brisi post

brisi post
Nije mi jasno sto se dogada sa eksternim hdd-om.
stavit cu par slika. Znaci hard je prepoznat ali pise da nije 3.0 verzija (a je) i radilo je mjesecima do neki dan.
znalo mi je cca jednom mjesecno to napraviti ali uz par istekavanja/ustekavanja usb-a u os4 je proradilo.
isprobao sam 100 kombinacija ni jedna ne radi. Imate kakav savjet? Mislite da bi pomoglo da kupil novi box 3.0 za hdd? Nisu skupi tak da bi mogao probati
EDIT: ispricavam se na tri posta nesto se zblokiralo neka interna greska broj:500 🤔
Ispada xa pricam sam sa sobom ali nema veze nova ponuda na 12 deals je AC Origins 269kn.
od kud ti to? ako je tako uzimam odmah XD
da, ali mi nije jasno kako kad svakih 48H daju...a danas je 8.12.
očekivao sam da je za sad need for speed payback na popustu pošto je tako na popisu...barem još danas
BTW...HITNO )da ne zvisim) jel ima tko da je negdje gdje mi može kupiti bon za wallet???
sad skužio da mi fali malo XD uplatim direktno na račun i molim Boga da me ne prevari
probao sam karticu regat na PSN već 20 puta, bezuspjesno!!!
uzmi hellblade ako nisi igrao
uzeo bi...da mi netko uzme bon XD
Danas je zbilja poseban dan.
Uzeo sam svoju treću konzolu.Ovaj put je pao Pro u bijeloj izvedbi :)
Danas je zbilja poseban dan.
Uzeo sam svoju treću konzolu.Ovaj put je pao Pro u bijeloj izvedbi :)
LOL droga te je zela.
Kakav je Destiny ? Jel vrijedi to uopce kupovat bez ekspansion packa ?
Igrao sam ga malo na PCu, i isto mi je meh kao i prvi dio.
Čak ne vidim ni neku razliku uopće, kao da je potpuno ista igra.
2500 u zeldi u osijeku
Vidim da ima Wolfenstein 2 New Colossus na weekend dealu pa me zanima jel igrao tko? Kakvaje igra? Isplati li se kupiti?
Igrao sam ga malo na PCu, i isto mi je meh kao i prvi dio.
Čak ne vidim ni neku razliku uopće, kao da je potpuno ista igra.
Ja kupio prvi dio na disku igrao 3 dana i prodao. meni je to totalno sranje od igre i nebi ju vise nikad ni probao da mi ju daju dzabe neovisno koji nastavak.
Tak da ono najbolje je sam probati i zakljuciti jer ne voli svatko iste igre. ja nisam fan takvih igara.
ja sam je prskocio jer nevolim luk i strijele u igrama.da je vise melee onda bi je uzeo
2500 u zeldi u osijeku
Na koju foru je PS4 Pro 2500kn?
Na stranici su im drugacije cijene.
Hvala.
usudio bih se reći najbolja igra :)
nadam se da ćeš iti uživati...a savjet ti je da skupljaš apsolutno sve što ti stigne na putu...od biljaka do dijelova...lako poslije prodaš za shardse ako ti zatreba. Čitao sam da je puno ekipe imalo problem "manjka" sharda a ja ih imao na pretek...stvarno puno...kasnije sam skužio da j eto radi toga jer sam skupljao sve na putu :)
Vidim da ima Wolfenstein 2 New Colossus na weekend dealu pa me zanima jel igrao tko? Kakvaje igra? Isplati li se kupiti?
Probao na PC-u i meni je poprilično razočaravajuća nakon prvog dijela. Korak unazad u level dizajnu, stealth je teži pa samim time i manje zabavan, glavni lik i dalje naporan ko proljev i jednostavno igra ne donosi baš ništa novo. Ipak se od nastavka očekuje puno više. Prije bih preporučio prvi nastavak + standalone ekspanziju, ako nisi igrao.
Fallout 4 GOTY za 20€ na Amazon.de (25€ sa dostavom u HR).
Pozdrav,kad zelim uvrstiti karticu american express u načine plaćanja,stalno mi javlja da ne valja card number a točan je??
Može pomocc
da to su sad nove fore tak da nemres DLC prodat