PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
4mal, je li ti to crni humor ili si ozbiljan? :)
Ja umjesto uncgarted legacy uzeo sniper elite 4. Za sada mi se čini malo teža nego trojka. Nadam se da će biti još nastavaka ovoga sniper elite:) Mad Max mi se također sviđa. Vjerovatno mi sve to paše jer se šaltam sa igre na igru pa mi ništa ne dosadi:)
17 godina

crni humor trebalo bi uskoro 

9 godina
4.55 firmware, svejedno na kojem ps4, obicni ili pro.

5.xx je jailbreakan isto, ali je javno dostupan samo webkit, ne i kex, kazu uskoro.

Ali i ovo je vec napredak, 4.55 je dovoljno svjez firmware za puno stvari, pa mislim da nece zuriti, barem ne dok se ne nadje entry za veci od 5.50
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Ah opet ce bit borba hakera i Sony-a u kojoj je Sony uvijek korak ispred tak da ne vjerujem da ce zazivjet kao sto nije zazivjelo niti za PS3. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Sve je vec zazivjelo, itekako. U prva dva mjeseca ove godine su izasla 2 exploita, i to za novije firmware (ne racunam jb za 1.76 koji je danas neupotrebljiv).

Dakle imas full kex exploit, imas hen, imas ftp, od sada imas i pro support, rjesava se externi support...

Iako je (zeljena ili nezeljena) posljedica svega ovoga neizbjezno piraterija, primarno za homebrew ovo je itekako zazivjelo i vise nego dovoljno.

A ako cemo, bez moraliziranja, cisto tehnicki, s obzirom da su fpkg-ovi ponicali kao gljive poslje kise... A na to dodaj i da su backward kompatibilni, dovoljan je jedan jedini ps4 s privatnim exploitom najnovijeg firma (a takav postoji) i eto ti vise pirata nego na karibima ;)

Tko gubi najvise u toj prici, sony, developeri ili korisnici, to je vjecna debata
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Damir22 kaže...
Sve je vec zazivjelo, itekako. U prva dva mjeseca ove godine su izasla 2 exploita, i to za novije firmware (ne racunam jb za 1.76 koji je danas neupotrebljiv).

Dakle imas full kex exploit, imas hen, imas ftp, od sada imas i pro support, rjesava se externi support...

Iako je (zeljena ili nezeljena) posljedica svega ovoga neizbjezno piraterija, primarno za homebrew ovo je itekako zazivjelo i vise nego dovoljno.

A ako cemo, bez moraliziranja, cisto tehnicki, s obzirom da su fpkg-ovi ponicali kao gljive poslje kise... A na to dodaj i da su backward kompatibilni, dovoljan je jedan jedini ps4 s privatnim exploitom najnovijeg firma (a takav postoji) i eto ti vise pirata nego na karibima ;)

Tko gubi najvise u toj prici, sony, developeri ili korisnici, to je vjecna debata

Ma ne kuzis ti o cem ja pricam. 
U doba PS2 ja sam valjda jedini imo PS2 koji nije modificiran (od ljudi koje poznajem). U doba PS3 ja nisam nikoga znao tko ima modificiran PS3. 
Nikome se nije dalo ze*ebavat s tim. 
Vjerujem da ce ista prica bit i sa PS4

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 19:36 (Santana).
9 godina
Lako moguce da ce sve to ostati na nekim marginama, tko ce znati.

Preskocio sam eru ps3, sjecam se da se ps2 maltene u trgovini kupovao "cipiran", nemam prognoze za buducnost 4-orke, no kako trenutno stvari stoje, i nema tu neke velike zezancije, a dobiti (ipak) ima. No ponavljam, lako moguce da si u pravu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...

Najviše će izgubiti oni kupci koji plaćaju, kao i uvijek ("nije bed, platit će porezni obveznici dug").

Jer će developeri ugraditi always-online mod i servere u svaku igru.

Tako da, nadam se da će vam Sony svima banati konzole, pa igrajte doma sami sa sobom :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
millo kaže...
Spike1983 kaže...
CROatVU kaže...
Spike1983 kaže...

3027 kn je u Mall-u, kod njih mozes na rate, al u poslovnici, il radije pricekaj neki sale u SD il vikend di ce bit -15% na gaming il nes slicno, Pro je kod nas najnize iso za 2200 kn za crni petak u SD sto je bio brutalan deal  

Pro je bio 2,499,00 a ne 2200, jer sam ga ja tada kupio

onda moja greska, ostalo mi je u sjecanju da ga se moglo i za nize sa nekim kodovima kod njih 

Samo da potvrdim da je bila najniža cijena na crni petak uz popust od 10%.

Ja tada kupio za 2249,10 kn

EDIT: Dokaz .....

Ja sam ga uzeo na 12 rata, naravno nisam imao dodatni popust. Pretpostavljam da je jos ovih 10% islo za gotovinu. Evo dokaz ;)

9 godina
Bitanga, pa i je naljepse se igrati sam sa sobom ;)

Ne onim sobom :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Santana kaže...

Ah opet ce bit borba hakera i Sony-a u kojoj je Sony uvijek korak ispred tak da ne vjerujem da ce zazivjet kao sto nije zazivjelo niti za PS3. 

Što nije zaživjelo? Nisi vidio temu tu na BUG forumu Jailbreak PS3? Nije uopće bilo komplicirano za Jailbrekat.

https://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-jailbreak-sve-sto-trebate-znati/180547.aspx

LOL imao sam 150 igara na hardu i plejki .

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 22:03 (hummer0).
15 godina
PlayStation 4

Sve je to u redu ali ne vidim smisao u tome u 2018. godini kada singleplayer igre više nisu što su bile i fokus je uglavnom na multiplayer. Čak i one franšize koje su uglavnom bile SP orijentirane se fokusiraju na multiplayer (Gran Turismo na primjer).

Gubiš masu mogućnosti i limitiran si radi čega točno? 3 kvalitetne singleplayer igre koje izađu godišnje? Ako i toliko.

Druga su to vremena bila sa PS2 kad većina nije imala ni internet ni bilo što drugo i sa čipiranom konzolom si dobivao puno toga a gubio ništa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...

Sve je to u redu ali ne vidim smisao u tome u 2018. godini kada singleplayer igre više nisu što su bile i fokus je uglavnom na multiplayer. Čak i one franšize koje su uglavnom bile SP orijentirane se fokusiraju na multiplayer (Gran Turismo na primjer).

Gubiš masu mogućnosti i limitiran si radi čega točno? 3 kvalitetne singleplayer igre koje izađu godišnje? Ako i toliko.

Druga su to vremena bila sa PS2 kad većina nije imala ni internet ni bilo što drugo i sa čipiranom konzolom si dobivao puno toga a gubio ništa.

Sve što si napisao stoji potpisujem.

Evo još jedamput za sve one koji nisu vidjeli PS+ popust

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 22:46 (hummer0).
14 godina
PlayStation 4

Slažem se. Trebalo bi stvarno nešto posebno da me natjera gnjaviti se sa jailbreakom konzole. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Hexfire kaže...

Slažem se. Trebalo bi stvarno nešto posebno da me natjera gnjaviti se sa jailbreakom konzole. 

Upravo tako.

Piratizacija igara na konzolama je uvijek tražila puno zafrkancije i kosi se sa glavnom prednošću konzola, a to je plug & play.

Kome je do toga, PC je bio i ostao br.1. platforma za takve stvari.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

vidjet cemo kak ce se to razvijat, al sumnjam da bu netko tko je vec podosta novaca investirao u kupovinu igara kroz sve ove godine odlucio sve to riskirat nekim banom acc-a il konzole i spusit sve sto je do sad imao.

isto jedna dost bitna stvar, apdejtovi igara, kad skines tu neku ilegalnu verziju igre, nema vise apdejta za nju kaj ne?

tipa uzmimo Wičera 3 kad je tek izaso i danas, valjda je bilo 30 apdejta igre do sad sa razno raznim poboljšanjima i dodavanja sadrzaja.

edit: tipa vidim da za GTA V ako hoces imat modove, moras iskljucvo bit na prvoj verziji igre, bez ijednog apdejta da bi radili.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2018 10:47 (Spike1983).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Spike1983 kaže...

vidjet cemo kak ce se to razvijat, al sumnjam da bu netko tko je vec podosta novaca investirao u kupovinu igara kroz sve ove godine odlucio sve to riskirat nekim banom acc-a il konzole i spusit sve sto je do sad imao.

isto jedna dost bitna stvar, apdejtovi igara, kad skines tu neku ilegalnu verziju igre, nema vise apdejta za nju kaj ne?

tipa uzmimo Wičera 3 kad je tek izaso i danas, valjda je bilo 30 apdejta igre do sad sa razno raznim poboljšanjima i dodavanja sadrzaja.

edit: tipa vidim da za GTA V ako hoces imat modove, moras iskljucvo bit na prvoj verziji igre, bez ijednog apdejta da bi radili.

Na PS3 si mogao normalno update igara napraviti neki su i online igrali. Ja nisam htio da ne dobijem BAN.

10 godina
PlayStation 4

Da zato su i hakeri dosli na PS3 online igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Fasciniran sam cinjenicom, da u vremenu najjeftinijh igara i dalje netko ide piratzirat. Mislim da u povijesti gaminga igre nisu bile pristupacnije i jeftinije. Platit konzolu 1500-2000kn i onda bit cicija radi par sto kuna... Toliko akcija, special dealova, besplatne igre na PS+, dalje da ne nabrajam. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2018 11:56 (SimeKZ).
Moj PC  
12 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Fasciniram sam cinjenicom, da u vremenu najjeftinijh igara i dalje netko ide piratzirat. Mislim da u povijesti gaminga igre nisu bile pristupacnije i jeftinije. Platit konzolu 1500-2000kn i onda bit cicija radi par sto kuna... Toliko akcija, special dealova, besplatne igre na PS+, dalje da ne nabrajam. 

da ne govorimo od cijenama igara od 50kn do 200kn po oglasima, gdje ih opet i kad kupis i odigras mozes dalje prodati

piratizacija igara bilo na pc ili konzolama, cak i u hrvatskoj nema smisla 

13 godina
protjeran
Santana kaže...
Damir22 kaže...

Ma ne kuzis ti o cem ja pricam. 
U doba PS2 ja sam valjda jedini imo PS2 koji nije modificiran (od ljudi koje poznajem). U doba PS3 ja nisam nikoga znao tko ima modificiran PS3. 
Nikome se nije dalo ze*ebavat s tim. 
Vjerujem da ce ista prica bit i sa PS4

Ja nikada nikoga kod nas nisam vidio da koristi PS3 a da nije modificiran, bas zato sto se na PS3 cutom firmware mogao instalirati preko USB stick-a za 10 min, nikad jednostavnije nije bilo, i vise si se morao "zajebavati" sa originalima.

A to da na PS3 nije zazivjelo to se grdno varate, ja sam imao konzolu sa CFW na kojoj sam bez problema igrao i online uz spoof.

https://www.youtube.com/channel/UCWgV7W_LmZOI8sTXRTIzfdg/videos
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2018 12:55 (arnes_king).
10 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Ja nikada nikoga kod nas nisam vidio da koristi PS3 a da nije modificiran, bas zato sto se na PS3 cutom firmware mogao instalirati preko USB stick-a za 10 min, nikad jednostavnije nije bilo, i vise si se morao "zajebavati" sa originalima.

A to da na PS3 nije zazivjelo to se grdno varate, ja sam imao konzolu sa CFW na kojoj sam bez problema igrao i online uz spoof.

Zanima me koji bi bio tvoj stav da radiš na nečemu mjesecima i ulažeš u nešto i onda kad to izbaciš na tržište ljudi jednostavno nabave ilegalnu verziju toga bez da ti dobiješ jednu lipu.

PS2 modifikacije su bile must have više-manje, ali s PS3 je to već drastično opalo, možda tu i tamo koja konzola. Lijepo da se hvališ piratstvom.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
15 godina
PlayStation 4

Na PS3 nisi trebao PS+ pretplatu za online igranje. Sumnjam da će netko modficirati konzolu, kupovati PS+ za taj account i onda riskirati ban. Previše je tu komplikacija što se tiče modificiranja najnovijih konzola i to ima sve manje smisla.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
JozoBozo121 kaže...
arnes_king kaže...

Zanima me koji bi bio tvoj stav da radiš na nečemu mjesecima i ulažeš u nešto i onda kad to izbaciš na tržište ljudi jednostavno nabave ilegalnu verziju toga bez da ti dobiješ jednu lipu.

PS2 modifikacije su bile must have više-manje, ali s PS3 je to već drastično opalo, možda tu i tamo koja konzola. Lijepo da se hvališ piratstvom.

Ako sam imao ranije modificiranu konzolu ne mora znaciti da bih i sada. Drugacije sam tad razmisljao, a i tad mi je jedina opcija da igram i bila da budem pirat. Sada kada imam mogucnost, igre kupujem i sretan sam sto je tako.

https://www.youtube.com/channel/UCWgV7W_LmZOI8sTXRTIzfdg/videos
9 godina
Vrijedi samo spomenuti da jailbreak nije nikakva trajna modifikacija konzole ni hardverska ni softverska,niti se ista od fajlova (osim browser patcha) ne nalazi na samoj konzoli.

Trenutno je daleko vise nedostataka nego dobiti od cijele price, no neka rjesenja su itekako zanimljiva s user level stajalista.

Piratstvo kao takvo vise nikad nece donositi koristi koje je nekad donosilo, prosla vremena.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Što sam stariji to sam tehnološki razmaženiji. Čim mi nešto nije "plug&play" automatski me odbija. Tako da sam u situaciji u kojoj si ne bih mogao priuštiti igre za PS4 onda ga ne bih ni imao, jer mi se ne bi dalo zezati sa updejtima, hakiranjem, ažuriranjem i slično. 

No tko voli nek' izvoli. 

9 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Iako nisam fan EA igri ovaj titanfall 2 je stvarno zabavna igra....preporuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Možete mi objasniti ima li razlike ako kupim nešto sa ps storea preko Pc-a ili preko konzole?

Sad sam uzeo sitnicu za 27kn preko PC-a u psstoreu i morao sam nadoplatiti wallet sa 35kn. 
Taj princip mi ne odgovara. Da sam to uzimao preko konzole u storeu princip je isti ili plačam karticom onoliko koliko je iznos u košarici?
To vrijedi i za PS plus pretplatu ako ju kupujem preko psstore-a?

Steam: nuketown | PSN: berologic | Facebook: Bernard Šaško
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam priliku kupit PS4 Pro, zainteresiran sam radi igrica kojih nema na kompu, ali problem je, kako bi PS4 Pro izgledao na 27" 1440p monitoru? Spojio bi ga na monitor na kojem koristim i računalo. Ima li netko iskustva?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2018 20:26 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
13 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Možete mi objasniti ima li razlike ako kupim nešto sa ps storea preko Pc-a ili preko konzole?

Sad sam uzeo sitnicu za 27kn preko PC-a u psstoreu i morao sam nadoplatiti wallet sa 35kn. 
Taj princip mi ne odgovara. Da sam to uzimao preko konzole u storeu princip je isti ili plačam karticom onoliko koliko je iznos u košarici?
To vrijedi i za PS plus pretplatu ako ju kupujem preko psstore-a?

PS Store radi na principu nadoplate. Najmanja nadoplata za Wallet je 35kn. Jer kada kupujes, tehnicki se prvo nadopuni wallet, pa se kupi odredena stvar. Posto ti je cijena tog sta si kupio 27kn, on nadoplati 35kn i plati 27kn. Nije neki bauk kad 99% stvari kosta iznad tih 35kn. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice