PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.369.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav svima imam jedno pitanje jel mi netko moze reci nesto vise o playstation plus sto dobim time koje su mogucnosti???

0 1 hvala 0
13 godina
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

Hvala,resio sam problem!!!!!

13 godina
protjeran
daliborce81 kaže...

Hvala,resio sam problem!!!!!

KAKO ?{#}

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

E ovako nije neki problem al me samo zanima, imam PS3 320 GB SLIM CECH-3004B. Zanima me jel ovaj model ima 2 svjetla (Svjetlo kad je upaljen(Zeleno) i (Svjetlo kad je CD unutra(Plavo) Vidio sam da to imaju ovi od 160 GB al kod mene nema Plavog svjetla (Kad je CD unutra) Jel ovi noviji Modeli nemaju to ili ? Hvala

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam true blue ps3 usb chip..skuplja prašinu ako netko treba dogovorimo se oko cifre ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

moze li mi netko rec zasto nemogu kupit playstation plus clanstvo na 3 mjeseca na hrvatskom storeu preko mastercard???

0 0 hvala 0
12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel mi se isplati prodati 2 playstationa 2 i 2 joystika i puno igrica i malo nadodati i kupiti ps3 sa njuškala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Jel mi se isplati prodati 2 playstationa 2 i 2 joystika i puno igrica i malo nadodati i kupiti ps3 sa njuškala

isplati :)

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

c/p play.fb

Vrući srpanj za PS Plus pretplatnike s odličnim naslovima na PS3 i PS Vita uređaje, uključujući Battlefield 3, Ninja Gaiden Sigma Plus, PAYDAY The Heist, Row: The Third, Unit 13. Srpanj pretplatnicima nudi ekskluzivne mogućnosti, uključujući i 2GB clouda za pohranu podataka (1G za PS3 i 1G za PS Vita), također možete iskorištavati Instant Game Collection

arghhhhhhhhhh {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

c/p play.fb

Vrući srpanj za PS Plus pretplatnike s odličnim naslovima na PS3 i PS Vita uređaje, uključujući Battlefield 3, Ninja Gaiden Sigma Plus, PAYDAY The Heist, Row: The Third, Unit 13. Srpanj pretplatnicima nudi ekskluzivne mogućnosti, uključujući i 2GB clouda za pohranu podataka (1G za PS3 i 1G za PS Vita), također možete iskorištavati Instant Game Collection

arghhhhhhhhhh {#}{#}

privlači me opet da uzmem PSN+ pretplatu od godinu dana...

17 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Di mogu najjeftinije nabaviti PS3?

Preko neta negdje, di kod nas, moze pomoc?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Novi ili polovni?

17 godina
odjavljen
silasara2 kaže...

Novi ili polovni?

Svejedno, mozda radje novi, ali zasto ne i polovni ak nije stariji od god dana

http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan
Edge kaže...
silasara2 kaže...

Novi ili polovni?

Svejedno, mozda radje novi, ali zasto ne i polovni ak nije stariji od god dana

Kupiš polovni modificiran (jailbrekan) i piči

14 godina
neaktivan
evo ako tko hoce prodajem svoj ps3 superslim 500gb s jos nekoliko mj garancije, kao nov sva oprema i s igrom Gran Turismo 5 ili neka druga igra koju posjedujem

a cijena bi bila 1600 kn, pa koga zanima neka se javi na pp
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
14 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Planiram uzeti konzolu kad izadje gta V odnosno kad dodju next gen na trziste i odlucio sam se za ps.(ne za 4 već 3 koji bi mogao pojeftiniti onda?)

Oce biti isplativo uzeti ps3 super slim? i ako bi uzeo 12GB verziju dal bi to bilo dovoljno za gta i fifu?

0 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

Planiram uzeti konzolu kad izadje gta V odnosno kad dodju next gen na trziste i odlucio sam se za ps.(ne za 4 već 3 koji bi mogao pojeftiniti onda?)

Oce biti isplativo uzeti ps3 super slim? i ako bi uzeo 12GB verziju dal bi to bilo dovoljno za gta i fifu?

Mene ovo također zanima. Kupio bi super slim od 12 gigi kad budem isao u Njemacku. Dode oko 150 eura. Hoce li mi biti dosta tih 12 gigi za GTA V i eventualno PES ili Fifu ? Još me zanima da li se treba placati neka pretplata kao na X-boxu da bi se igralo online ?

12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Neće, 12 gb je koma uzmi verziju s diskom.

Online igranje se ne plaća.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam ps3 i zelio bih ga spojit sa starim tv-om. Imam onaj kabel koji ulazi u ps3(ne hdmi nego onaj klasicni koji je bio i na ps2) te na drugom kraju za televizor analogni(3 cinca, zuti, crveni i bijeli)  Spojio sam ali kad okrenem na av nema slike. Da li je mozda do kabela ili se ne moze spojit sa tak starim televizorom? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bruncek kaže...

Imam ps3 i zelio bih ga spojit sa starim tv-om. Imam onaj kabel koji ulazi u ps3(ne hdmi nego onaj klasicni koji je bio i na ps2) te na drugom kraju za televizor analogni(3 cinca, zuti, crveni i bijeli)  Spojio sam ali kad okrenem na av nema slike. Da li je mozda do kabela ili se ne moze spojit sa tak starim televizorom? 

ako ti je ps3 do sada radio na hdmiu
ugasi ga, kad ga palis, drzi tipku za paljenje 10 sekundi da se video izlaz resetira

Potpis
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

{#}

Radi, svaka cast! 

1 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Bi li netko mijenjao svoj PS3 za XBOX360 Fat. Dodatno na PP. Ako je potrebno moze i moja nadopata!

Heroes, HIMYM, TBBT <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozz ljudi..

imam jedan problem..nece mi ocitat gta4 jednostavno nece pokrenit cd,druge igre oce samo taj cd nece?? gta4 platinum..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

pozz ljudi..

imam jedan problem..nece mi ocitat gta4 jednostavno nece pokrenit cd,druge igre oce samo taj cd nece?? gta4 platinum..

Probaj kod frenda.

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Probaj kod frenda.

ma nemam kod kog probat,ima jedan frend ali njemu laser ne valja tako da...

cd nije ostecen,nema ni crtice..

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ocito je greska na primjerku , zamijeni ga novim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

Ocito je greska na primjerku , zamijeni ga novim.

uzeo sam od nekog lika s njuske,zvao sam ga i reko da ga nece ucitat..kaze da kod njega radi..hmm

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

da nitko nije imao takav problem?..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam pitanje o ps3-u:

1.mogu li skinuti igru s torrenta pa je prebaciti na usb i igrati ako konzola nije modificirana?

0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice