PSP 3004 cijena?

poruka: 4
|
čitano: 3.174
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PSP 3004 cijena?

Pozdrav, pošto ću od Vip-a dobiti PSP 3004 uz produljenje ugovora, želim ga prodati, tj. ni otvoriti! (dolazi s jamstvom od 24 mjeseca)
Zanima me, kolika bi bila realna cijena za prodaju? Koliko se uopće kreću cijene za takav novi model u trgovini!?

Svatko tko odgovori na moje pitanje dobiva "HVALA" i "palac gore"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PSP 3004 cijena?

Prema nabavi cijene su 1100+ Kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PSP 3004 cijena?
ilija kaže...

Pozdrav, pošto ću od Vip-a dobiti PSP 3004 uz produljenje ugovora, želim ga prodati, tj. ni otvoriti! (dolazi s jamstvom od 24 mjeseca)
Zanima me, kolika bi bila realna cijena za prodaju? Koliko se uopće kreću cijene za takav novi model u trgovini!?

Ček, samo zato što "produljuješ" ugovor dati će ti PSP koji košta iznad 1100kn? Pa koliko onda vrijedi to što si imao zadnja 24 mjeseca?

17 godina
neaktivan
Re: PSP 3004 cijena?
W1ck3d8u2z kaže...
ilija kaže...

Ček, samo zato što "produljuješ" ugovor dati će ti PSP koji košta iznad 1100kn? Pa koliko onda vrijedi to što si imao zadnja 24 mjeseca?

Produljenje ugovora na 24 mjeseca, PSP košta 299 kn (mjesečna naknada je oko 180 kn)

Svatko tko odgovori na moje pitanje dobiva "HVALA" i "palac gore"
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice