PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.346.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kada ce biti ''rotacija'' na ps+?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zna li tko otprilike koliko se planiraju još radit igre za ps3? Planiram ga kupit u skorijoj budućnosti pa čisto da znam što očekivati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Lopoc kaže...

Zna li tko otprilike koliko se planiraju još radit igre za ps3? Planiram ga kupit u skorijoj budućnosti pa čisto da znam što očekivati.

brate prave još igre i za ps2...volim ovakve, pa kupi slobodno, računaj najmanje još 4 godine da će izlazit igre za ps3...

16 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Kada ce biti ''rotacija'' na ps+?

sutra

EDIT: nisam ni skužio da sam već u "sutra" .. dakle .. navodno danas.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 0:07 (Zura).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koje to igre prave za ps2? Battlefield 4? Cod Ghosts? Bioshock Infinite? AC IV?

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
Lopoc kaže...

brate prave još igre i za ps2...volim ovakve, pa kupi slobodno, računaj najmanje još 4 godine da će izlazit igre za ps3...

Pa znas ti kaj su 4 godine :)? Budi sretan ak ces druge godine dobit koji naslov za PS3...

Al da moze kupit ps3 nek kupi, ima kaj igrat sljedecih godinu dvije na trojci ak do sad nije nis igral.

Cak se sad da i kupit povoljno ps3...a igre su sve jeftinije. 

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pitanje jedno... moze li se ocekivati pad cijene trojke u blizoj buducnosti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Naravno da da, pa neće sad rasti kad je sa današnjim datumom vani PS4. Sad će sve više i više biti sniženja za PS3 pošto će se manje i kupovat, maknjivat će se sa polica dučana itd. Samo gledaj i čekaj priliku...najbolje ti je piknut neku super slim verziju sa oglasnika u dobrom stanju i sa garancijom, sad će ih imat sve više. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

evo  dosao mi HDMI kabel...povezo ga na LCD i pita me dali zelim korisiti HDMI za kabel za zvuk i sliku...kliknem da i ostane mi samo crna slika i nista se nemice

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

To mi je sve jasno... Mislim ju kupit za jedno mjesec, mjesec i pol tak da ne znam hoce li do onda drzat cijenu il ce past. Novu mislim kupit super slim 500 gb + gta 5 sad je 2400 najnize kaj sam nasao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš jeftinije u UK za uzet. Ja sam uzeo za 1800 kuna super slim 500 gb + gta 5 + the last of us

11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

ja sam uzeo superslim 12 Gb sa 3 igrice za 1300kn.Naruci caddy i hdmi kabel za 6-7$.Narucim HDD od 120 GB za 40-45$.I na kraju te ispadne 1550-1600kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
šaki01 kaže...

Imaš jeftinije u UK za uzet. Ja sam uzeo za 1800 kuna super slim 500 gb + gta 5 + the last of us

:O :O :O

Gdje si ovo našao, može link ili ime storea bar :D

13 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...

evo  dosao mi HDMI kabel...povezo ga na LCD i pita me dali zelim korisiti HDMI za kabel za zvuk i sliku...kliknem da i ostane mi samo crna slika i nista se nemice

jel ti LCD FullHD ?

11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

evo namjestio sam....razlika je ogromna...LCD je i vrti se na 1080p

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Drago mi je :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lopoc kaže...
šaki01 kaže...

:O :O :O

Gdje si ovo našao, može link ili ime storea bar :D

Imaš na njuškalu, smo malo prati, imaš sa garancijom i masu igrica za dobre novce.

Slobodno gledaj i SLIM verziju, ne mora biti super slim, ak nađeš jeftinije slim, uzimaj, ionak su identične!

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pogledam ja tu i tamo i na njuškalu, ali nekako me strah dat takve novce na polovni komad elektronike :/ Još moji novci :D Trebala bi bit baš jebačka ponuda da me zaintrigira. E da, zašto je uopće garancija tako kratka? Nekako 12 mjeseci za proizvod kojeg ćeš stalno koristit mi pari malo. I koliko se često uopće kvare/mijenjaju ps-ovi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Pogledam ja tu i tamo i na njuškalu, ali nekako me strah dat takve novce na polovni komad elektronike :/ Još moji novci :D Trebala bi bit baš jebačka ponuda da me zaintrigira. E da, zašto je uopće garancija tako kratka? Nekako 12 mjeseci za proizvod kojeg ćeš stalno koristit mi pari malo. I koliko se često uopće kvare/mijenjaju ps-ovi? 

slabo se kvare konzole, ne moraš se oko toga brinuti pogotovo ako je verzija slim ili super slim :D

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kupujem polovni PS3 pa me zanima na što treba pazit, jel ima chip ili ne, ako uopče postoji za PS3 i šta dobivam s chipom, u čemu je razlika ako je ima oni prvi PS3 stari 4 godine i ovi zadnji slim?

Zahvaljujem!

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Prodajem playstation 3, 60gb s 18 orginal igrica, hitno mi je, samo 2000

0 3 hvala 0
11 godina
protjeran

samo 2000kn?moze li malo skuplje?

13 godina
neaktivan
Smoke690 kaže...

Prodajem playstation 3, 60gb s 18 orginal igrica, hitno mi je, samo 2000

To je ogromna cifra osim ako igre nisu nešto novo i odlično.

13 godina
odjavljen
Btw oglasi imaju svoje mjesto molio bih admine da uklone ovo iznad
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Mislim zamijeniti hard disk na ps3,pošto je sad 40 GB stavio bi neki od 500 GB,može neka preporuka,pronašao sam jednog sad neznam dal je dobar 

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/tvrdi-diskovi/sata-25/0130554/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

nije dobar, ovaj je SATA3, a da bi išo bez brige u PS3 mora biti SATA I 150 MB/S, ili SATA II ali onda moraš sa jumperima naštelat da radi ko da je SATA I... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Je li istina da se mora i FW namještati?
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...

nije dobar, ovaj je SATA3, a da bi išo bez brige u PS3 mora biti SATA I 150 MB/S, ili SATA II ali onda moraš sa jumperima naštelat da radi ko da je SATA I... 

hm,možeš preporučit koji

17 godina
neaktivan
bazzi kaže...
aquaevivae kaže...

hm,možeš preporučit koji

pa ovisi di i kakve tražiš, polovno/novo...u kojem dućanu itd.

Generalno svaki 2.5" sa 5400rpm SATAI/SATAII bude ti dobar. Ti imaš FAT verziju?

15 godina
neaktivan

Dakle trebam vaše mišljenje. Dali mi se isplati uzeti Ps3 160gb slim edition sa 7 igara za 1300kn? Kaže da je slabo korišten i po slikama vidim da je dobro očuvan

Dafaq?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice