- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Veliki minusi zbog grafike jer nije napredovala puno od zadnjega gta:eflc iz 2010. Grafika je jedino što danas vrijedi u igrama, ovo ostalo kao priča lmfao, je samo ponavljanje već viđenoga. Loše.... Ps 4 l pc verzije će biti pune bugova, R* je znak za RET****D
Sva sreća pa ti nisi nigdje zaposlen kao kritičar video igara. Igra je vrhunske kvalitete i jak kandidat za igru godine 2013.
pokopaj se?
pokopaj se?
Da je on ovaj lijevo što je fejlao pa hajd...
Uhm..
Ima se iPhone 5 ili noviji, s novim iOSom
Ima se fejs
Otkriva se ime "frenda" na fejsu. Da si bar zamaglio ne
bih smatrao preserkavanjem ali ovo ti nije trebalo, kolega
Rugala se sova sjenici....
Ovi NLO-i me ubijaju hahah...svaka čast R* na razvoju Easter Egg-ova.
zna li netko gdje da nabavim kamion za onu misiju?
ok nasao
Jel mi može neko pojasniti spremanje auta u garažu? Na početku sam naletio na neku "pilu" pa sam je malo uljepšavao sa sićom i spremim je u garažu kod Micheala doma... Jedno je vrijeme bila ispred kuće,i sada kad god dođem u garažu prazna. Jel moguće da kad jednom izgubiš auto u gradu nema ga više. Nemam pojma. Odlična je igra,navikao sam se na PC ali iz daljine predobro izgleda sve i glatko ide. Kupio sam ovaj bundle super slim i GTA,pa sam dobio ovaj cepelin DLC. Upisao sam kod i gdje da ga nađem u igri? Hvala
Jel mi može neko pojasniti spremanje auta u garažu? Na početku sam naletio na neku "pilu" pa sam je malo uljepšavao sa sićom i spremim je u garažu kod Micheala doma... Jedno je vrijeme bila ispred kuće,i sada kad god dođem u garažu prazna. Jel moguće da kad jednom izgubiš auto u gradu nema ga više. Nemam pojma. Odlična je igra,navikao sam se na PC ali iz daljine predobro izgleda sve i glatko ide. Kupio sam ovaj bundle super slim i GTA,pa sam dobio ovaj cepelin DLC. Upisao sam kod i gdje da ga nađem u igri? Hvala
cepelin pozoves preko mobitela.
Garaže su trenutno pokvarene.Čeka se patch.Jedino je sigurna Trevorova garaža iza prikolice i one 3 garaže gdje stane više auta.
meni je i trevorova garaza popapala kamioncek, dok grotti carbonizzare stoji sigurno u michealovoj garazi...
Meni zasad rade sve garaže, nisam još popušio auto a koristio sam sve tri.
Pa mogli su u meduvremenu izbacit neki mini patch za to...
hahahha koji natpis^^
Meni zasad rade sve garaže, nisam još popušio auto a koristio sam sve tri.
meni je nesto auto tam u onoj garazi gdje trevor privremeno (nepozvano) stanuje nakon dolaska u los santos
Većinu igre sam broke.Sad prelazim što više story misija,valjda će kasnije pasti koji milion.
Već nekoliko većih heistova sam prešao i dobijem max. pola miliona po liku.Kad se uzme u obzir da se
na customizaciju samo jednog vozila može potrošiti 100k onda se tek vidi koliko je to malo.
Izgleda da prava zabava u freeroamu dolazi tek poslije story misija.Sve ove druge male avione ne mogu nigdje naći,osim onog Trevorovog i na
aerodromu u LS manji i veći jet.Izgleda da ih treba kupiti,a najjeftiniji je 1 milion ako se ne varam.
Čak je i u Auto klubu izašao članak o novom GTA V 
Fotku nemam, ali ko nevjeruje, nek potraži AK.
Većinu igre sam broke.Sad prelazim što više story misija,valjda će kasnije pasti koji milion.
Već nekoliko većih heistova sam prešao i dobijem max. pola miliona po liku.Kad se uzme u obzir da se
na customizaciju samo jednog vozila može potrošiti 100k onda se tek vidi koliko je to malo.
Izgleda da prava zabava u freeroamu dolazi tek poslije story misija.Sve ove druge male avione ne mogu nigdje naći,osim onog Trevorovog i na
aerodromu u LS manji i veći jet.Izgleda da ih treba kupiti,a najjeftiniji je 1 milion ako se ne varam.
Onda slabo odradis te pljacke, jer ja sam na prvoj koju rade samo franklin i michael sa michaelom odmah ostao sa milionom
Na koju foru molim te? Kad opljackas cijelu zlatarnu onu ili sta je imas nekih 2miljuna i skoro sve sam moro dat za nesto tak da je svaki dobio mozda nekih 50k
kupite original pa nece bit problema sa garazama
Na koju foru molim te? Kad opljackas cijelu zlatarnu onu ili sta je imas nekih 2miljuna i skoro sve sam moro dat za nesto tak da je svaki dobio mozda nekih 50k
Prvi Heist? Tu sam ja pokupio skoro 5m.
Pošto još ne prelazim komplet igru a preša sam samo 3 misije....glupiram se po gradu...zanima me imate li problema kod prelaska pojedini misija tj ima li težih misija za izvršit pa se mučite.....
kupite original pa nece bit problema sa garazama
Problem je u tome što i originali imaju problem s garažama.
Jedina s kojom se ja mučio do sada je jedna s Trevorom, ali to je samo zato (evo spoiler iako nije) jer sam čovjek koji nema strpljenja u igrama i ne volim stealth (potpuno suprotno stvarnosti :P)...
Pošto još ne prelazim komplet igru a preša sam samo 3 misije....glupiram se po gradu...zanima me imate li problema kod prelaska pojedini misija tj ima li težih misija za izvršit pa se mučite.....
Najbolje da kreneš prelazit, pa ćeš vidjeti ima li težih misija.
CONSOLES FTW!!!