Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.664.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Xbox Series X
izzy007 kaže...
maleni.99 kaže...
Mt00 kaže...
maleni.99 kaže...

Dobar dan. Sljedeći savjete izzya (https://forum.bug.hr/forum/post/igrace-konzole/xbox-series-x/6401950.aspx), imam sljedeća pitanja.

Dakle, series s sam uzeo. Skype račun ima odavno preko yahoo.com emaila. Kako je Microsoft kupio Skype, tako su se i podaci prebacili na Microsoft. Dalje, namjestio sam postavke regije na "Germany" i koristim VPN preko tableta koji funkcionira jer mi za redeem.microsoft.com prikazuje da upišem kod.

Oni što me buni jest trebam li aktivirati game pass za 1€ prvi mjesec preko Xbox konzole ili preko uređaja skrivenog iza VPN-a?

I je li aktiviranje istog nužno za daljnji proces dobivanja tri godine game passa za manje novce?

Hvala.

Preko tableta upališ vpn, odes na redeem.microsoft.com i tamo upišeš 3 koda koja si prije kupio sa cdkeysa. Provjeriš na konzoli jel sjelo ako je pisat ce ti na home screenu 1e game pass to platiš našom karticom i tjt

Ok. Znači nikakva aktivacija "besplatnog" razdoblja od 1€ za mjesec dana, nego odmah direktno na kupovinu jedne godine?

EDIT: Aktivacija 1€ ide NAKON kupnje dvije/tri godine gold pretplate.

Prvo napuniš taj račun sa GOLD pretplatom. Da li će to biti 1 godina, 2 godine ili max 3 godine ostaje tebi na volju.

Kad si napunio GOLD pretplatu, tek tada kupuješ ULTIMATE za 1€. Ne prije toga. Jer tek tada ćeš imati konverziju sve GOLD pretplate u ULTIMATE pretplatu. Ako aktiviraš ULTIMATE prije nego napuniš GOLD, onda nećeš imati što konvertirati.

Da, shvatio sam to. Kakva je situacija sa VPN preko Turske? Je li sve ok ukoliko se koristi da država za VPN i za regionalne postavke?Vidim da je razlika između Turske i Njemačke, u jednoj godini, i preko 15€.

15 godina
DeniZg kaže...

@Ezio Jel' ti account UK ili neki drugi? Možda se ne poklapaju.

Meni je to bio bio problem dok nisam Windowse 10 stavio na US regiju, a imam US account.

UK je account. Nij bio UK dok nisam uzeo game pass (imao sam do tad samo Microsoft 365). Onda sam prebacio i sve je radilo do čiste instalacije win 11. 

Ali kažem, i dalje sve radi na drugom kompu na kojem su win 10.

Na oba kompa je regija namještena na UK.

PSN - darklydexter
15 godina
@maleni.99
Ja sam uzimao brazilsko gold, a ne turski. Za Tursku ne znam.
Kad sam redeemao gold na account, nisam mijenjao regiju accounta. Samo sam imao upaljen VPN za tu zemlju (Brazil)
12 godina
Xbox Series X

Gamepass 2021 A Look Back

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Zeppelin Graf kaže...

Pozdrav ekipa,

Molim pomoć. Namjeravam kupiti Xbox series S i zanima me mogu li koristiti svoj Logitech G27 na njemu. Hvala ljudovi

Stvarno nitko nema sličnih komplikacija?

3 godine
neaktivan
Xbox Series X

Jel se može gamepass podjelit? Sad da ja recimo kupim 3god utimata i s istim acc igra frend koji je na pcu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox Series X

Evo samo da potvrdim kako gold->ultimate i dalje radi. VPN preko Njemačke, dvi godine. A dalje ćemo vidjeti. Hvala svima!

0 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
Mortal Kombat 11,Gunk i ostale igre dolaze na Gamepass od 16.12

0 0 hvala 0
13 godina
Xbox Series X

Zanima me da li vam se dešava da vam se igrice neću pokrenuti, odnosno dođu do loading screena i tako stoje blokirane i jedino pomaže restart konzole? To mi se već dosta puta desilo i postaje iritantno, sad ne znam da li je to do samih igara ili do stabilnosti Xbox operativnog sustava.  U zadnjih mjesec dana to mi se događalo na igrama: The Ascend, Doom (2016), Deus Ex: Mankind divided i Dirt 5 na Xbox series X.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2021 12:03 (Zločko).

0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

A di kupujete gold?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zeppelin Graf kaže...
Zeppelin Graf kaže...

Pozdrav ekipa,

Molim pomoć. Namjeravam kupiti Xbox series S i zanima me mogu li koristiti svoj Logitech G27 na njemu. Hvala ljudovi

Definitivno nije sluzbeno podrzano a sudeci po brzinskoj pretrazi nije ni popularno pitanje. Plug and play sigurno nece raditi a na par mjesta se spominje "CronusMAX" adapter. Na sluzbenoj stranici stoji "Convert your old racing wheel to work on PS4. Supports Logitech DFGT, G25, G27". Po ovome trebalo bi kontaktirati support za potvrdu radi li sve (ukljucujuci force feedback) na xbox series s/x.

Uglavnom zvuci kao puno komplikacije i vjerujem da ces morati kupiti i testirati za sebe kako se ponasa.

I BTW., nema potrebe za 3 iste poruke u 12 sati

5 godina
Ivan_hacker kaže...
Zeppelin Graf kaže...
Zeppelin Graf kaže...

Pozdrav ekipa,

Definitivno nije sluzbeno podrzano a sudeci po brzinskoj pretrazi nije ni popularno pitanje. Plug and play sigurno nece raditi a na par mjesta se spominje "CronusMAX" adapter. Na sluzbenoj stranici stoji "Convert your old racing wheel to work on PS4. Supports Logitech DFGT, G25, G27". Po ovome trebalo bi kontaktirati support za potvrdu radi li sve (ukljucujuci force feedback) na xbox series s/x.

Uglavnom zvuci kao puno komplikacije i vjerujem da ces morati kupiti i testirati za sebe kako se ponasa.

I BTW., nema potrebe za 3 iste poruke u 12 sati

Nisu 3, nego su dvije. Mislio sam da je od toliko stranica rasprava netko imao sličan problem., a ovo najbolje mjesto za saznat neke bolje informacije nego googlanja i neprovjerenih informacija kao što su problemi s force feedback-om. Nemaš potrebe se bahatit mogao si i ranije napisat nešto ako si već sad tako revoltiran. 

12 godina
Zločko kaže...

Zanima me da li vam se dešava da vam se igrice neću pokrenuti, odnosno dođu do loading screena i tako stoje blokirane i jedino pomaže restart konzole? To mi se već dosta puta desilo i postaje iritantno, sad ne znam da li je to do samih igara ili do stabilnosti Xbox operativnog sustava.  U zadnjih mjesec dana to mi se događalo na igrama: The Ascend, Doom (2016), Deus Ex: Mankind divided i Dirt 5 na Xbox series X.

Meni se par puta smrznula FH5 te jednom ili dvaput Halo ali samo ugasim igru ne moram restartat konzolu.

15 godina
Zeppelin Graf kaže...

Pozdrav ekipa,

Znaci Logitech G920 radi provjereno na Forzi 4 i na NFS Payback. Jedino na forzi moras jako kocnicu stisnuti da prebacinu rikverc Forcefeedback i ostalo radi normalno. Mislim da bi g27 isto radio. G25 radi na PS5 isto bez problema osobno sam testirao. Nazalost nikad mi G27 nije dosao pod ruke da probam.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
Zeppelin Graf kaže...
Zeppelin Graf kaže...

Pozdrav ekipa,

Ne mozes bes skupih adaptera...

5 godina

G920 radi sigurno na Xbox x/s, zato što piše da je podržan službeno, dok su g27, g29 ispali nažalost iz igre.

5 godina
ansha kaže...
Zeppelin Graf kaže...
Zeppelin Graf kaže...

Pozdrav ekipa,

Ne mozes bes skupih adaptera...

ok hvala na odgovoru, mislim da ću se držati pc-a, neda mi se prodavati ovaj volan i kupovati drugi, pošto na pc-u radi na Forzi horizon 5 i nadam se da će i u nadolazećem motorsportu.

3 godine
neaktivan
Xbox Series X

Microosft je objavio dokumentarac Power On: The Story of Xbox koji govori o povijesti Xboxa. Vrijedi ga pogledati

2 0 hvala 0
13 godina
Danas mi je došla obavijest da mi je blokiran račun, ulogirao se, došlo da je zabranjen, upisao broj mobitela i sad dalje radi. Događa li se to još nekom? Inače, baš jučer sam kupio GamePass, sve radilo normalno do danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Skužili te da si varao sa Gamepass-om.
14 godina
neaktivan

Vidi ovdje (Post) ista stvar prije par mjeseci (al otada nista) tako da vjerojatno ce biti isto i tebi

7 godina
Xbox Series X

Jel netko pokusao ovo s VPN aktivacijom preko moba? Imam samo sluzbeni komp na koji ne mogu nista instalirat, pa me interesira moze li se i preko moba.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icek_picek kaže...

Jel netko pokusao ovo s VPN aktivacijom preko moba? Imam samo sluzbeni komp na koji ne mogu nista instalirat, pa me interesira moze li se i preko moba.

Ja sam sve odradio preko tableta, uz VPN preko Njemačke.

15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina

jel se moze kod njih preko mailoboxde?

15 godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine
Xbox Series X

Pozdrav ekipa,

danas odlucno udem u trgovinu u namjeri da kupim xbox series s... procito sam detaljno sve sa 74str. na koji se nacin moze aktivirati gamepass... medutim trgovac me upozorava da je moguce to napravit ali da ljudi dobivaju ban sa vremenom? nakraju sam ipak odlucio malo jos razmislit....

Moje pitanje je sljedece:

1) koliko se cesto desava da igrac dobije ban? ima li kakvih iskustava ovdje?

2) u slucaju da se i dobije ban jel moguce napravit novi acc na kojem mozemo kupovati igre regularnim putem ili se niti igre nemogu kupiti bez promjene regije?

Nemam iskustva sa konzolama ovo bi mi trebala biti prva :D

0 0 hvala 0
12 godina

U teoriji možeš dobiti ban accounta ili ban konzole, jer ne poštuješ EULA (End user license agreement) ili kako već Microsoft zove svoj ugovor.

U praksi nisam nikad čuo da se to nekom desilo na Xboxu radi petljanja s regijama/accountima.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
11 godina
neaktivan
Xbox Series X

Prije ćeš dobiti multimilionski jackpot nego ban na xboxu za VPN reedem codes, tako da bez brige. 

0 0 hvala 0
3 godine
Xbox Series X

Hvala!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice