Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.534
|
čitano: 5.949.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 mjeseci
Sony PlayStation 5

Iz nekog razloga mi je u postavkama odabrana automatski regija UK i to sad nemogu nikako vratit na Croatia.

Već sam kupio par igri i zanima me da li ću ih moći igrati. Neke igre kad želim kupiti piše da nisam na dobroj regiji... dok neke mogu kupiti...

Nije mi to baš jasno... da li da zovem support u vezi toga, jer se bojim kad dođe PS da ću imat problema s downloadom kupljenih igri, mislim da sam neke kupio na UK, a neke kad sam bio na našoj regiji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2025 18:38 (QKYMON).

0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

moras novi account raditi, nemos mjenjat regiju

vecina ljudi ima 2 accounta, i mozes kupovat na jeftinijem i igrat na drugome bez problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 mjeseci
Sony PlayStation 5

Da onda ostavim taj account kako je i jednostavno kupujem i igram na njemu?

Neće biti valjda lockano nešto kad dođe PS?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
QKYMON kaže...

Da onda ostavim taj account kako je i jednostavno kupujem i igram na njemu?

Neće biti valjda lockano nešto kad dođe PS?

Jedino ako voliš najskuplje plaćati igre. Ali vjerujem da ne voliš.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
18 mjeseci
Sony PlayStation 5

Hm, ovih 5 - 6 što sam kupio su bile na popustu. Sad neznam da li da radim refund pa ponovo otvaram novi račun?

Mislim nikad ne namjeravam kupovat ako nešto nije na popustu na store-u.

Bitno da mi je kad upalim doma PS sutra i logiram se s tim UK accountom što sam pogreškom napravio mogu instalirat sve igre koje sam kupio na popustu.

:)

0 0 hvala 0
14 godina
Bez brige, sve će raditi.

Jedina razlika je što na UK accountu prilikom svakog paljenja konzole igra "God save the queen".
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Igram The First Berserker: Khazan i oduševljen sam.
Nakon Wukonga ne znam kaj je bolje, vjerojatno Black Myth ali tu su sitnice.

Ujutro sredil Malucu, meni najtežeg bossa do sad.
Ipak je druga dimenzija boriti se s njim na PS Portalu i na 65" ekranu s Dualsenseom.

Evo borbe koga zanima:

Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
Hexfire kaže...
Jedina razlika je što na UK accountu prilikom svakog paljenja konzole igra "God save the queen".

Koliko im je trebalo da patchiraju kune na euro, tri će se kralja izmijeniti dok ne promijene u "God save the King"

14 godina
QKYMON kaže...

Hm, ovih 5 - 6 što sam kupio su bile na popustu. Sad neznam da li da radim refund pa ponovo otvaram novi račun?

Mislim nikad ne namjeravam kupovat ako nešto nije na popustu na store-u.

Bitno da mi je kad upalim doma PS sutra i logiram se s tim UK accountom što sam pogreškom napravio mogu instalirat sve igre koje sam kupio na popustu.

:)

Nemaš beda, bio je nedavno neki popust na Japanskom PSN-u za SpiderMan 2 pa smo svi kreirali japanske accounte samo zbog toga.

Napravi hrvatski acc i dalje nek ti bude glavni acc. Dodaj na konzolu i tog svog engleza, uključi mu u postavkama shareing i moći ćeš i njegove igre igrati kroz svoj hrvatski account.

18 mjeseci
Sony PlayStation 5

Okej, pohvatao sam vas. :)

Samo kaj mi se neda sad radit taj HRV account.

Doslovno sve kaj mi se igra sam našao tamo na popustu od 10-25 eur po igri umjesto 60-70 eur.

Jedino ak baš nekaj sad bude kod nas na dobrom popustu onda ću se ić potrudit složit ga. 

Hvala svima na odgovorima i detaljnim uputama. 

Hellfire

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2025 14:17 (QKYMON).

1 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Nego, jel igra ko Forzu Horizon 5 ili svi samo uživate kad vas jedan boss pljušće po 30 puta dnevno?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Svi uzivamo samo kad nas boss dobro ispljuska, nitko nema vremena za Forzu 5 :D
8 godina
Armor kaže...
Igram The First Berserker: Khazan i oduševljen sam.
Nakon Wukonga ne znam kaj je bolje, vjerojatno Black Myth ali tu su sitnice.

Ujutro sredil Malucu, meni najtežeg bossa do sad.
Ipak je druga dimenzija boriti se s njim na PS Portalu i na 65" ekranu s Dualsenseom.

Evo borbe koga zanima:

Svaka čast, ali po meni za ovu fazu još uvijek igraš previše na žgance (samo light i heavy attack) zato se mučiš čak i na easy sa summonom. Moraš više koristiti skillove i uložiti u staminu. Kad upariš build sa skillovima koje koristiš, rerollaš random atribute koji ti ne trebaju na opremi, taj boss pada solo na normal za minutu. Sa skillovima ga imaš stunlockanoga i prije i poslije brutal attacka.

I meni je bio Wukong odličan, ali ova igra je kaj se tiče combata vrh vrhova.

9 godina
Bitanga kaže...

Nego, jel igra ko Forzu Horizon 5 ili svi samo uživate kad vas jedan boss pljušće po 30 puta dnevno?

70€ mi je puno za igru koju sam (dobrim dijelom) prešao na xboxu, čekam neki popust. U iščekivanju popusta za Forzu i izlazak Horizona 3, Battlefielda, Control 2, GTA VI i ostalih ostvarenja iz daleke budućnosti igram Cyberpunk

8 godina
Nuclear_Phoenix kaže...
70€ mi je puno za igru koju sam (dobrim dijelom) prešao na xboxu, čekam neki popust. U iščekivanju popusta za Forzu i izlazak Horizona 3, Battlefielda, Control 2, GTA VI i ostalih ostvarenja iz daleke budućnosti igram Cyberpunk

Cyberpunk je zakon. Vrlo dobra priča, dobar scenarij, grafički izgleda super, skill tree zanimljiv, pa imaš brdo različitih buildova koje možeš izgraditi... Daleko su došli od onog krša kojeg su izdali u početku.

Jedino što sam primijetio je da se igra, brojnim zakrpama unatoč, i dalje ruši više od nekih drugih AAA+ naslova koje sam igrao.

2 godine
Sony PlayStation 5

Na indijskom storeu je Forza oko 42 Eura

1 0 hvala 1
9 godina
robogo kaže...

Jedino što sam primijetio je da se igra, brojnim zakrpama unatoč, i dalje ruši više od nekih drugih AAA+ naslova koje sam igrao.

Meni se u 5? (3x prije DLC, 1x streetkid DLC, sad corpo od nule) playthrouga srušila možda 2-3 puta, i to prije ovih silnih patcheva. Od kad su je pokrpali, nijednom. Sve na PS5.

8 godina
Meni se u prvom playthroughu srušila barem 10 puta. I, zanimljivo, uvijek za vrijeme misije, nikad za vrijeme lutanja po karti.
15 godina
Returnal dobio update za PS5 Pro povodom 4. godišnjice izlaska igre. Update donosi 2.5x veću base rezoluciju u odnosu na base PS5.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
Bitanga kaže...

Ja se lomim da je kupim. Inače više volim SIM racing, ali gdje god se okrenem svi govore da je igra prezabavna. Mislim da ću je uzeti na kraju. 

I Expedition 33 mi je zapeo za oko. 

9 godina
Sony PlayStation 5

Meni je Horzion 5 bio u startu oke dok su se vozile utrke i onda mi je izbacilo nekakvu misiju koju nisam mogo preskocit da lovim nekakve gluposti po nekom hramu kaj nema veze s utrkivanjem. Tu sam prestao igrat.
Svijet mi se cini isto jednolican i dosadan. Bolje da su Horizon 4 stavili

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina
Sony PlayStation 5

Da je Forza Motorsport u pitanju uzeo bi odmah. Ali zbog GT sumnjam da će Motorsport ikada doći na PS. 

1 0 hvala 0
8 mjeseci
Sony PlayStation 5

Plus igre za svibanj.

1 0 hvala 2
16 godina
Santana kaže...

Meni je Horzion 5 bio u startu oke dok su se vozile utrke i onda mi je izbacilo nekakvu misiju koju nisam mogo preskocit da lovim nekakve gluposti po nekom hramu kaj nema veze s utrkivanjem. Tu sam prestao igrat.
Svijet mi se cini isto jednolican i dosadan. Bolje da su Horizon 4 stavili

Meni je Horizon 3 bio najbolji. Četvorka mi nikako nije legla u Engleskoj, pogotovo sa hrpom zidića po poljima koji te usporavaju i neprobojnih zidova po gradovima. Ali i u 3 i 4 se vozilo po lijevoj strani ceste pa me to nerviralo, u petici konačno ide po desnoj.

Igra je grafički prekrasna i kao arkadni racing vrh ponude. No kampanja i progress su definitivno za djecu i teški cringe. No meni je super za imati ju instaliranu i povremeno bacit koju utrku, imaš šta igrati mjesecima. Plus još rewind funkcionalnost. Simulacija definitivno nije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2025 21:23 (Bitanga).
16 godina
Vandit kaže...

Da je Forza Motorsport u pitanju uzeo bi odmah. Ali zbog GT sumnjam da će Motorsport ikada doći na PS. 

Ma doći će sigurno, Forza Motorsport nije nikakva konkurencija GTu po pitanju kvalitete.

17 godina
Također FH3 uvjerljivo najbolja, sa fantastičnim Blizzard Mountain DLC-om.
Meni (zasluženo) jedan od najboljih DLC-a uopće.
14 godina
Sony PlayStation 5

Jel ima ko voljan share-at ACC sa Fh 5, nudim AC shadows, SW outlaws....

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Bitanga kaže...

Ma doći će sigurno, Forza Motorsport nije nikakva konkurencija GTu po pitanju kvalitete.

Nadam se. Sa Gran Turismo imam love-hate odnos otkako postoji. 

Nije direktno vezano za PS, ali Microsoft povećava cijene konzola, kontrolera i igara. Baš živimo u čudnim vremenima...Izgleda da sada svi koriste carinu kao opravdanje za povećanje. Ne bi me čudilo da Sony još jednom poveća cijene. 

9 godina
Vandit kaže...
Bitanga kaže...

Nadam se. Sa Gran Turismo imam love-hate odnos otkako postoji. 

Nije direktno vezano za PS, ali Microsoft povećava cijene konzola, kontrolera i igara. Baš živimo u čudnim vremenima...Izgleda da sada svi koriste carinu kao opravdanje za povećanje. Ne bi me čudilo da Sony još jednom poveća cijene. 

Pa kad gledas da Xbox X 2TB verzija kosta vise od PS5 pro..

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
14 godina
Sony PlayStation 5

Šta je PlayStation Store uklonio Diners za mogućnost plaćanja. 
Jučer vidim... 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice