sam trenutno i baš mi igra sjela onako. Šteta jer znam da nema još puno, znači da bude cca 14-15 h gameplaya uz dosta cutscene-a ali su vrhunski odrađene uz vrlo dobru priču. Grafika, dizajn mape i teksture objekata odlični. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Napokon igra koja nije mutavi open world nafilan sa 100 generičkih zadataka. 

Halo Bing! Kako bratac?

0 0 hvala 0
8 godina

Moja prva Mafia. Presao igru za 17 sati, .....za platinu 31 sat   

Igra,,,,,hmmm..... mozda ja nisam bas relevantan da dajem misljenja ali nakon vecine assassina, days gona, horizona, tsushime ......

Igrica 2025 a po svemu losija 10 puta od Originsa o ostalima da ne pricamo.... al dobro, probao, zavrsio, vise ne moram odigrati ni jednu

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2025 10:04 (CROatVU).

0 0 hvala 0
17 godina
Šteta što ti nije prva i jedina bila Mafia Definitive (remake jedinice). Neusporedivo bolja igra. Često ti je na akciji.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice