Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.783.802
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
R4zOR229 kaže...

Naravno da mozes, moras imat zadnji CFW od rogera i react PSN i samo cekat 01.10

Zadnji cfw imam, di skinem react psn i sta moram cekat 1.10?

Battlelog: Xtream_gjurki
14 godina
neaktivan
Meni radio ide na zivce u svakom gta ga iskljucim u postavkama.ustvari u vecini igara isklucim glazbu.skyrim je iznimka tamo mi je stalno bilo uklj uceno
CONSOLES FTW!!!
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

od zadnjih igara jedino sam u Far Cry 3 ugasio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Imam GTA V ali na USB instaliran disk ali mi laga,bas se osjeti,da li bi bilo bolje ako bi kupio neki brzi USB?Hvala unaprijed

I da,imam slim xbox 360 sa 4gb znaci bez HDD-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 20:48 (trolljegeren).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Imam GTA V ali na USB instaliran disk ali mi laga,bas se osjeti,da li bi bilo bolje ako bi kupio neki brzi USB?Hvala unaprijed

I da,imam slim xbox 360 sa 4gb znaci bez HDD-a

Meni je isto instaliran na USB i ne laga mi niti malo.

ma da
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

mislim da je isto koji god usb kupio, jer xbox podrzava samo 2.0 tako da nisam siguran

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

USB bi ti trebao imat minimalnu brzinu citanja 15Mb/s... nezz, mozda ako mislis kupit novi USB, mozda bi ti jos bolja opcija bila da si uzmes ovo: http://www.ebay.com/itm/360506485412

bez shippinga, pdv-a posto je iz EU, a dodje ti jos ranije nego sta pise. meni doslo za cetiri dana.

u biti, pise da dolazio u roku 2-5 dana, al ja sve racunam minimalno 7 dana, tako da sam isao gore naglasavat cetiri dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 21:11 (naughty guy).
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

1 7 hvala 0
16 godina
footballer kaže...

smijesno sto je cpu i ram stalno zakucan!! pa valjda bi trebalo nekad da padne cpu a ne zakucan max!!

14 godina

smijesno sto je cpu i ram stalno zakucan!! pa valjda bi trebalo nekad da padne cpu a ne zakucan max!!

a i kada aima, vidi se da igra na konzoli jel jedva nacilja auto koji se kreće...

Majke mi
16 godina
Volvox kaže...
R4zOR229 kaže...

Naravno da mozes, moras imat zadnji CFW od rogera i react PSN i samo cekat 01.10

Zadnji cfw imam, di skinem react psn i sta moram cekat 1.10?

1.10 moras cekat jer tad izlazi gta online logicno
a react psn neznam sto niti neznam dal imam to

14 godina
Grand Theft Auto V

Trevor je gospodin bog svemira

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
footballer kaže...

E ovo mi vec daje neku nadu za PC ver. . .ma da je i te icone moguce fakati ( tastatura ) post obradom ili jednostavno na rgh ver. zamijeniti ikone gamepada sa tipkovnicom. . .

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo 46h i na 60% igre sam.Tek nakon 41. misije se otključao padobran za kupiti u Ammunationu.

Što se helikoptera tiče sad sam se već sasvim privikao na te turbulencije,pa mi ne smeta skoro uopće.

Treba samo naučiti kompenzirati za vjetar,što zahtjeva malo vježbe.Što se tiče novajlija u letenju ostajem pri tome da će njima biti teže.

Mislim da će igra tek procvjetati kada dođe GTA Online jer će svi ti lokali koji imaju interijere,a u koje se sada ne može ući,moći biti opljačkani.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Veliki minusi zbog grafike jer nije napredovala puno od zadnjega gta:eflc iz 2010. Grafika je jedino što danas vrijedi u igrama, ovo ostalo kao priča lmfao, je samo ponavljanje već viđenoga. Loše.... Ps 4 l pc verzije će biti pune bugova, R* je znak za RET****D

2 27 hvala 1
13 godina
neaktivan
naughty guy kaže...

USB bi ti trebao imat minimalnu brzinu citanja 15Mb/s... nezz, mozda ako mislis kupit novi USB, mozda bi ti jos bolja opcija bila da si uzmes ovo: http://www.ebay.com/itm/360506485412

bez shippinga, pdv-a posto je iz EU, a dodje ti jos ranije nego sta pise. meni doslo za cetiri dana.

u biti, pise da dolazio u roku 2-5 dana, al ja sve racunam minimalno 7 dana, tako da sam isao gore naglasavat cetiri dana.

To mi se jos cini kao najbolja opcija.Istina da samo usb 2.0 podrzava xbox 360 ali ja sam uzeo jedan i na kraju se ispostavilo da ima los read speed tocnije ima 17mbps pa opet steka,zato treba uzet neki usb koji ima 30mbps pa ne bi trebalo stekat

14 godina
neaktivan
Moj ima 18mbps pa ne steka
CONSOLES FTW!!!
13 godina
neaktivan
PEXer kaže...
Moj ima 18mbps pa ne steka

Ti imas onaj usb koji si mi na pm napisao?

Ja imam Kingston DataTraveler 101 G2 vjerovatno zbog toga...jbg moram novi usb uzet

16 godina
Grand Theft Auto V
Šta reći..
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 34 hvala 0
16 godina
neaktivan
nananana kaže...

Veliki minusi zbog grafike jer nije napredovala puno od zadnjega gta:eflc iz 2010. Grafika je jedino što danas vrijedi u igrama, ovo ostalo kao priča lmfao, je samo ponavljanje već viđenoga. Loše.... Ps 4 l pc verzije će biti pune bugova, R* je znak za RET****D

Sva sreća pa ti nisi nigdje zaposlen kao kritičar video igara. Igra je vrhunske kvalitete i jak kandidat za igru godine 2013.

EUW: MushRoomD
12 godina
protjeran
oo7 kaže...
Šta reći..

pokopaj se?

HOW ABOUT NO
16 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...
oo7 kaže...
Šta reći..

pokopaj se?

Da je on ovaj lijevo što je fejlao pa hajd...

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...
Šta reći..

Uhm..

Ima se iPhone 5 ili noviji, s novim iOSom

Ima se fejs

Otkriva se ime "frenda" na fejsu. Da si bar zamaglio ne

bih smatrao preserkavanjem ali ovo ti nije trebalo, kolega

Rugala se sova sjenici....

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ovi NLO-i me ubijaju hahah...svaka čast R* na razvoju Easter Egg-ova.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Hahaha, vidite na što sam naišo kod bjednika pored ceste i čuva natpis.

Be Water My Friend
Moj PC  
62 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

zna li netko gdje da nabavim kamion za onu misiju?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ok nasao

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jel mi može neko pojasniti spremanje auta u garažu? Na početku sam naletio na neku "pilu" pa sam je malo uljepšavao sa sićom i spremim je u garažu kod Micheala doma... Jedno je vrijeme bila ispred kuće,i sada kad god dođem u garažu prazna. Jel moguće da kad  jednom izgubiš auto u gradu nema ga više. Nemam pojma. Odlična je igra,navikao sam se na PC ali iz daljine predobro izgleda sve i glatko ide. Kupio sam ovaj bundle super slim i GTA,pa sam dobio ovaj cepelin DLC. Upisao sam kod i gdje da ga nađem u igri? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 10:37 (Vincent88).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vincent88 kaže...

Jel mi može neko pojasniti spremanje auta u garažu? Na početku sam naletio na neku "pilu" pa sam je malo uljepšavao sa sićom i spremim je u garažu kod Micheala doma... Jedno je vrijeme bila ispred kuće,i sada kad god dođem u garažu prazna. Jel moguće da kad  jednom izgubiš auto u gradu nema ga više. Nemam pojma. Odlična je igra,navikao sam se na PC ali iz daljine predobro izgleda sve i glatko ide. Kupio sam ovaj bundle super slim i GTA,pa sam dobio ovaj cepelin DLC. Upisao sam kod i gdje da ga nađem u igri? Hvala

cepelin pozoves preko mobitela.

15 godina
neaktivan
Vincent88 kaže...

Garaže su trenutno pokvarene.Čeka se patch.Jedino je sigurna Trevorova garaža iza prikolice i one 3 garaže gdje stane više auta.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice