Xbox 360 izvan hrvatske

poruka: 29
|
čitano: 6.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

Pozdrav.Uskoro kupujem xbox konzolu pa me zanjima par pitanja.Prvo...Da se nebih iznenadio mjesec dana nakon kupnje svog xboxa da procitam na nekom portalu da se sprema xbox720...onda moj pada u vodu..dakle,posto je li glasine? Pošto ne vjerujem nasim firmama,njihove cijene su i onako ajme meni...Cisto primjera radi...play3 fat 40gb harda kosta 3 000 kn,a s druge strane kraj njega stoji slim od 250 gb harda za 2 600 kn...pa da se ubiješ...njih krizamo odmah....

Zanjima me ova konzola:

http://www.game.co.uk/Consoles/Xbox-360/Xbox-360-Arcade-Console/~r344887/

može i ova:

http://www.game.co.uk/Consoles/Xbox-360/Xbox-360-Elite-Console-with-Forza-3-and-Call-of-Duty-Modern-Warfare-2/~r344758/

jedino zašto bih vec uzeo ovu prvu jer vec imam cod6 i kupovao bih igre samostalno...pa pitanje da mi kažete razliku između ove dvije konzole...

i opcenito o xboxu...imaju li ovi modeli jasper???

da ne srljam pri kupnji...ima li tko iskustva s ovim portalima...ako placam s karticom da li preracunaju funte u kune i slicno...hvala+pitanja...oko poštarine: kad bi stiglo,koliko se placa....hvala svima koji pomognu

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 9:59 (ivan-zd).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xbox 360 izvan hrvatske

Game.co.uk je najveći distributer gaming softvera i hardvera u britaniji i siguran je 100%.

Imaju novu ploču, sve su novi modeli.

Stiže za cca 7 dana. Poštarinu ti kažu u game.co.uk kod narudžbe a carinu na carini. Carina je cca 10% + pdv.

Razlika je u tome što druga ima hard a prva ne.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 10:11 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

10% od ukupne cijene ili ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, 10% od uukupne cijene je carina, na to ti još piknu pdv.

Znači ukupno +32%.

P.S. Tako je meni bilo kada sam kupovao sat za cca tu cijenu. Hoće li na konzolu biti tako ili nešto manje ne znam. Mislim da je tako.

Računaj da će te konzola na kraju doći cca 2300-2400 kn + poštarina.
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

znači ako me matematika jos sluzi tih 32 % bi bilo 64 funte ili 512 kn....A konzola je 1 600...njihova poštarina je 32 kune...znaci sve skupa oko 2.200...taman...ako griješim neka me netko ispravi :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tu negdje..
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

OK,ako se odlučim na xbox bez hard diska...što gubim? i da li cu moci s arcade igrati sve igre koje se pojave za xbox360?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da moći ćeš, ali nećeš moći instalirati igre. Morati ćeš igrati sa dvd-a. A i trebati će ti memory kartica na koju ćeš spremati sejvove itd.

Mislim da ti je puno isplativije uzeti sa hardom. Nije velika razlika u cijeni.

Uz to Elite verzija (ova s diskom) ima bogatu dodatnu opremu, 2 kontrolera itd.

Kažeš imaš MW2 već, to ćeš lako prodati, igre za xbox se prodaju ko lude.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 10:46 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

Nije problem cijena.Nego cisto da se uputim malo...Znam da je islo tako s ps3 da si instaliram igre i to pa me zanjima kako to ide s boxom...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

Ovak, uz arcade dobiš 1 kontroler i konzolu.

Uz elite dobiš 2 kontrolera, 2 igre, headset, konzolu, hard.

Sve za neznatno veću cijenu.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

Ako želiš izbjeći dadžbine Juri Radiću, preporučujem ti odlazak u Austriju, Italiju ili Mađarsku (ovisno gdje ti je bliže) jer je lakše prebaciti ga preko granice (osim ako nikad nisi kartao).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

Više ce me kostati gorivo do gore nego konzola Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

pozdrav.odlucio sam se za ps3 60 gb.ali,muci me sto je to samo 60 gb,pa me zanjima da li postoje kao za xbox diskovi za ps3 koji se mogu nadograditi ?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne treba ti ništa više od 60 GB.
16 godina
protjeran
ivan-zd kaže...

pozdrav.odlucio sam se za ps3 60 gb.ali,muci me sto je to samo 60 gb,pa me zanjima da li postoje kao za xbox diskovi za ps3 koji se mogu nadograditi ?!

moze nadogradit do 700 i nesto gb al to ti netreba..samo me zanima jel ces ti to novog kupovat jer ti se taj vise ne proizvodi i ne preporucam ti ga uzmi slim ili fat 80gb to zadnji modeli koji se prozivode

ja imam od 80gb i imam jos dosta mjesta slobodno a nakrco sam svega gore

"Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

slim 60 gb,ducan pokraj meneSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivan-zd kaže...

slim 60 gb,ducan pokraj meneSmijeh

haha to ti je netko izvadio hard od 120 i stavio od 60..slim od 60gb sluzbeno ne postoji

imas slim od 120 i 250 gb

17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

ne znam! nemam pojma trgovina je chipoteka....i kazu da imaju ! il laže ili ne meni sve isto...i onako cu vidjeti pri kupnji ! glavno da je nov!. i jos ako mi mozete reci koliko u prosjeku gb zauzima jedna igra ?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivan-zd kaže...

ne znam! nemam pojma trgovina je chipoteka....i kazu da imaju ! il laže ili ne meni sve isto...i onako cu vidjeti pri kupnji ! glavno da je nov!. i jos ako mi mozete reci koliko u prosjeku gb zauzima jedna igra ?

pa neznam ne instalira ti se cjela igra i opet moras ubacivat dvd-e npr. pes 2009 mi zauzima 3.3 gb, grantursmo 5 prolouge 6gb(mislim da se on cjeli instalira),gta iv 4gb ........tak da nikad neznas kolko ce koja

dobro bitno da ti je slim i da imas garanciju..sam reci kolko dojde

17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

kaže ovaj iz chipo..da imaju fat 80 2 000 a ovaj slim 2 300!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivan-zd kaže...

kaže ovaj iz chipo..da imaju fat 80 2 000 a ovaj slim 2 300!

onda si slim uzmi ak oces nije u nicem bolja od ove od 80gb samo sto je manja

ja sam uzo od 80gb fat jer ima i podrsku za linux

17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

a u cemu je bolje ako ima podrsku za linux? btw vidio sam da FBI koristi linux :D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivan-zd kaže...

a u cemu je bolje ako ima podrsku za linux? btw vidio sam da FBI koristi linux :D

ma neces ti moc ko fbi hehe..ako te zanima linux to je dobar dodatak ako ne svejedno ti je

17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

postoji li mogucnost dakle ima nas par frendova koji imamo ili ce vec imati ps3.pa bi mi kupovali igre zajedno...e sad...hard disk...dali je ikako moguce original igricu prebaciti na hard disk i igrati ju bez cd-a....i da li je nužna instalacija igre općenito? dakle mogu li uzest igru ubacit i igrat bez instalacije?

0 0 hvala 0
16 godina
Xbox 360 izvan hrvatske

Samo da se nadovežem na ovo da možeš naručit na game.uk.

Nemožeš naručiti konzolu, jer pogledaj si na njihovoj stranici pravilnik za dostavu.

Uglavnom piše da nemogu slati pakete izvan UK ako su preko 1 kg, što zapravo podrazumijeva skoro svaku konzolu, a pogotovo xbox360

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 izvan hrvatske

Svejedno. I onako kupujem doma :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

postoji li mogucnost dakle ima nas par frendova koji imamo ili ce vec imati ps3.pa bi mi kupovali igre zajedno...e sad...hard disk...dali je ikako moguce original igricu prebaciti na hard disk i igrati ju bez cd-a....i da li je nužna instalacija igre općenito? dakle mogu li uzest igru ubacit i igrat bez instalacije?

Ne, nije moguće, jer većina igara samo dio instalira. Da, na PS3 je nužna instalacija igara, dok je na X360 ona samo opcionalna. I, SONY ne bi bio tvrtka koja najuspješnije muze novce od mušterija (nakon Applea) da se igre mogu instalirati i igrati bez medija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 10:55 (Elk Cloner).
16 godina
protjeran
Elk Cloner kaže...
ivan-zd kaže...

Ne, nije moguće, jer većina igara samo dio instalira. Da, na PS3 je nužna instalacija igara, dok je na X360 ona samo opcionalna. I, SONY ne bi bio tvrtka koja najuspješnije muze novce od mušterija (nakon Applea) da se igre mogu instalirati i igrati bez medija.

covjece bozji nemoj molimte pricat gluposti...znam da se za 2 igre treba igra instalirati sve ostale se nemogu ili po zelji (gta iv,granturismo 5 prolouge) i ja svaku instaliram jer se smanji vrjeme ucitavanja,i neznam na koji nacin muze novce,ja sam platio konzolu 2300kn i nisam jos ni kune vise dao,a na xbox moras nadoplacivat za svakave gluposti (wireless,baterije,online,hd dvd reader....) a ja to sve imam standarndo uz ps3 tak da je ps3 najjeftinija konzola trenutno(na wii treba dosta novci stavit da bi ga skroz iskoristio)

ivan-zd.. ne brini zbog harda sam ti instaliraj igru gore bolje ce ti bit,a napravi ko ja igre i sve stvari vezano uz njih imaj na ps3 a filmove na kompu i od kompa napravi media server(nije tesko) i sve filmove i muziku koje imas na kompu pustas na ps3 i to ti je to

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 15:52 (hrvatskafarkasevec).
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 izvan hrvatske

Ej imaš Xbox 360 Slim 4 GB 1.615,00 Kn u PULI  ZAGREBU svugdje u HR

Trgovina ShoposLab

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice