Priča se da bi PS+ naslovi za svibanj mogli biti Watch Dogs i Tetris.
Ne bih se bunio.
watch dogs super iako sam ga presao na pc-u, no tetris god dammit, mogu ga igrat preko browsera u ps4 -.-
Priča se da bi PS+ naslovi za svibanj mogli biti Watch Dogs i Tetris.
Ne bih se bunio.
watch dogs super iako sam ga presao na pc-u, no tetris god dammit, mogu ga igrat preko browsera u ps4 -.-
Čisto sumnjam.
Znači i dalje ništa od kvalitetnog naslova
Ja sam na sale-u uzeo METRO 2033 Redux za 7,5$, čini se dobar ulov. A što se tiče ovih PS+ igara za svibanj - pa barem da dobijemo neki AAA naslov, ako ništa drugo.
jeste igrali lords of the fallen?
kakav je?
kakav je?
Dobar je, ali ako ocekujes kvalitetu Souls igara ili Bloodborna, odma zaboravi.
kakav je?
Meni je bio super. Doduše, igrao sam ga na kompu, ali vjerojatno je ista stvar. Malo lakši i kraći Dark Souls.
Vidim sad zadnjih par dana vijesti o PS4 NEO i mogu reci samo da će se time Sony naveliko usrati na tanjur s kojega jede. Zato ih je i Microsoft pustio da to naprave i izjavili kako oni svoju konzolu neće mijenjati do kraja generacije. Ljudi kupuju konzole iz jednog razloga i sad Sony naveliko narušava taj razlog. Doći će do fragmentacije i dogodit će se da igre neće biti vise optimizirane niti na konzolama. Jedan veliki za Sony
Vidim sad zadnjih par dana vijesti o PS4 NEO i mogu reci samo da će se time Sony naveliko usrati na tanjur s kojega jede. Zato ih je i Microsoft pustio da to naprave i izjavili kako oni svoju konzolu neće mijenjati do kraja generacije. Ljudi kupuju konzole iz jednog razloga i sad Sony naveliko narušava taj razlog. Doći će do fragmentacije i dogodit će se da igre neće biti vise optimizirane niti na konzolama. Jedan veliki za Sony
Toga se i ja bojim.
A opet 3 godine, koliko bi minimalno prošlo do izlaska PS4 NEO i nije tako malo. Mnogi već dugo plaču da generacijski ciklusi traju predugo.
Najbitnije je da sve igre rade i na jednoj i na drugoj konzoli pa će sve biti ok. Iako , ako razlika u grafici bude velika, vlasnici starije konzole bi mogli biti vrlo nezadovoljni. Ja znam da bih ja bio.
Koliko sam vidio, AMD je najavio 3 custom grafe, tako nešto, znači to je samo potvrda da se radi na ps4 neo, eh sad, koliko je njima takav potez pametan, to ćemo vidjeti.
Generacijski ciklus prošle generacije bio je daleko predug, to uopće nije upitno. 7 godina je predugo, no neka onda stave ciklus od 5 godina i onda neka dođe skroz nova konzola, a ne da ti je**š vlasnike starijeg modela s nekim refresh modelom. Ali isto je opet sranje to sto je gotovo 2 i pol godine nakon izlaska izašao recimo Uncharted 4, i još par onih ekskluziva poput Zero Dawn i sličnih, tek izlazi. Na PS3 je u njegovih sedam godina života izašlo 4 igre iz Naughty Doga i tri iz Guerilla studiosa. (Jedna igra u manje od dvije godine)
Oni su ovu cijelu generaciju zeznuli s nedostatkom tako velikih igara, i sad ju hoće produžiti kako bi rezultat ispravili u drugom poluvremenu.
To se zove pametna odluka. Trebas gledat s njihove strane, a ne sto bi ti htjeo
A ajde, može proći, Tropico se čini zanimljiva igra, iako je strategija na konzoli u pitanju :D
A ajde, može proći, Tropico se čini zanimljiva igra, iako je strategija na konzoli u pitanju :D
Tropico 5 je super igra, jedna od bolji building strategija. Napokon da izbacuju kvalitetne igre za Plus, bar jednu.
I da se uredno igrat sa kontrolerom kolko sam vidio.
Hah, ako racunas da tropico kosta 60$ na us storeu to i nije tako lose
Ja sam bio kupio za neku malu lovu, i odigrao sam jedno područje i dosadilo mi je. Klasični open world Assassin's Creed samo s drugom tematikom.
Nije me baš puno zaintrigirao jer je isti kao i većina takvih igara, al je dobar svijet i tematika.
Naughty Dog
http://www.hcl.hr/vijest/star-wars-battlefront-u-srijedu-je-besplatan-na-cetiri-sata-92224/
Besplatan Star Wars Battlefront na 4 sata u srijedu
http://www.hcl.hr/vijest/star-wars-battlefront-u-srijedu-je-besplatan-na-cetiri-sata-92224/
Besplatan Star Wars Battlefront na 4 sata u srijedu
mogli su stavit na 1h ili manje tak da onima kojima se brzo skida stignu jedan game odigrat i nakon toga obrisat igru.
J**o ja sebe http://gearnuke.com/uncharted-4-thiefs-end-direct-feed-1080p-screenshots-leaked/
Ovo izgleda pre pre predobro.
Naughty Dog
Jos samo par dana ljudi do Uncharteda 4 Dusu bi vragu prodao za ovu igru
Je li netko kupovao sa Psngames.org? Kakva su iskustva, je li stranica pouzdana?
Jos samo par dana ljudi do Uncharteda 4 Dusu bi vragu prodao za ovu igru
TO je igra radi koje sam prije 2 godine nabavio PS4. Izgleda da će ipak izaći prije nego previše ostarim. Samo se nadam da će ostale multiplayer mape bolje izgledati jer od ove tri iz bete jedino mi džungla dobra.
Je li netko kupovao sa Psngames.org? Kakva su iskustva, je li stranica pouzdana?
Ako je vjerovati reviews-ima onda su ok. Imaju čak 3-mjesečnu garanciju ako nešto ne valja.
Ja jos uvijek ne mogu skinuti PS plus igre za svibanj, stoje mi cijelo vrijeme igre od travnja. Sta trebam naraviti da mogu skinuti ove nove?
Ne može ih nitko skinuti, sutra ćeš moći.