- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne. U tvom slučaju, disk ti može poslužiti samo kao podmetač čaša.
Nema razloga zašto ne bih mogao igrat. Ako je modificiran, postoji šansa da dobiješ ban. Ako si spreman riskirat, slobodno igraj
O čemu ti pričaš,podmetač čaša ?!
Single možeš bez problema igrat,ako te još nisu banali možeš igrat i multiplayer!
O čemu ti pričaš,podmetač čaša ?!
Single možeš bez problema igrat,ako te još nisu banali možeš igrat i multiplayer!
mislim da je to ironično rečeno s obzirom na to da je pitanje glupo (ali njegovo ne znanje opravdava to pitanje)
Ja mislim da samo "gold" memberi mogu igrat online igre,sa silver možeš samo chatat s frendovima,ići na internet....
Ali opet to je samo moje mišljenje
Trebaš gold pretplatu?!?!?!?!?!?!??!?!
Trebaš gold pretplatu?!?!?!?!?!?!??!?!
Da trebaš imati gold pretplatu da bis mogao igrat MP
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071201192530AAreQQO
Besplatne igre(free) za xbox!Iskušajte svaku dok Vam se pruži prilika!
1.Crash course 2(2103) 4,5/5
2.Happy wars 3,7/5
3.Harms way 3,2/5
MOLIM VAS,KAO BOGA VAS MOLIM.DALI POSTOJI IKAKAV PROGRAM ZA STREAM PREK KOMPA NA XBOX A DA NISU MEZZMO ILI PS3 MEDIA SERVER!
Mezzmo-Nije komplicirano ali je zahtjevan program pa mi film blokira
Ps3 media server-komplicirano uvijek piše=>"no renders found"
MOLIM VAS,KAO BOGA VAS MOLIM.DALI POSTOJI IKAKAV PROGRAM ZA STREAM PREK KOMPA NA XBOX A DA NISU MEZZMO ILI PS3 MEDIA SERVER!
Šta fali Windows Media Centeru?
nema titlove zato i pita za ove druge ako se nevaram!
nema titlove zato i pita za ove druge ako se nevaram!
Da nema titlova....
Pozdrav svima, pretpostavljam da je pitanje već bilo, ali ako nije problem odgovorite još jednom :)
Sestri će krizma pa bi htijela xbox, e sad:
1. Koliko je komplicirano i skupo flashati xbox i mogu li se igirice s torrenta igrati na njemu?
2. Ako će igrati igrice koje skine s torrenta, je li bolje kupiti xbox 4GB + Kinect ili xbox 250 GB
Ja se stvarno ne razumijem, hvala na pomoći i odgovorima
Pozdrav svima, pretpostavljam da je pitanje već bilo, ali ako nije problem odgovorite još jednom :)
Sestri će krizma pa bi htijela xbox, e sad:
1. Koliko je komplicirano i skupo flashati xbox i mogu li se igirice s torrenta igrati na njemu?
2. Ako će igrati igrice koje skine s torrenta, je li bolje kupiti xbox 4GB + Kinect ili xbox 250 GB
Ja se stvarno ne razumijem, hvala na pomoći i odgovorima
1. Ovisi o modifikaciji imas cijene tu na forumu ili pogledaj na njuskalu!
2. Mogu se igrat sa recimo eksternog diska ili ako ces przit...ovisi ako nece koristiti kinect onda bolje 250gb
Sacekaj dok izade nova generacija da padne cijena ovih!
A čekala bi ja, ali je krizma uskoro :)
Pržiti se može na dvd pretpostavljam
Moze ali moras imati posebnu przilicu! pogledaj par starije postove sve imas detaljno!
1. Ovisi o modifikaciji imas cijene tu na forumu ili pogledaj na njuskalu!
2. Mogu se igrat sa recimo eksternog diska ili ako ces przit...ovisi ako nece koristiti kinect onda bolje 250gb
Sacekaj dok izade nova generacija da padne cijena ovih!
Ja razmišljam o kupnji konzole. Nekako sam bliži tome da kupim xbox 360...http://www.edigital.hr/Xbox_360/Microsoft_Xbox_360_Slim_250GB-p39105.html?bid=&partner=10001 Čini mi se dosta povoljno. Jedino me kompka da bi nove konzole mogle biti 2500-3000 pa da budu toliko bolje onda možda čekati. Ni sam ne znam šta bi
nove bi mogle biti 3500-4000kn ali nikad se nezna!
Moze mi netko odgovorit na pitanje ?!
nove bi mogle biti 3500-4000kn ali nikad se nezna!
Ako bude tako onda uzimam xbox360 ili ps3, za nove konzole će bit vremena. Ja bi odvojio najviše do 3000. Žena počela skupljati za ps4. Misliš da će za ove konzole još pasti cijena?
osobno mislim da ce biti oko 500eura najbolje sacekat ne odmah kupovat najcesce prva serija ima najvise gresaka dok se uklone pa onda ubost mada mozda i grijesim!
Danas u 19:00 budite spremni,legnuti se na vaše udobne kauče i gledati novu generaciju konzola=> XBOX INFINITY
LET IT BE INFINITY!
Zanima me koliko bih novace mogao dobiti prodavanje XBOX360 Fat konzole(bijela). Oprema:HDMI kabal,AV kabal,Power brick,256 MB Memory Card,2 kontrolera(crni,bijeli,bijelome treba nova baterija+play and charge). Igrice:Cod2, Cod3, Fear 2, Far Cry 2, NFS Pro Streat, WWE 2007, SpiderMan 3 i jos 8-10 kopirki. Nije hakiran.
Zanima me koliko bih novace mogao dobiti prodavanje XBOX360 Fat konzole(bijela). Oprema:HDMI kabal,AV kabal,Power brick,256 MB Memory Card,2 kontrolera(crni,bijeli,bijelome treba nova baterija+play and charge). Igrice:Cod2, Cod3, Fear 2, Far Cry 2, NFS Pro Streat, WWE 2007, SpiderMan 3 i jos 8-10 kopirki. Nije hakiran.
1000-1200 kn najviše,ne više jer nema HDD-a,stara verzija pa ima šanse za RROD,a i igre su dosta stare....
Hvala na info bas dobio mail od humble bundle da je na akciji i mislim si da je barem na xboxu posto igru nisam igrao a htio bi bas na box-u prec! i eto ga :-)
Ludi zna li se kada ce xbox One u Hrv?