Dobar dan. Sljedeći savjete izzya (https://forum.bug.hr/forum/post/igrace-konzole/xbox-series-x/6401950.aspx), imam sljedeća pitanja.
Dakle, series s sam uzeo. Skype račun ima odavno preko yahoo.com emaila. Kako je Microsoft kupio Skype, tako su se i podaci prebacili na Microsoft. Dalje, namjestio sam postavke regije na "Germany" i koristim VPN preko tableta koji funkcionira jer mi za redeem.microsoft.com prikazuje da upišem kod.
Oni što me buni jest trebam li aktivirati game pass za 1€ prvi mjesec preko Xbox konzole ili preko uređaja skrivenog iza VPN-a?
I je li aktiviranje istog nužno za daljnji proces dobivanja tri godine game passa za manje novce?
Hvala.
Preko tableta upališ vpn, odes na redeem.microsoft.com i tamo upišeš 3 koda koja si prije kupio sa cdkeysa. Provjeriš na konzoli jel sjelo ako je pisat ce ti na home screenu 1e game pass to platiš našom karticom i tjt
Ok. Znači nikakva aktivacija "besplatnog" razdoblja od 1€ za mjesec dana, nego odmah direktno na kupovinu jedne godine?
EDIT: Aktivacija 1€ ide NAKON kupnje dvije/tri godine gold pretplate.
Prvo napuniš taj račun sa GOLD pretplatom. Da li će to biti 1 godina, 2 godine ili max 3 godine ostaje tebi na volju.
Kad si napunio GOLD pretplatu, tek tada kupuješ ULTIMATE za 1€. Ne prije toga. Jer tek tada ćeš imati konverziju sve GOLD pretplate u ULTIMATE pretplatu. Ako aktiviraš ULTIMATE prije nego napuniš GOLD, onda nećeš imati što konvertirati.
Da, shvatio sam to. Kakva je situacija sa VPN preko Turske? Je li sve ok ukoliko se koristi da država za VPN i za regionalne postavke?Vidim da je razlika između Turske i Njemačke, u jednoj godini, i preko 15€.