PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.366.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
mrba kaže...

imam pitanje o ps3-u:

1.mogu li skinuti igru s torrenta pa je prebaciti na usb i igrati ako konzola nije modificirana?

tebi ili nisu sve na broju ili si 2004.godiste ..

12 godina
neaktivan

sorry nov sam 

mogu li ili ne?

12 godina
neaktivan

ne

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dali je moguce igrati nakon sto je ps3 jailbrake-an ?

KoKs199

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fingerboard_Koks199 kaže...

WTF!?

14 godina
neaktivan
BMK kaže...

WTF!?

Sorry nisam skuzio da sam krivo napiso mislio sam jel se moze nekako igrati online poslije jailbrakea

KoKs199
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

nemoze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok ekipa,

Imam puno slobodnog vremena i dosadno mi u životu pa sam odlučio kupiti si PS3. PS3 mi ne treba niti za filmove, niti za muziku, niti za slike nego isključivo za igranje, s time da napominjem da mi ne treba niti online multiplayer, zanimalo bi me vaša preporuka kakvu verziju da tražim. Još se dvoumim da li da kupujem novi PS3 ili preko njuškala. Hvala na savjetu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
futzi kaže...

Bok ekipa,

Imam puno slobodnog vremena i dosadno mi u životu pa sam odlučio kupiti si PS3. PS3 mi ne treba niti za filmove, niti za muziku, niti za slike nego isključivo za igranje, s time da napominjem da mi ne treba niti online multiplayer, zanimalo bi me vaša preporuka kakvu verziju da tražim. Još se dvoumim da li da kupujem novi PS3 ili preko njuškala. Hvala na savjetu.

Ako nebudes igro online, moj savjet ti je da kupis najjeftiniju konzolu i das nekome da ti stavi jailbreak.

Work hard play harder
14 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...
futzi kaže...

Bok ekipa,

Ako nebudes igro online, moj savjet ti je da kupis najjeftiniju konzolu i das nekome da ti stavi jailbreak.

Razmišljao sam da na njuškalu uzmem neku već modificiranu od min 250 GB, svladam prebacivanje igara s pc na ps3 i voila! {#}

12 godina
futzi kaže...
Vuk15 kaže...
futzi kaže...

Bok ekipa,

Razmišljao sam da na njuškalu uzmem neku već modificiranu od min 250 GB, svladam prebacivanje igara s pc na ps3 i voila! {#}

Slobodno uzmes i od 250 GB ali je i skuplje, zato nadi nesto 120 GB ili 80 GB. Pa onda jos kupis prijenosni hard od 1000 GB ili 500 GB. Neke igrice koje prebacis na PS3 neceju ti raditi, a na prijenosnom ce raditi.

Work hard play harder
13 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...
futzi kaže...
Vuk15 kaže...
futzi kaže...

Bok ekipa,

Slobodno uzmes i od 250 GB ali je i skuplje, zato nadi nesto 120 GB ili 80 GB. Pa onda jos kupis prijenosni hard od 1000 GB ili 500 GB. Neke igrice koje prebacis na PS3 neceju ti raditi, a na prijenosnom ce raditi.

Zato meni neceju neke igre, hvala

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko bi igrica mogo instalirati na ps3 12gb verziji ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

max 1 {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hahahah ozbiljno ili me zezas ? {#}

16 godina
Lrnted kaže...

hahahah ozbiljno ili me zezas ? {#}

A kako koja igra...

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
neaktivan

Znaci nikako se ne isplati kupovat ps3 12 gb ? 

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ne zekam te , da ne isplati se :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 8:48 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako ces igrati originale s cd-a onda jos moze proci. Ako ces instalirati igre koje su dosle digitalnom distribucijom, onda nista od toga. Samo jedan primjer: uncharted 3 mi zauzima oko 20tak giga.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Lrnted kaže...

Isplati se, kupis ps3 od 12 GB po manjoj cijeni od onih od 500 GB i samo stavis veci hard i to je to :D

KoKs199
17 godina
neaktivan
Lrnted kaže...

Isplati se, kupis ps3 od 12 GB po manjoj cijeni od onih od 500 GB i samo stavis veci hard i to je to :D

Ali jos uracunaj i trosak kaveza za HDD, cca. 100kn. {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Lrnted kaže...

Ali jos uracunaj i trosak kaveza za HDD, cca. 100kn. {#}

Ma ne treba mu kavez ja odkad je izaso super slim nemam kaveza samo ubodi HDD i stavi karticu ispod, ali je moras izrezat.

KoKs199
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-120gb-10-hit-igara-3.55fw-cita-kopije-garancija-oglas-5838018

Mislio sam da se slim verzije ne mogu modificirati, ali izgleda da mogu. Jedino ovi daju garanciju 6 mjeseci ako se ne varam.

Ja imam pokvaren ps3 pa ću im poslati da ga poprave i modificiraju.

Nadam se da će cijena još pasti do nove godine pa da se uzme ovakav jedan ps3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 21:34 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel zna itko zašto mi na monitoru piše "check cable connection" kad pokrenem neku igru ili aplikaciju i kada izlazim iz njih. Upalim PS3 i sve normalno bude i pokrenem igru i pojavi se ta poruka. I kada ugasim monitor i upalim ga onda bude bez problema, nema poruke i nastavim s igrom. I onda kad izađem iz igre opet se pojavi poruka i opet moram monitor gasit i palit. 

0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ima netko da zeli prodat ps3? primam ponude na pp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

za one koji ne znaju za par dana je psn+ update 
dolazi nam

novi NFS : Most Wanted (koji nije nit godinu dana star )
Maffia 2
Spec Ops: The Line 

PSN+ po meni je prerasto sva ocekivanja i glavni je adut zasto uzeti PS ispred xbox-a

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

i sony se zahebo TRENUTNO se može i najnoviji nba2k13 skinuti FREE, pa skidajte dok možete..to vrijedi samo za PS+ korisnike

3 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

nije se nist zajebo nego to znaju tu i tam izvan instant game collectiona stavit besplatne igre koje traju po tjedan dana (u roku tjedan dana mozete skinut ) kao npr. God of War HD 
mislim da je to do developera

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Isplati li se dati na popravak ps3 onaj prvi model, flat. 350 kuna popravak i modifikacija 500 kuna. Tu piše šta sve spada pod to...

http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/playstation-3-ylod-konzole-trajno-popravljamo-rrod-reball-oglas-3205801

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 0:50 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

ako ne mjenjas maticnu 95% da ce ti se ylod vratit 
i ovi sigurno ne rade restauraciju cipova 

Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice