Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.303.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Ivan_hacker kaže...
St0ka kaže...
Ak je 3.0 onda misli da si siguran, bar jedno vrijeme, jer još nigdje nisam naletio i pročitao da su skužili 3.0 modifikaciju. Jer da jesu onda bi veliki broj konzola dobilo ban.

neće oni to nikada skužiti, jer ovako je dobro i za hackere, koji probijaju zaštitu i dobijaju novac za ugradnju/fleshanje, i za sam Microsoft, kod kojega igrači na kraju kupuju konzole i gold membership

MS ne zarađuje toliko od prodaje konzola, oni zarađuju na prodaji igara (što preko XBL-a, što od licenci)...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina

Zarađuju oni i na konzolama mozda nisu napocetku toliko kao sad ali ipak zaraduju! ps3 je navodno prodavan pod gubitkom za sony a sva zarada je dolazila od igara!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Zasto nikako neide moj slim 250gb s kinectom za 2150kn na njusci?

Dali je cijena prevelika?

Tu su me savjetovali da stavim 2300kn...

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DommY kaže...

Zasto nikako neide moj slim 250gb s kinectom za 2150kn na njusci?

Dali je cijena prevelika?

Tu su me savjetovali da stavim 2300kn...

ljudi nemaju novaca!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

nedavno sam kupio rabljani Xbox 360, pa me zanima koliko bi trebale trajati baterije na Xbox 360 bežičnom kontroleru. Naime, kupio sam nove Sony punjive baterije: http://www.sony.hr/product/punjive-baterije/nhaab2g i nakon prvog punjenja trajale su mi jedan dan igranja. Istina da smo se igrali skoro cijeli dan na konzoli, s tim da smo igrali fifu koja tijekom igranja rijetko koristi vibraciju, a pola tog vremena smo igrali forzu 4 koja stalno vibrira dok se vozi po nekoj stazi... Brat mi je rekao da je navečer ugasio konzolu na taj bežični gamepad, a ja kad sam ga ujutro pokušao upaliti baterije su bile mrtve. Da li je to nekakvo normalno vrijeme trajanja baterija ili bi ipak trebale trajati dulje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARito kaže...

Pozdrav ljudi,

nedavno sam kupio rabljani Xbox 360, pa me zanima koliko bi trebale trajati baterije na Xbox 360 bežičnom kontroleru. Naime, kupio sam nove Sony punjive baterije: http://www.sony.hr/product/punjive-baterije/nhaab2g i nakon prvog punjenja trajale su mi jedan dan igranja. Istina da smo se igrali skoro cijeli dan na konzoli, s tim da smo igrali fifu koja tijekom igranja rijetko koristi vibraciju, a pola tog vremena smo igrali forzu 4 koja stalno vibrira dok se vozi po nekoj stazi... Brat mi je rekao da je navečer ugasio konzolu na taj bežični gamepad, a ja kad sam ga ujutro pokušao upaliti baterije su bile mrtve. Da li je to nekakvo normalno vrijeme trajanja baterija ili bi ipak trebale trajati dulje?

Neznam,meni traju oko 3 tjedna s obzirom da na dan budem oko 2-3 sata.Koristim Duracell baterije !

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
13 godina
neaktivan

Želite djeliti slike na xbox-u sa prijateljima,napravio sam kratak tutorial pa ako vam se da pogledajte {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/xbox-photo-party/184566.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
funky boy kaže...
MARito kaže...

Pozdrav ljudi,

Neznam,meni traju oko 3 tjedna s obzirom da na dan budem oko 2-3 sata.Koristim Duracell baterije !

A da li igraš neku igru koja često uzrokuje force feedback na gamepad-u ili ne? I da, imam još jedan problem, a to je da nikako ne mogu promijeniti postavke privatnosti. Naime, kada podesim postavke privatnosti i kliknem na gumb za spremanje promjena, xbox mi kaže neku poruku da će me odlogirati iz Xbox Live-a i ponovno ulogirati... Nakon toga kada se vratim na postavke privatnosti, promjene nisu spremljene... Inače Xbox Live Acccount ima regionalne postavke podešene na Veliku Britaniju, a datum rođenja vlasnika accounta je podešen na 2.2.1994.

13 godina
neaktivan

Dali bi radile obične slušalice sa USB priklučkom na xbox-u?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel moguce jos przit igre ove piratske. Mislim uzeti od prijatelja sto sam govorio taj xbox arcade on je prije przio te igre za xbox a sad kaze da se vise ne mogu prziti. Ili treba neka odredjena przilica za to. Ta je konzola vec modificirana. Sta se po vama vise isplati zezat se sa tim ili kupovat org igre.

0 0 hvala 0
16 godina
buterino kaže...

jel moguce jos przit igre ove piratske. Mislim uzeti od prijatelja sto sam govorio taj xbox arcade on je prije przio te igre za xbox a sad kaze da se vise ne mogu prziti. Ili treba neka odredjena przilica za to. Ta je konzola vec modificirana. Sta se po vama vise isplati zezat se sa tim ili kupovat org igre.

Mogu se pržit. Ali da treba posebna prža. U biti to i nije neka posebna prža, to je obična prža koju kupiš u trgovini samo što je flashana sa posebnim firmwareom koji prži onaj "višak" podataka na dvd kako treba.

12 godina
protjeran

Koja je razlika između RGH i LT3.0 modifikacije? 

Koji je postupak stavljanja piratskih igara na xbox jednostavniji i povoljniji?

0 0 hvala 0
15 godina
Slash3322 kaže...

sa RGH modifikacijom možeš igre čitati izravno sa hard diska, dok sa LT 3.0 moraš pržiti i igrati sa DVD-a. Ima RGH još dosta prednosti osim toga, neka ti detaljno to kažu ovi što imaju RGH na konzoli.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
Slash3322 kaže...

sa RGH modifikacijom možeš igre čitati izravno sa hard diska, dok sa LT 3.0 moraš pržiti i igrati sa DVD-a. Ima RGH još dosta prednosti osim toga, neka ti detaljno to kažu ovi što imaju RGH na konzoli.

LT3.0 ti samo omogućuje pokretanje kopiranih igara. Dakle tu moraš pržiti igre i pokretati sa dvda. Možeš instalirati igru na hdd ali će ti i dalje trebati dvd u dvd driveu.

RGH je modifikacija koja daje puno više mogućnosti. Jedna od njih je da ti uopće ne treba dvd, nemoraš ga ni pržit, nego igru kada "nabaviš" u .iso obliku provučeš kroz jedan program i nakon toga je pošalješ preko LANa na hdd od xboxa. Još neke od mogućnosti RGH su da možeš koristiti bilo kakav externi hdd bilo koje veličine, možeš instalirati i koristiti DLC i XBLA, možeš emulatore koristiti...

Ali zato sa RGH se nipošto ne preporučuje spajanje na XBL, dok sa 3.0 je još za sad kao sigurno.

17 godina

Trebao bih info za frenda koji je nabavio novi xbox.

Hoce pokretat piratske igre.

E sad, dal i xbox treba samo cipirat ili jos nesto dodatno napravit ?

Kak se krecu cijene takvih zahvata ?

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
15 godina

Pomozite, znaci kupio koristeni XBOX360 Arcade- dobio sam dva kontrolera pa me zanima imam onaj kabal za spajanje kontrolera u konzolu(USB) te me zanima kada jedan kontroler prikljucim i onaj krug oko xbox znaka se pojavi i blinka i onda svjetli jedan dio i onda radi bezzicno. A drugi isto tako ali kad ga isljkucima svjetlo se ugasi ali ne naglo nego kao da umire. Moze pomoc?

Slatka mala, sladak ja :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

prazan je

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
17 godina
Ima netko od vas ovdje iHAS przilicu? EDIT: da je iz zg :)
He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 15:54 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
14 godina
Dwyane Wade kaže...
Ima netko od vas ovdje iHAS przilicu?

imam, asus 24xxx, neznam napamet

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
15 godina

Ma nemogu ga napuniti. Kada stavim drugu bateriju onda se puni a kad stavim na kontroler sa originalnim baterijama ne puni se. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Što mislite o ovome,dali se isplati riskirati?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
funky boy kaže...

sve mi to nekako čudno...

15 godina

Kako se jailbreka X360 Arcade. Kako da igram igirce koje sam sam sprzio? 

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Applovac kaže...

prelistaj par stranica i imaš sve napisano...ima više vrsta modifikacija....

13 godina
neaktivan
RE: X360 par pitanja :)
zabranjeniples kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

nemozes nista mozes jedino hard prodat ostalo je za bacit

Kolko ja znam ako ga banaju ne može igrat online, ali single može igrat pogotovo što se tiće pirata. Dali se varam???

Da ako te banaju nema više multiplayera {#},ali uvijek možeš igrat single!

13 godina
neaktivan
Applovac kaže...

Evo ti o vrsti modificiranja:

http://www.bug.hr/forum/post/igrace-konzole/xbox-360-pitanja-odgovori/3577159.aspx

15 godina
neaktivan
funky boy kaže...

Ne kuzim sta bi to kao islo bez ikakve modifikacije , bez rizika za ban ... ?

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
13 godina
neaktivan

Neka 21.05.13. Microsoft iznenadi Sony-a,i to mislim na neugodan način tj. da mu ispraši tur!{#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
buterino kaže...

Mogu se pržit. Ali da treba posebna prža. U biti to i nije neka posebna prža, to je obična prža koju kupiš u trgovini samo što je flashana sa posebnim firmwareom koji prži onaj "višak" podataka na dvd kako treba.

Moze dat link neke koja moze prziti a da je jeftina?hvala unaprijed

15 godina
Pokusavam spojiti xbox arcade verzija na xbl preko kabla. Ai uvijek mi pokaze dns gresku. Molim po,oc sve sa microsooftove stranice sam probao ali nista ne pali!!! Pokoc
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice