PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.346.510
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima. Novi sam sa playstationom pa imam nekoliko pitanja. Naručio sam onaj ultra slim model 12 GB, e sada, jel sa njim dobijem onu neku ladicu za hard disk? I jel svaki 2,5" hdd kompatibilan sa tim ps3 pr. http://fenix.com.hr/product.asp?product=tvrdi-disk-wd%C2%A0blue-500gb-sata-25&code=0130456

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
tuzlak90 kaže...

Pozdrav ljudi,

Puno sam toga čitao, gledao... i opet mi neke stvari nisu jasne :) 

Na nekim stranicama kažu da mi treba flasher, na nekim ODE card i zato sam našao i ovaj forum, vidim da ste aktivni i nadam se da ćete pomoći, a naši ste pa ćemo se lakše razumijeti :)

Ja posjedujem PS3 sa CECH: 2504A i datum: 1B

Nažalost, urađen je zadnji update tj. 4.65.

Šta mi je potrebno da uradim downgrade i nabacim custom tj. Rogero kako sam skontao?

Hvala vam puno na pomoci!

Taj model ps3 inače ne može na downgrade, dolaze sa 3.60 minver. 

Druga opcija i jedina je Cobra/Matrix/E3 Ode, to tih ne bih preporučio iako ih ja ugrađujem jer iziđe skupo.

Downgrade PS3, Xbox RGH/JTAG
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 10:16 (sayrus).
14 godina
sayrus kaže...
tuzlak90 kaže...

Pozdrav ljudi,

Na nekim stranicama kažu da mi treba flasher, na nekim ODE card i zato sam našao i ovaj forum, vidim da ste aktivni i nadam se da ćete pomoći, a naši ste pa ćemo se lakše razumijeti :)

Šta mi je potrebno da uradim downgrade i nabacim custom tj. Rogero kako sam skontao?

Druga opcija i jedina je Cobra/Matrix/E3 Ode, to tih ne bih preporučio iako ih ja ugrađujem jer iziđe skupo.

Nije istina - neki modeli sa 1B date code njih 10-15% su dolazili sa 3.55 i dadu se downgredat.

A čovjek i sam kaže da je prije updeta bio na 3.55 što znači da ima sreče i da može downgrade

16 godina
neaktivan
silasara2 kaže...
sayrus kaže...
tuzlak90 kaže...

Pozdrav ljudi,

Nije istina - neki modeli sa 1B date code njih 10-15% su dolazili sa 3.55 i dadu se downgredat.

A čovjek i sam kaže da je prije updeta bio na 3.55 što znači da ima sreče i da može downgrade

Nisam pročitao da je već bila na 3.55.

Da ima slučajeva da dođu sa 3.55, ja do sad sam imao jednu takvu od preko 80 komada što sam čipovao, tako da je to rijetko ali očito čovjek ima sreću :)

Najsigurnija opcija je da provjeri sa MinVerChk. na koji je moguće spustiti.

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel zna netko zasto nema za pes 14 za ps3 patch za transfere i sve ostalo.. znam da ima za skinut ovako pa ga sam stavim al nema nikako da se pojavi kad upalim igricu kao prije kad bude promjena.. hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Da li se nekome desavalo da ps3 ponekad zabaguje? Koliko cesto  je normalno da se to desava?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav, je li netko uspio otpakirati backup: "USB:/PS3/EXPORT/201412242358" archive_00.dat, archive_01.dat, archive_02.dat,...
Zanimaju me sve datoteke u .dat, javite mi samo jeste uspjeli.
Treba ID - PSID za program Ps3xport i onaj hdd gui ps3 (iz sejva igre se može izvući param.sfo), ja PSID nemam konzola zbrikana, dok je napola radila napravio sam backup pa mislim da je nešto bekapirao od firmwera na hdd da joj još ima spasa, samo bez dekripcije hd-a ne mogu vidjeti fajlove.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 1:45 (BruteElectric).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok ekipa, koju verziju konzole bi ste mi najviše preporučili kod kupovine polovnog PS3-a.

Fat, slim, ultraslim, 500GB, 12GB itd...

Neda mi se zezati sa jailbreakom, PS bi se igrao casual tu i tamo, najviše preko vikenda, dakle originali...

Kolika je realna cijena za model  koji preporučati, i ako imate neki savjet na što paziti kod kupovine polovnjaka.

Hvala uanprijed

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 21:14 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FlyBoy kaže...

Bok ekipa, koju verziju konzole bi ste mi najviše preporučili kod kupovine polovnog PS3-a.

Neda mi se zezati sa jailbreakom, PS bi se igrao casual tu i tamo, najviše preko vikenda, dakle originali...

Kolika je realna cijena za model  koji preporučati, i ako imate neki savjet na što paziti kod kupovine polovnjaka.

Hvala uanprijed

ako ne zanimaju pirati onda ultraslim sa vecim diskom(tj svi osim 12gb model)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Poz ekipa,

Napokon došlo vrijeme da si mogu priuštiti konzolu, a dugo sam to htio, pa je izbor pao na PS3 (naravno zbog ekskluziva).

Pošto su nove još uvijek preskupe odlučio sam se na kupnju rabljene, pa me zanima koji model bi io najbolji izbor.

Malo sam počitao ovu temu (da ne bi bilo da sam padobranac), pa neki kažu da se izbjegava fat model, neki ne i tako u krug, a sa stari model je osjetno jeftiniji.

Ne zanima me piratiziranje igrara, pa ne znam koliki je HDD u tom slučaju dovoljan, osim da izbjegavam 12GB.

I na posljetku kolika je realna cijena rabljenih konzola, jer mislim da baš preko 1200-1300 se ne isplati davat.

Živili

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Hvala uanprijed

Super slim isključi iz opcije, pokvarljive su. Ne mogu nateći lasera, ako biste na CFW onda 2504A-B, ako ne onda 3xxx seriju.

16 godina
neaktivan
Xplicit kaže...

Poz ekipa,

Napokon došlo vrijeme da si mogu priuštiti konzolu, a dugo sam to htio, pa je izbor pao na PS3 (naravno zbog ekskluziva).

Pošto su nove još uvijek preskupe odlučio sam se na kupnju rabljene, pa me zanima koji model bi io najbolji izbor.

Malo sam počitao ovu temu (da ne bi bilo da sam padobranac), pa neki kažu da se izbjegava fat model, neki ne i tako u krug, a sa stari model je osjetno jeftiniji.

Ne zanima me piratiziranje igrara, pa ne znam koliki je HDD u tom slučaju dovoljan, osim da izbjegavam 12GB.

I na posljetku kolika je realna cijena rabljenih konzola, jer mislim da baš preko 1200-1300 se ne isplati davat.

Živili

Najbolja opcija Slim 3xxx serija kad već ne idete na CFW, hdd je 160-250-320. Cjena 1200 se ne isplati, preko 1000 je već skupo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 8:14 (sayrus).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav,

frend bi kupio ps3 pa sam dobio zadatak da se raspitam

uzimao bi vjerojatno novo iz dućana, i želi je kasnije jailbreakat..na što treba obratiti pažnju? jel ima neka verzija softwarea nakon koje nije moguć downgrade i jailbreak? jel se mogu uopće super slim konzole jailbreakat(znam da jedno vrijeme nije bilo moguće)? postoji li možda neki dućan/servis koji prodaje modificirane?

0 0 hvala 0
14 godina
bozhan kaže...

pozdrav,

uzimao bi vjerojatno novo iz dućana, i želi je kasnije jailbreakat..na što treba obratiti pažnju? jel ima neka verzija softwarea nakon koje nije moguć downgrade i jailbreak? jel se mogu uopće super slim konzole jailbreakat(znam da jedno vrijeme nije bilo moguće)? postoji li možda neki dućan/servis koji prodaje modificirane?

Sve ti piše

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-jailbreak-sve-sto-trebate-znati/180547.aspx

A super slim konzola jedino ugradnja COBRA Chip, a downgrade i jailbreak ne postoji za njih.

I naravno da postoje servisi koji prodaju super slim konzole sa već ugrađenim čipom, samo treba malo čitat i tražit

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 17:10 (silasara2).
16 godina
neaktivan
bozhan kaže...

pozdrav,

Svaku konzolu koju sad novu kupi nema opciju downgreda, čipovati se može svaka sa Cobra Ode čipom, skuplje jeste.

-Downgrade PS3, Xbox RGH/JTAG, Reballing-
16 godina
neaktivan
silasara2 kaže...
bozhan kaže...

pozdrav,

Sve ti piše

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-jailbreak-sve-sto-trebate-znati/180547.aspx

A super slim konzola jedino ugradnja COBRA Chip, a downgrade i jailbreak ne postoji za njih.

I naravno da postoje servisi koji prodaju super slim konzole sa već ugrađenim čipom, samo treba malo čitat i tražit

Ja ih prodajem nove sa cobra Ode čipom s garancijom 12 mjeseci ali ja sam u BiH :)

-Downgrade PS3, Xbox RGH/JTAG, Reballing-
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Trebao bih pomoc, vec duze vrijeme si gledam PS3 pa sam skupio i novce i odlucio. Htio bih uzeti PS3 Ultra Slim 12GB+500GB HDD i Wathc Dogs u Sancta Domenici(2400 me ispadne na kraju). Da li je sve to isplativo i dobro? Da li je Ultra Slim kvarljiv i slicno?

Don't cry because it's over, smile because it happened.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ej ljudi što kažete isplaiti li se uzeti konzolu bez garancije za 1000 kuna? Riječ je o superslim modelu 12 gb sa ubačenim diskom od 500gb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lobotomac90 kaže...

Ej ljudi što kažete isplaiti li se uzeti konzolu bez garancije za 1000 kuna? Riječ je o superslim modelu 12 gb sa ubačenim diskom od 500gb.

ok cijena

isplati se

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
10 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav ekipa..pitao bih kako nasnimati na dvd igru za ps3..skinuo sam pes2015 za ps3..i sad neznam kako da stavim na dvd.hvala

miso
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne mozes to izvest.

Je li ti jailbrakean PS3?

14 godina
miso32 kaže...

pozdrav ekipa..pitao bih kako nasnimati na dvd igru za ps3..skinuo sam pes2015 za ps3..i sad neznam kako da stavim na dvd.hvala

Koja bi bila svrha toga?

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam pitanje skono sam igru  sa ps storea.. na hard disk normalno u ps 3.. i sad ako bi uzeo veci hard disk kako cu moc tu igru prebatiti na taj novi hard.?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nikako, moras je ponovo skinuti na novi hard.
11 godina
neaktivan

znaci mogu ju vise puta skinut bespaltno ako sam vec jednom platio?

13 godina
odjavljen
Da
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

trebam pomoc moze mi neko reci da li ovaj hard disk odovara za ps3 superslim model

0 0 hvala 0
14 godina
Alen22 kaže...

trebam pomoc moze mi neko reci da li ovaj hard disk odovara za ps3 superslim model

NE

Treba SATA disk, a ne IDE

11 godina
neaktivan

znaci ovaj nikako nemoze ic a ulazi mi se cine isti nekako il se mozda varam..

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima imam ps3 CECHC04 OFW 4.70 nije cipovan moze li se radit jailbreak bez e3 flasher-a.

Mario

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice