Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.828
|
čitano: 6.275.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
Jos jedan od razloga zasto MS deal neće proći, MS zeli 100% od zarade igara i praktički monopol u cloud gamingu
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gogy7 kaže...
Jos jedan od razloga zasto MS deal neće proći, MS zeli 100% od zarade igara i praktički monopol u cloud gamingu

Lol,to se moglo i ocekivat od njih 🥂

12 godina
Gogy7 kaže...
6.3 Milijuna PS5 konzola prodano u Q1 2023 sto je najveći rekord do sad. Ukupno je prodano 38 milijuna PS5 konzola.

Mozda imaju konzolu koja ce srusit Playstation 2 sa trona.

15 godina
Sony PlayStation 5

Evo i ja sam konacno vlasnik petice postao. Zavrtio God of War ko prvu igricu. Mozda je glupo pitanje al trebam li ja u postavkama slike staviti na 4k ili je to automatski kad PS vrti igre?

Isto tako pise da mi iduca obnova Playstation Plusa ide 16.4. Zasto ne iduci mjesec? Nudi mi neku Extra i premium nadoknadu za vrijeme izmedju,po nizoj cijeni? O cemu se radi?

Ja imam najmanju Essential pretplatu 

Samo rokaj!

2 0 hvala 0
2 godine
bloodsucker kaže...

Evo i ja sam konacno vlasnik petice postao. Zavrtio God of War ko prvu igricu. Mozda je glupo pitanje al trebam li ja u postavkama slike staviti na 4k ili je to automatski kad PS vrti igre?

Isto tako pise da mi iduca obnova Playstation Plusa ide 16.4. Zasto ne iduci mjesec? Nudi mi neku Extra i premium nadoknadu za vrijeme izmedju,po nizoj cijeni? O cemu se radi?

Ja imam najmanju Essential pretplatu 

Trebalo bi automatski ak nisi nekaj mjenjao al ovisi ti koji format ti tv/monitor podržava.

Kaj se tiče ps plusa vjerojatno imaš onda godišnju pretplatu pa onda nema smisla obnavljat idući mjesec. Jel 16.04.2024 ili 2023?

A ovo te mame da pređeš na viši tier pa više i plaćaš.

Extra ti je essential plus katalog igara. Igre u katalogu možeš igrat dokle god su u katalogu i imaš bar extra tier pretplatu. Svaki mjesec neke igre maknu a druge dodaju.

Premium ti je extra plus još game triali, cloud streaming i katalog classica.

Koje igre su ti u katalogu možeš vidjet na konzoli ili https://www.playstation.com/hr-hr/ps-plus/games/

12 godina
Sony PlayStation 5

Moram priznati da sam oduševljen plejkom. Stigla jučer, sve instalirao i odigrao malo fortnite. Prekrasna grafika. Na Sony xh90 75 inča to sve izgleda brutalno. Imao sam i xbox s, i razlika je nebo i zemlja u grafici. Joystick od plejke fantastičan! Uzeo sam je s ekupi 499 eura, stiglo drugi dan i sve pohvale i njima. Odlična kupnja, s obzirom na skupoću grafičkih kartica ovo je vrh. Uzeo sam ps plus i skida se Days gone :)

2 0 hvala 0
15 godina
mmafan kaže...

Moram priznati da sam oduševljen plejkom. Stigla jučer, sve instalirao i odigrao malo fortnite. Prekrasna grafika. Na Sony xh90 75 inča to sve izgleda brutalno. Imao sam i xbox s, i razlika je nebo i zemlja u grafici. Joystick od plejke fantastičan! Uzeo sam je s ekupi 499 eura, stiglo drugi dan i sve pohvale i njima. Odlična kupnja, s obzirom na skupoću grafičkih kartica ovo je vrh. Uzeo sam ps plus i skida se Days gone :)

PS5 i XsX su liga za sebe. Ja sam prodao svoj pc baš iz razloga što bi me upgrade na bolju gpu koštao kao kupnja PS5 i XsX. Onda sam radije kupio to dvoje. Uživaj u novoj konzoli.

Xbox: RENZOR GT 01. PSN: RENZOR_GT_01
12 godina
mmafan kaže...

Probaj Spidermana sa ps+ 

Pokreni ga u RT Performance,iznenadit ces se kako to izgleda i kako se vrti na konzoli od 500eu

16 godina
Sony PlayStation 5

Jel imate neku relevantnu stranicu na kojoj mogu provjeriti koje igre napustaju ps extra i ostale kataloge? Ne bi htio da mi neka igra ode koju imam u backlogu, a imam ih puno vise nego vremena za igranje xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blade18 kaže...

Jel imate neku relevantnu stranicu na kojoj mogu provjeriti koje igre napustaju ps extra i ostale kataloge? Ne bi htio da mi neka igra ode koju imam u backlogu, a imam ih puno vise nego vremena za igranje xD

Nema se smisla siliti igrati. Igraj kad ti se igra pa šta bude.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Nije da se sad silim igrat, odigram sat vremena dnevno, kad mogu potegnem i vise. Nije da imam neke posebne preferencije, do sad sam odigrao oba GOW-a i Ghost of T., uživao sam u obje igre, frendovi su mi dali listu od 30 must play naslova koje su trenutno na ps plusu, bilo bi super znati ako neka od tih odlazi…
12 godina
Blade18 kaže...
Nije da se sad silim igrat, odigram sat vremena dnevno, kad mogu potegnem i vise. Nije da imam neke posebne preferencije, do sad sam odigrao oba GOW-a i Ghost of T., uživao sam u obje igre, frendovi su mi dali listu od 30 must play naslova koje su trenutno na ps plusu, bilo bi super znati ako neka od tih odlazi…

Odlazi ona kolekcija uskoro,ne znam koliko je to tocno igara i koje su posto sam ih kupio prije nego ih je Sony ponudio.

2 godine
Blade18 kaže...

Na konzoli odeš na ps plus -> collections -> last chance to play

12 godina
Sony PlayStation 5

Moguci odgovor na nedavno pitanje dali je GOW kostao 200 milijuna sa marketingom ili samo izrada i onda na to marketing.

https://www.trustedreviews.com/news/the-next-call-of-duty-could-cost-nearly-1-billion-to-launch-4322808

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2023 10:40 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Svi vi koji ste tek kupili konzolu uzmite onih 20ak igara koje su dio ps5 collectiona do 9.5. i ostat ce vaše.

Tko zeli igrati prvog Spider-mana, a jos nije, dostupan je uz ps+ extra do 16.5.
Moj PC  
6 0 hvala 3
12 godina
Sony PlayStation 5

Pretplate mozda jesu buducnost gaminga ali to ce onda bit jos gore nego u slucaju streaming servisa....na hrpu smeca 1 dobar film ili serija.Naravno moze se zaboravit na produkciju klase Avengersa na jednom Netflixu.

Sa igrama ce situacija bit jos gora jer nema sanse da se ulaze po 200+ milijuna dolara u pojedinacni naslov,naravno u slucaju da pretplate preuzmu primat.

Ali ako je sudit po ovoj generaciji pretplate ne da pomazu nego kanibaliziraju prodaju AAA igara a manje kvalitetnih igara visoke produkcije znaci i manji broj prodanih konzola....zacarani krug.

https://www.pushsquare.com/features/soapbox-i-no-longer-think-subscriptions-like-ps-plus-xbox-game-pass-are-the-future-of-gaming

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Cloud gaming je budućnost. On ce biti glavni razlog da ljudi uzmu ps plus premium koji je strasno skup a trenutno ne nudi puno.

PS Plus ima budućnost, game pass ju nema ako nastavi s day one igrama jer podsvjesno uvjetuju ljude da ne kupuju igre na konzoli.
Sve dok trenutni ps plus extra ne nudi AAA Naslove Day one imati ce budućnost.

Gaming servisi nisu za nas koji smo dugo u gamingu, vec za nove generacije. Nama nista ne znaci Spiderman ili Ghost of tsushima, ali ima ljudi kojima je ps5 prva konzola i njima ps plus puno znači. Da ne govorim o siromašnijem dijelu ljudi i klinaca kojima su ps plus igre jedino sto mogu igrati uz F2P naslove.

Sony ove godine ocekuje losiju prodaju first party igara jer jedino Spider-man izlazi ove godine, sve drugo su F2P live service igre, kao last of us multiplayer itd.
15 godina
Sony PlayStation 5

MSRP cijene kod Sancta Domenica,450 i 550 €,ajde napokon regularna cijena iako su digli MSRP svugdje osim za US prije nekih pola godine ovo je ok.Prije par dana bile su cijene 50€ skuplje kod nas ako se ne varam.

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Kupio prijatelj u njemckoj u petak ps5 u Mediamarktu, pa mi poslao poruku da se pohvali mislim da je rekao 560 eura, reko super....

Danas ga vidim online...prasi Star Wars Survivor, zovnem ga u party, reko sta si se ponovio i za igricu (mislim kupio ju je....)

Ma ne kaze, dobio uz PS 5 kad je kupio !!!! Day one, auuuu kod nas bi bilo makar milja kn gore jos...

0 0 hvala 0
16 godina
MEGATAMA kaže...

Pretplate mozda jesu buducnost gaminga ali to ce onda bit jos gore nego u slucaju streaming servisa....na hrpu smeca 1 dobar film ili serija.Naravno moze se zaboravit na produkciju klase Avengersa na jednom Netflixu.

Sa igrama ce situacija bit jos gora jer nema sanse da se ulaze po 200+ milijuna dolara u pojedinacni naslov,naravno u slucaju da pretplate preuzmu primat.

Ali ako je sudit po ovoj generaciji pretplate ne da pomazu nego kanibaliziraju prodaju AAA igara a manje kvalitetnih igara visoke produkcije znaci i manji broj prodanih konzola....zacarani krug.

https://www.pushsquare.com/features/soapbox-i-no-longer-think-subscriptions-like-ps-plus-xbox-game-pass-are-the-future-of-gaming

Ja sam uzeo dva mjeseca PC game pass, odigrao što sam mislio (većinu dobrog na passu sam odigrao još ranije), imam još par igara u listi što me zanimaju, ali mi se ne igra baš nešto trenutno tako da sam cancelirao. Za 10€ sam odigrao (ili isprobao pa obrisao) ono što sam mislio kupiti, a inače bi me koštalo i 100€ da sam čekao debele akcije. I neke od toga su najnovije igre tek izašle. S druge strane, da li bi kupio te igre van pretplate? Vjerojatno nikad ni ne bih, jer sam u zadnje vrijeme poprilično škrt za davati pare na uglavnom dosadnjikave igre. Čekam da dođu besplatno na neku od platformi, a za to vrijeme se zabavljam da razne druge načine.

Većina razvikanih igara ionako ne vrijedi pišljiva boba, a one koje i vrijede nešto te niti nisu na pretplatnim modelima.

Sad čekam Diablo IV pa mi se ništa drugo ni ne počinje igrati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
CROatVU kaže...

Kupio prijatelj u njemckoj u petak ps5 u Mediamarktu, pa mi poslao poruku da se pohvali mislim da je rekao 560 eura, reko super....

Danas ga vidim online...prasi Star Wars Survivor, zovnem ga u party, reko sta si se ponovio i za igricu (mislim kupio ju je....)

Ma ne kaze, dobio uz PS 5 kad je kupio !!!! Day one, auuuu kod nas bi bilo makar milja kn gore jos...

Bolje da igra nešto drugo, koliko sam vidio na DF-u performanse su očajne. Još jednom se pokazuje točnim prokletstvo igranja na day one.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2023 23:58 (Bitanga).
12 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Odlucio Sam si kupiti konzolu I vidim da Sony I Playstation dominiraju odnosno valjda postoje razlog zasto se PS toliko prodaje I prica SE o njemu naspram Xbox. 

E sad gdje kupiti konzolu, sta gledati prilikom kupnje. Moj jedino uvijet ili DVA da mogu na rate i to minimalno 24 rate I da po mogucnosti Bude disc edition sa barem jednom igrom ukljuceno. Najvise bi volio da je grand turismo u bundle, Ali ne bitno, moze I Bez grand turismo, Ali da Bude barem dvije igre ili vise, Posto vidim da ima Puno I svakakvih bundlova.

Isto tako da li me C Chassis najbolji ili?

Hvala unaprijed na odgovorima I pomoci. Btw niaam imao konzolu od PS1, barem ne u svojem vlasnistvu nit Sam aktivno igrao konzolu, samo pc gaming

0 0 hvala 0
17 godina

Imaš ovdje za 600 eura na 24 rate u kombinaciji sa God of Warom https://www.sancta-domenica.hr/gaming/igrace-konzole/playstation-5/playstation-5-c-chassis-god-of-war-ragnarok-vch-ps5.html

GT 7 nađeš na njuškalu za 30-40 eura bez problema.

EDIT: sada vidim da se popust odnosi tek na jednokratno plaćanje, na rate je 670 eura. Evo ovdje bez igre za 600 eura na rate. https://www.instar-informatika.hr/konzola-playstation-5-c-chassis/156776/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2023 10:02 (lobotomac90).
12 godina
Sony PlayStation 5

Da, Santa ili ekupi ti je najbolji izbor. Po meni ti je najbolje uzeti bez igrica, pa onda naknadno uzeti polovne igrice. 

0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Apsolutno se slazem,uzet sistem pa nabavit polovne igre na disku.

Ima i hrpa igara koje se mogu uzet polovne u Ps4 verziji pa imaju besplatan update na Ps5 verziju ili uz nadoplatu od 10eu ili tako nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Isto tako me zanima, da li mi treba neki dodatak, kao punjenje joysticka ili nesta drugo uz to? 

Takoder me zanima kakva je situacija sa storeom, jer koliko znam nisu se jos prebacili na euro, pa me zanima kako se moze kupovati i pretplacivati? Da li za igranje online multiplayer potrebna pretplata na PS Plus ili sta vec ili? 

Predpostavljam da je zicno povezivanje na internet najbolje?

0 0 hvala 0
8 godina
Na storeu je i dalje HRK valuta. Možeš kupiti voucher i iskoristiti za kupovinu.

Punjač kontrolera ti nije nužan, običan USB-C kabel i puniš dok ne igraš.

PS+ je potreban za multiplayer, osim za free-to-play igre tipa Apex, Fortnite, itd.

Povezivanje žicom ili 5 GHz Wi-Fi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2023 13:30 (robogo).
15 godina
Sony PlayStation 5

Ima netko ideju zašto mi god od war neće povući save data sa PS4? Spremio sam sa PS4 savedata na USB i sada sam ustekao USB u ps5 i prebacio savedata, međutim kada pokrenem igru pokrene mi zadnji savegame 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...

Ima netko ideju zašto mi god od war neće povući save data sa PS4? Spremio sam sa PS4 savedata na USB i sada sam ustekao USB u ps5 i prebacio savedata, međutim kada pokrenem igru pokrene mi zadnji savegame 

Da obrišeš ovaj sa konzole pa probaš onda prebaciti? 

Xbox: RENZOR GT 01. PSN: RENZOR_GT_01
15 godina
x18x05x kaže...
maxy0 kaže...

Da obrišeš ovaj sa konzole pa probaš onda prebaciti? 

Neće. Ne znam zašto ga ne detektira, a prebačen je Save data

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2023 14:31 (maxy0).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice