PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.463.288
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
8 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ekipa, molim Vas za pomoć ili bar neku korisnu informaciju...Ovak, ja i moj mlađi buraz(osnovna škola) koristimo jedan ps+ na 2 konzole. Meni konzola služi isključivo za fifu i sve šljaka bez problema. Bratova je podešena kao primarna i on za razliku od mene pegla sve i svašta i nije sklon nikakvim krivim postupcima i sve što igra, igra normalnu u skladu sa svim mogućim pravilima.

U čemu je problem? Neki dan me zove i pita kad bi mogao doći jer mu konzola izbacuje nekakvu grešku. Kada sam došao skužio sam da se nemože prijaviti na psn i da mu izbaciva grešku WS-37397-9. Nakon što sam malo proguglao, skužio sam da su mu banali ip adresu. Sada me zanima, da li ovdje ima sličnih iskustava sa ovim problemom i koje je rješenje?

Napominjem da kod mene sve šljaka normalno.

Hvala unaprijed i pozz svima.

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 10:21 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Gledam ovaj video, i nemrem vjerovat, ispada da taj Boost mode radi bolje od PS4 Pro patcha. Znaci ak devovi to ne sloze kako treba ti patchevi ne znace nista. Kaj je najgore ja sam vec update-ao na 1.14.

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
10 godina
Re: PlayStation 4
madafaka85 kaže...

NieR: Automata da li ga planira tko uzeti?

Valjda ja... Trenutno uzivam u Nioh-u tak da mi ne treba trenutno niti jedna druga igra.

madafaka85 kaže...

Gledam ovaj video, i nemrem vjerovat, ispada da taj Boost mode radi bolje od PS4 Pro patcha. Znaci ak devovi to ne sloze kako treba ti patchevi ne znace nista. Kaj je najgore ja sam vec update-ao na 1.14.

A kaj si ocekivo od Bethesde ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 10:21 (Santana).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ajde da je i mene tcom pocastio bonom od 300kn u SD :) u dvoumici sam sta uzeti, ako netko ima drugi prijedlog neka slobodno napise... hvala

15 final fantasy xv day one
4 nioh
I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
12 godina
Santana kaže...
madafaka85 kaže...

A kaj si ocekivo od Bethesde ?

Bethesda je svakako jedan od najgorih AAA developera na tržištu.

Jedini je problem što imaju tu formulu koju nitko nema (open world sandbox RPG s modovima) pa hoćeš-nećeš, moraš kupiti njihove igre.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

Ja nikako ne razumijem taj hype oko Bethesde. Meni sve njihove igre imaju look & feel kao neki budget naslovi. Polisha nigdje, gameplay je prilično traljav. Nisam igrao puno ali sumnjam da je su im i priče u igrama nešto nenadjebivo.

To je naravno samo moj pogled na stvari, rado bi saslušao kaj vi mislite o tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sto se tice bethesde nikad im  necu oprostiti za the evil within .... ali sam ga odigrao na pc-u unatoc problemima koji je tada igra imala jer mi je prica bila ok. 

pa sam ga nedavno opet odigrao ponovno kad su sredili stvari.

poanta price je da ako igra(sigle play) ima dobar storyteling i dinamiku sto se mene tice moze imat probleme sa framerate-om. 

dok za Fallout 4 da neznam kako da ga popatchaju i nabe texture (sto i nedavno jesu) ako mi je pricha meh brzo odlazi u zaborav...

jel sad bolje :-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 13:23 (4mal).
12 godina
TibzzX kaže...

Ja nikako ne razumijem taj hype oko Bethesde. Meni sve njihove igre imaju look & feel kao neki budget naslovi. Polisha nigdje, gameplay je prilično traljav. Nisam igrao puno ali sumnjam da je su im i priče u igrama nešto nenadjebivo.

To je naravno samo moj pogled na stvari, rado bi saslušao kaj vi mislite o tome.

U Elder Scrolls i Fallout igrama, priča služi kao sredstvo, a cilj je istraživanje svijeta.

U drugim open world RPG-ovima (npr. Witcher 3), stvar je obrnuta. Svijet služi kao sredstvo da bi se ispričala priča. 

PSN - DeniZg80
17 godina
4mal kaže...

nikad im  necu oprostit EWI ali sam ga odigrao unatoc problemima jer mi je bila prica ok 

pa ga odigrao popatchanog i sve to na pc-u uz katastrofalan frame rate slica prica sa drugom kucom  i sa 

batmanom isto na pc-u prije patcha 

poanta price je da ako igra ima dobar storyteling i dinamiku same igre moze imat probleme sa istim 

dok F4 da ga neznam kak opatchau nabe texture sto i jesu ako je pricha meh igra je meh i to onda 

ispada greh 

Ja tebe ništ ne kužim stari moj. Daj se bar malo potrudi :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

ispravljeno druze pisao sam a mob-a nabrzinu ,sad sjedim ispred racunala 

i mozemo nastaviti u revijalnom tonu 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
TibzzX kaže...

Što se mene tiče, još uvijek čekam barem jednu igru koju je Bethesda radila da bi bila vrijedna igranja. Ovi njihovi AAA walking simulatori za 60$ me ne zanimaju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...
TibzzX kaže...

Što se mene tiče, još uvijek čekam barem jednu igru koju je Bethesda radila da bi bila vrijedna igranja. Ovi njihovi AAA walking simulatori za 60$ me ne zanimaju.

Dishonored i The Evil Within su meni odlični.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

jep a bio je i na popustu  za x -mas dishonored definitive edition

jesi igrao dvojku ? ja sam je na PC-u jer je ipak PRO malo preslabasan za njega.

neznam jel su ga patchali nisam pratio...

p.s

igra je fantasticna i izgleda famozno u 4k rezi 

jos jedna igra koja mi je zapela za oko ako izadje na ps ali sumnjam 

je we happy few koji je alpha demo bio odlican na foru utopistichkog bioshocka...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 14:18 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

jep a bio je i na popustu  za x -mas dishonored definitive edition

jesi igrao dvojku ? ja sam je na PC-u jer je ipak PRO malo preslabasan za njega.

neznam jel su ga patchali nisam pratio...

p.s

igra je fantasticna i izgleda famozno u 4k rezi 

jos jedna igra koja mi je zapela za oko ako izadje na ps ali sumnjam 

je we happy few koji je alpha demo bio odlican na foru utopistichkog bioshocka...

Odigrao sam Dishonored Definitive nedavno na PC-u. Jeftini key + 60 FPS je bilo odlučujući faktor. Fantastična igra i vrhunski DLC-i.

Dvojku pokušavam uvrebati povoljno i odigrati na PS4 Pro, jer mislim da moj PC ipak ne bi mogao više od 30fps medium. 

Jedino što PC ima podesivi FOV, što mi je isto bitna stavka, pa si još razmišljam...

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

pa imas dobru karticu malo je klokni i ocaj proc i dodaj jedan kex rama ...

da FOV je bitan zato sam i odigrao na PC-u oba dijela 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 14:26 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

pa imas dobru karticu malo je klokni i ocaj proc i dodaj jedan kex rama ...

da FOV je bitan zato sam i odigrao na PC-u oba dijela 

Karticu sam nasvirao na 1250Mhz čini mi se, samo mislim da optimizacija na PC-u dosta šteka (Bethesda, ko bi rekao ).

Gledao sam filmiće, radi igra dobro na početku, a navodno kasnije u otvorenim levelima, framerate ode kvragu.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

ako furas fhd da uzmes neki 470X ili 1050Ti kako sto preferiras 

nisu previse skupi a oduvali bi ovo sto sad imas 

+ ovaj proc bi to fino podnosio iako nije i7.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 14:36 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

ako furas fhd da uzmes neki 470X ili 1050Ti kako sto preferiras 

nisu previse skupi a oduvali bi ovo sto sad imas 

+ ovaj proc bi to fino podnosio iako nije i7.

Mislim da ću pričekati neko vrijeme, pa onda uzeti sve komplet novo (vjerojatno Zen+neki GPU).

Šteta što Pro nije donio poboljšanje framerate-a.

Barem su ove starije igre kao Dishonored, Sleeping dogs itd., koje koštaju siću na PC-u i mogu se vrtiti na bilo čemu, mogli omogućiti u 60 FPS.  

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
Evo i meni crko router i dobio thompson tg782i i nat type 3..
Koliko znam nema šanse za povratak na nat type 2????

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Crkla sva tri??? Koji si ti pehist
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
nani kaže...
Crkla sva tri??? Koji si ti pehist

hahaha a jesi me nasmijao  

15 godina
slk21 kaže...

Zašto nema šanse, pa otvori portove i radit će ti.

Ovaj novi preskače ko gramofonska ploča.

Mislim novi ruter. 3x.       

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 20:16 (hummer0).
9 godina
neaktivan
Pozdrav Bugovci, da pitam bio sam otvorio temu PS4 ili Xbox One, samo toliko da kazem, zato otvaram ovdje i PS4 Pro. Zanima me da li bas moram imati 4K TV za Pro verziju Playstation, ili ide i na obicni LCD/LED TV koji ima HDMI podršku.

0 0 hvala 0
15 godina
david25 kaže...
Pozdrav Bugovci, da pitam bio sam otvorio temu PS4 ili Xbox One, samo toliko da kazem, zato otvaram ovdje i PS4 Pro. Zanima me da li bas moram imati 4K TV za Pro verziju Playstation, ili ide i na obicni LCD/LED TV koji ima HDMI podršku.

Ma ide i na obični.

17 godina
PlayStation 4

uz to dobivas kod pojedinih aaa igara stabilan i veci frame rate pa i sam aa je bolji.

nego na ps4 vulgarisu, a danas sutra kad 4k ledovi budu za sichu kuna ...imas vec 

konzolu za isti..

ako ipak trazis neki 4k ready led javi se u temu pa cemo ti nesto probat naci 

ovisno o tomd koliko bi izdvojio za novi telkach :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Odmah isprike za OT:

Samo da pitam, ima li tko da ga zanima Mafia 3 Season pass? Imam jedan i ne mislim ga iskoristiti pa bi ga dao u pola cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Na osnovu cega si dobio bon?
15 godina
neaktivan
@Shivi
Na osnovu cega si dobio bon?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5