Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.785.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Grand Theft Auto V
mar123 kaže...

kad 1.10. izade online oce se morat jos nesto skidat ili ce se samo otkljucat ono online u opcijama igre?

i da, pricalo se prije izlaska igre da u igri postoji lov, gdje je to?

Pa kolko vidim ti si vec preso igru a to nisi naso!? Ja ju jos nisam preso da to sam odavno imao, uglavnom odes sa Trevorom(samo s njim mozes) kod onog nekog lika i imas par misjija kod njega tipa pucanje u one satelite, ubijanje zivina sve dok te ne odvede u sumu i pokaze ti kak se lovi. Nakon sta zavrsis tu misiju imas lov u igru ali samo s trevorom.

You got to lose to know how to win
16 godina
R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...

kad 1.10. izade online oce se morat jos nesto skidat ili ce se samo otkljucat ono online u opcijama igre?

i da, pricalo se prije izlaska igre da u igri postoji lov, gdje je to?

Pa kolko vidim ti si vec preso igru a to nisi naso!? Ja ju jos nisam preso da to sam odavno imao, uglavnom odes sa Trevorom(samo s njim mozes) kod onog nekog lika i imas par misjija kod njega tipa pucanje u one satelite, ubijanje zivina sve dok te ne odvede u sumu i pokaze ti kak se lovi. Nakon sta zavrsis tu misiju imas lov u igru ali samo s trevorom.

ma nisam nista rjesavo osim glavne price i zahebancije po gradu, one upitnike i ostalo nisam rjesavo, to sad idem.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Možda je glupo pitanje, al ko pita ne skita :D
Kad sam dobio GTA, dobio sam onaj kod i njega sam upiso u XMB tamo kod accounta pod redeem codes, da li je to isto kao da sam upisao u PS storeu? :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Neki dan počeo s ovim.
Taman kad (ovo je neupitno-nemojte mi kvarit moja nadanja {#}) izađe PC verzija, bit će puna. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
41 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kako spremiti aute koje nabrijem i to? Potrosim gro love na njih i onda kad izadem ili nesto nema ih više.

Di se moze kupit ona velika garaža ko šta na slikama ima Franklin?

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Volvox kaže...

Kako spremiti aute koje nabrijem i to? Potrosim gro love na njih i onda kad izadem ili nesto nema ih više.

u garazu ih spremis i snimis igru.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Volvox kaže...

u garazu ih spremis i snimis igru.

u koju? imao sam nabrijani auto, sačuvao game i nema ga više =/

17 godina

Imas jednu garazu kod groove streeta dole, al nzn kolko si igre proso i jel imas novaca za nju. I da meni tamo neda spremit franklinov auto(onaj koji imas skroz od pocetka)

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ako ostaviš auto na ulici ili umreš dok ga voziš kasnije ga možeš pokupiti u car depotu (onaj bijeli autić na mapi), platiš $250 i vrate ti auto, pauk ti ga pokupi pa tam bude.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 0:21 (FrEaK94).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

mah orginalan auto se vrati sam od sebe 
kad pocnete misije opet vas doceka  

i to nije problem nego kaj ovi ostali auti nestaju iz garaza to je bug i rockstar zna za njega 
potrazite malo  

http://i.imgur.com/RqkVazZ.jpg

slika moze bit spoiler ,a i ne mora prikazuje pozicije ufo-a 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 1:54 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

koliko košta ova igra

0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

Za sve one koje zanima ovo je brady guide za gta v u .pdf-u . Dok cekam za pc da mi brze prodje vrijeme.

http://usefile.com/c9xukkpfc50i/Grand_Theft_Auto_5_brady_games.rar.html

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Grand Theft Auto V

Nesto me zanima al ne mogu se sjetiti da li su inace u R.. ispravljali greske u igri kad izadje za drugu platformu...da li je realno ocekivati da ce Pc verzija biti dorađenija i bolja sa obzirom da izlazi nesto kasnije, i da ce R nadam se uvaziti sugestije ljudi koji vec igraju igru mjesecima te promjeniti neke stvari prije izlaska za pc ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

oce bit kakav bug crew za online?

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Da to i mene zanima :D

Daj neka Danny ili neki moderator napravi grupu ako vec nema.

Postoji BUG Online Group

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 10:30 (Marcuskac).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

STA JE IZASAO gta v ZA pc

ILI VI TO PLEJATE NA KONZOLAMA

?????????????????????????????

~^iGoR~
Moj PC  
0 27 hvala 0
12 godina
protjeran

Nije još izišao na pc.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
14 godina
neaktivan

thank you!

~^iGoR~
17 godina
mar123 kaže...

Sta i ti si skonto da mozes igrat s piratom online dok ti ne skelje ban na PSN-u :D

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

zna li netko gdje se moze naci mig????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

I'm lookin' forward to that

EUW: MushRoomD
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...

Sta i ti si skonto da mozes igrat s piratom online dok ti ne skelje ban na PSN-u :D

Ti se to zajebavaš ili se stvarno moze?! :D

Battlelog: Xtream_gjurki
16 godina

Još čekam da mi stigne iz game.co.uk, preorder od 12.09 a još nije stigla mamicu im....{#}

{#}

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 16:40 (kostolomac).
15 godina
Grand Theft Auto V

GTA V - Vehicle Mayhem

0 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...
R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...

Ti se to zajebavaš ili se stvarno moze?! :D

Naravno da mozes, moras imat zadnji CFW od rogera i react PSN i samo cekat 01.10

16 godina
Grand Theft Auto V

naravno da se moze, i znao sam to, vec sam isprobo na ostalim igrama. a valjda mi nece odma skeljit ban, vidit cemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pričajte vi šta hoćete, GTA V jeste odličan, ali je ovaj soundtrack i dalje fenomenalan Smijeh

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Pričajte vi šta hoćete, GTA V jeste odličan, ali je ovaj soundtrack i dalje fenomenalan Smijeh

jedino je ta tema super a soundtrack sam po sebi je losiji od onog iz petice, dok su oba losiji od san andreasa i daleko najboljeg vice citya.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jedino je ta tema super a soundtrack sam po sebi je losiji od onog iz petice, dok su oba losiji od san andreasa i daleko najboljeg vice citya.

Jel' ovo idemo po principu najdražeg gta? Po toj logici je meni Vice City sountrack najbolji. Ali u realnosti je ovaj najbolje izveden.

16 godina
mar123 kaže...

Jel' ovo idemo po principu najdražeg gta? Po toj logici je meni Vice City sountrack najbolji. Ali u realnosti je ovaj najbolje izveden.

pa o soundtracku sad pricamo, ne o nicem drugom, meni vice city ima najbolji soundtrack, realno samo u tom je bolji od gta v

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice