PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
PlayStation 4

Meni je PC2 fantastican tezak je za voziti i to volim isto kao i PC1. F1 sam igrao godinama na PCu i imam i 2016 na ps4. 

Sad cu kupiti jos GT sport, playseat challenge i logitech g29. Ovaj volan kaj imam cu prodat i to je to spreman sam za zimu. Piknuo bi i VR ali zena bi me ubila.

ali ima i na PC2 debila koji se zaletavaju u tebe u prvom zavoju. Vozim pol sata kvalifikacije jebem se da budem u top tri i onda na prvom zavoju sve pada u vodu jer se debil zabije u tebe.

PSN:Tomislav025

2 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Stiže Skyrim PSVR bundle.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.11.2017 20:02 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

nevjerojatno koliko mlate praznu slamu sa tim skyrimom.

What could possibly go wrong?

11 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
Hornet_93 kaže...

Recikliraju tu igru više nego WoW :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

samo treba izaći edition za smart tv i to je to

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
8 godina
PlayStation 4

Ima li neki razlog zašto još uvijek nemam monthly games za 11. mjesec u PS+?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Nioh - Complete Edition za sitnih 349,00kn.

Nice.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

PS+ igre za 11. mjesec - teži očaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

jel tko isprobao frozen wilds?

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Nice.

Htjedoh je i ja kupiti ali dolazi na PC uskoro pa odustah :)

15 godina
ERM kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nice.

Da ima već jogurt verzija za PC.

14 godina
ERM kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nice.

Izbace igru na PC bez mouse supporta . Ne bih im dao ni lipe.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
ERM kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nice.

Da bezveze, no tu igru ionak nebi nikad igro s misem 

isto kao niti souls igre. Nemam mi to smisla nikakvog

13 godina
Hornet_93 kaže...

Ja sam probao, ali ne puno. Zasad sam samo došao do tog prvog sela u Frozen Wilds, malo popričao s quest giverima i priča je tek krenula, tako da ne mogu još dati nekakvu ocjenu. Vizualno mi se čini fenomenalno kao i ostatak igre, iako inače nisam ljubitelj zime, snijega, pa čak ni kad je tekstura u igri.  U svakom slučaju, nakon što sam iscijedio desetke sati iz Horizona, bio bi stvarno grijeh da ne odigram i DLC. Ne vjerujem da će biti loš. 

16 godina
PlayStation 4

Čist ok cijena za box verziju Destiny 2 Standard verziju - 349kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Ne mogu ni opisati koliko mi je bolje igrati dvojku na PCu nego dok sam igrao jedinicu na playki.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Bitanga kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Ne mogu ni opisati koliko mi je bolje igrati dvojku na PCu nego dok sam igrao jedinicu na playki.

A miš i tipkovnica su Bogom dane za FPS-ove.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz ovako imam 2 pitanja prvo sto je onaj folder pod settings -> storage ->applications ->other(tak se zove) i nemogu mu pristupit,a drugo u vezi ds4 kad hocu napisat poruku i stisnem L2 za caps kursor mi ode gore kao da sam stisnuo tipku gore,takodjer se i u igrama to dogadja ,na drugom ds4 se to ne dogadja

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 10:48 (Ryder007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

other ti je vezano za druge racune.... save pozicije, teme, snimljeni material 

a nekad tako nekako zna bit oznaceno nesto sto se skida... ili unknown... nisam siguran vise...

unaci ak oti se skida nesto od 10 gb, i trenutno je na 2.... system je odmah rezervirao 10gb...

Alienware m17x R4
14 godina
Santana kaže...
Hexfire kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Na stranu PC master race preseravanja, po meni je svaki PC gaming setup bez kvalitetnog gamepada nepotpun. Iako neki bježe od njega ko vrag od tamjana (znam ljude koji i dalje igraju PES/FIFU na tipkovnici, koji su prvi Dark Souls igrali sa mišem i tipkovnicom, a to je bila živa katastrofa ak se netko sjeća.)

Ali čak i da je igra rađena prvenstveno za igranje gamepadom tu nema nikakvog mjesta za opravdanje. Pa čak je i Brothers A Tale of Two Sons imao podršku za keybu. Što sam stariji to mi je teže progutati neka s*anja koja developeri rade. Pa u 2017 smo godini. Na Xboxu kupiš igru i dobiješ ju na PC-u, a ovi izbace igru bez podrške za miš. Stvarno, što je previše je previše.

I sad kad ih hrpa ljudi popljuje zbog toga na Steamu i igra se ne proda dobro, opet ćemo slušati gluposti kako se ne isplati portati igre na PC.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

A kad PC igra (Prey) sa patchem ukloni kontroler support, to mi je isto fora.  

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
10 godina
PlayStation 4

Pozdrav svima, prvo isprika adminu ako sam usao u krivu temu ali jednostavno ne stignem pretrazivati forum, kupio sam klincu ps4 pro i jako bi htio igrati online battlefront sa braticem koji isto ima ps4, obojica imaju fizicki cd battlefronta. Mene sad zanima dal je moguce da oboje igraju online preko jedne ps+ pretplate, nasao sam na netu objasnjenja kako je to moguce ali trebam bas nekoga ko je to probao dakle ja kupim ps+ pretplatu i onda dam svo acc braticu od klinca on se spoji kao primary i onda se mi logamoi navodno da je to tako moguce, molim ako netko zna nek potvrdi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...
Santana kaže...
Hexfire kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Na stranu PC master race preseravanja, po meni je svaki PC gaming setup bez kvalitetnog gamepada nepotpun. Iako neki bježe od njega ko vrag od tamjana (znam ljude koji i dalje igraju PES/FIFU na tipkovnici, koji su prvi Dark Souls igrali sa mišem i tipkovnicom, a to je bila živa katastrofa ak se netko sjeća.)

Ali čak i da je igra rađena prvenstveno za igranje gamepadom tu nema nikakvog mjesta za opravdanje. Pa čak je i Brothers A Tale of Two Sons imao podršku za keybu. Što sam stariji to mi je teže progutati neka s*anja koja developeri rade. Pa u 2017 smo godini. Na Xboxu kupiš igru i dobiješ ju na PC-u, a ovi izbace igru bez podrške za miš. Stvarno, što je previše je previše.

I sad kad ih hrpa ljudi popljuje zbog toga na Steamu i igra se ne proda dobro, opet ćemo slušati gluposti kako se ne isplati portati igre na PC.

Da, ja igram na PCu ono što treba s gamepadom, i to sa DS4 jer mi super paše. A s obzirom da imam i playku glupo mi se navikavati na nešto drugo.

S druge strane vrlo malo igara na PCu natively podržava DS4, da ga baš kuži i prilagodi komande ikonama za DS4. Dale bi se nabrijati na prste jedne ruke.

Pa  se onda moraš patiti sa DS4Windows i sličnima, ili uzet Xbox Controller.

Nevjerojatno mi je da je nešto tako malo i jednostavno poput gamepada toliko nestandardizirano. Miša i tipkovnicu uzmeš i rokaj.

Ali ovo da su na svakoj konzoli različite tipke na kontrolerima. I ne samo da su oznake premještene, nego i OK i Back tipke često imaju različit raspored. Pa podivljam od toga.

Dok se prebacim sa PS4 na Switcha više ne znam koristiti konzolu i obrnuto.

11 godina
Q-Tip kaže...
Hornet_93 kaže...

Ja sam probao, ali ne puno. Zasad sam samo došao do tog prvog sela u Frozen Wilds, malo popričao s quest giverima i priča je tek krenula, tako da ne mogu još dati nekakvu ocjenu. Vizualno mi se čini fenomenalno kao i ostatak igre, iako inače nisam ljubitelj zime, snijega, pa čak ni kad je tekstura u igri.  U svakom slučaju, nakon što sam iscijedio desetke sati iz Horizona, bio bi stvarno grijeh da ne odigram i DLC. Ne vjerujem da će biti loš. 

Upravo završio HZD 100% Platinum trofej (HARD, 60hrs). Oduševljen sam igrom, uz bok najboljih igara koje sam ikada odigrao. Od priče do nevjerojatne grafike. Niti u jednom trenutku nisam imao zamor od igre ili osjećaj ponavljanja. Čak ni side questovi nisu dosadni, a nema onih fora skupi ovo skupi ono po cijeloj mapi. Naprosto sam oduševljen i ozbiljno razmišljam da uzmem i Frozen lands XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
14 godina
Imam na računu 10 dolara i vidim da su Mad max 7.99 dolara i Shadow of mordor 9.99. Mad max probao na pc pola sata i djeluje mi dosadna igra. Vjerovatno se varam. Dok igre kao shadow nisam baš igrao. Jesu ok te igre? Šta da uzmem kad je već popust:)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Na mobu nema edit. Valja li ta igra walking dead? Vidim da je kao animirani film ako se ne varam. Je li duga i zanimljiva kao serija? Uzeo fifu 18, ghost recon windlands i novi COD. Još taj horizon da imam za zimnicu:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Uzmi Lego Marvel Superheroes.

Garantiram da je zabavnija od ove dvije igre koje si naveo.

Eventualno ako zbilja ne voliš Marvel, onda Lego Star Wars: The Force Awakens.

14 godina
Ne izgleda loše taj lego marvel. Odustao od mad max i te druge. Hvala. Lp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

To je već ok cijena.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice