Jel netko zna kako sa kojim programom isčitat,pročitat podatke sa hdd-a od ps3 na pc-u?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo me podsjeca na 90s posudjivanje u videotekama snesa i nesa ..znalo se uzet petkom 3 kazetice nba 94, donky kong i jos nes pa hakalt i prelazit 3 dana ah memories
Ima nekoga iz Osijeka da zeli posudit/iznajmit konzolu na par dana? Dogovorimo se za cijenu po danu, nije problem :)
Prelazi mi se Last of Us, cak ukoliko i posudite kupimo po pola igru i ostavim vam je...
igr aje oko 450 kn...dodaš još toliko i preko njuške kupiš PS3 a igru možeš riješit putem šeranja :)
Nemam namjeru kupovati ps3 radi jedne igre zato i trazim da netko posudi :D
Ovi po njuskalu prodaju i stoji im kod kuce umjesto da mi posude i zarade, eh da im je malo mozga bogatasi bi bili...
Ima nekoga iz Osijeka da zeli posudit/iznajmit konzolu na par dana? Dogovorimo se za cijenu po danu, nije problem :)
Prelazi mi se Last of Us, cak ukoliko i posudite kupimo po pola igru i ostavim vam je...
www.svijet-igara.hr
Nazovi covjeka ili odi do njega, pa vidi da li se da sta rijesiti.
The Last Of Us izlati 14.06.
Imao sam losa iskustva s doticnim, tako da ne, ali hvala svejedno...
Imao sam losa iskustva s doticnim, tako da ne, ali hvala svejedno...
šta ti čovjek skrivio?
Nista sto bi tebe ili bilo koga zanimalo, vezano je za privatne stvari...
pa s čovjekom niti jednom nisam imao problema, uvijek je izlazio ususret pa mi bilo čudno da ima ljudi s lošim iskustovm....
pa s čovjekom niti jednom nisam imao problema, uvijek je izlazio ususret pa mi bilo čudno da ima ljudi s lošim iskustovm....
Niti ja.
Uvijek sve korektno, susretljivo i povoljno. Ne bih ga niti preporucio da sam imao kakva negativna iskustva.
PSN+ novosti
LittleBigPlanet 2, inFamous 2 , MotorStorm Apocalypse se brisu 12. ovog mjeseca i doci ce nove igre koje ce isto trajat godinu dana
btw kak provjerim do kad mi traje predplata na psn+
Jel se isplati sada kupovati PS3?
Jel bolje uzeti PS ili Xbox?
Dajem prednost PS-u zbog grand turisma.
I pitanje koje me najvise zanima, kolko se isplati uzeti PS3 od 500 gb naspram onog od 12?
I pitanje koje me najvise zanima, kolko se isplati uzeti PS3 od 500 gb naspram onog od 12?
brate svaka 2 dana jedno te isto se postavlja pitanje..malo prelistaj topice... ;)
Ako ti lova nije problem strpi se do Bozica kad stize PS4 i XBox One.
Ako ti je problem onda se isplati uzeti PS3/XBox 360.
Prema igrama odaberi koja ti vise odgovara. Meni je drazi PS, jer sam krenuo od jedinice i uvukao mi se pod kozu.
Razlika izmedu ovog od 500Gb i 12GB je samo u disku, jer ga ovaj od 12 nema.
Znaci ako mozes nabaviti disk od 500Gb i kavez za njega, za manju razliku u novcu od 12 do 500, onda idi tim putem.
Inace, ako ne mozes, onda definitivno uzmi od 500GB, pogotovo ako ces uzimati Plus pretplatu, koja se stvarno isplati.
Samo je uzmi oko Bozica kad je na popustu (mislim na pretplatu).
A sad pitanje koje mene zanima u vezi Plus pretplate i ovih igara sto se micu (LBP 2, Infamous 2, Apocalypse).
Nemam ih skinute na HD (zbog mjesta), ali sam ih "dodao" u kolekciju i nalaze mi se u Download listi.
Da li cu ih moci skinuti nakon 12. ili ako ih ne skinem do tada na HD, necu ih moci igrati?
Mislim da ces ih moci instalirati i poslije. Jer jednom kada si ih kupio pise da ih mozes ponovo skinuti i igrati dok traje pretplata. Dok god su na popisu tvojih igara imas ih. Bas cu provjeriti tijekom dana da li je to istina jer imam na download listi neke koje vise nisu na akciji a nisam ih nikad instalirao.
mozes naravno beskonacno puta * (na svoj ps3)
ja sam vec par puta skinuo RDR koji odavno nije na listi
Naso sam na amazon uk-u PS novi od 12 gb za 1200 kn. http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-12GB-Super-Console/dp/B009DL2TBK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1370770538&sr=8-2&keywords=playstation+3
Uglavnom, posto se radi o 12 gb verziji, zanima me jel mogu spojit neki hard disk koji je nekad bio u kompu (250 gb)?
Il se vise isplati uzet 500gb za 1800?
Radje bi ustedio 600 kn, al mislim da bi 12 gb bilo premalo.
ako imas vec hard onda uzmi + moras kupit onaj bracket ...a ako nemas onda dodaj i imas fino 500hd ps3 slim ;)
Imam hard od 250gb, dakle nece bit problema spojit ga s ps3?
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/3677329.aspx
chekiraj ovo i javi se kolegi na pm ;)
izgubila sam karticu, koja je na pretplatu, sta da radim?
izgubila sam karticu, koja je na pretplatu, sta da radim?
kakvu karticu ?
fulala si topic ... ako mislim na karticu od mobitela :)
ps3 super (ultra) slim 500gb. Kupljen krajem prosle godine, savrseno stanje, garancija jos 6 mjeseci
1) ps3 super slim konzolu 500gb hdd
2) dva dualshock 3 joysticka i pripadajuci kablovi za punjenje
3) 2 move motion controllera + kamera i pripadajuci kablovi za punjenje
4) 6 originalnih igrica :
Gran Turismo 5
Fifa 2013
Uncharted 2
Uncharted 3
Heavy rain move edition
Sleeping doga

ovako zanima me dali ce se za ps3 dobivati sve igrice kao za ps4 i koliko dugo ako netko mozda zna..??
te me zanima kako ide ovo oko ps+ za besplatne igrice i koliko ih dugo mogu igrat te cijena..
Igre koji si skinuo s PS+ možeš igrati dok god ti traje pretplata na PS+.
ja sam sa sela i zanima me da li se taj PS+ može plaćati sa maestro karticom od PBZ jer je to jedina koju imam
ak se ne varam mozes kupiti bonove pa preko njih isto..:)
inace zanima me ima li nade da ps3 bar jos 2,5 godine dobiva ekskluzive koje ce biti namjenjene ps4..??
ak se ne varam mozes kupiti bonove pa preko njih isto..:)
inace zanima me ima li nade da ps3 bar jos 2,5 godine dobiva ekskluzive koje ce biti namjenjene ps4..??
ne
ps3 super (ultra) slim 500gb. Kupljen krajem prosle godine, savrseno stanje, garancija jos 6 mjeseci
1) ps3 super slim konzolu 500gb hdd = 1600-2000kn
2) dva dualshock 3 joysticka i pripadajuci kablovi za punjenje = 1 dual Shock 3 za 200-250kn, drugi bi trebao ici skupa s konzolom.
3) 2 move motion controllera + kamera i pripadajuci kablovi za punjenje = jesu bas 2 move ili je jedan navigation? Ali 300-500kn.
4) 6 originalnih igrica :
Gran Turismo 5 - 100kn
Fifa 2013 - 200-250kn
Uncharted 2 - 80-100kn
Uncharted 3 - 100-130kn
Heavy rain move edition - 100-150kn
Sleeping doga - 100-150kn