PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
PlayStation 4

neznam sta bi rekao na sve ovo.

sony je trebao biti jaca konzola od pocetka(govorim od kad sam kupio konzolu) i ovo se nebi dogodilo. s ovim i sami priznaju to

kad izadje ps5 mozete onda ocekivat i ps5.5....itd itd.

sve u svemu ovo je lose za konzole kakve smo poznavali do danas.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
Spike1983 kaže...

koji su pizdeki sa ovim apgrejdanjem konzole... bas me zanima na koji nacin ce predstavit ekipi da trebaju kupit taj novi PS4 Neo a da ne poseru 40+ milja usera stare četvorke

Na PS4 će sve raditi kao što je radilo i do sada (1080p 30 FPS ili 900p 60 FPS).

PS4 NEO će imati bolju grafiku/framerate. (1080p 60 FPS)

Sve igre će raditi na oba uređaja (kao i na PC-u). Nema ekskluziva/posebnih fićra samo za PS4 NEO.

Developeri sigurno neće ignorirati 50 milja korisnika PS4 i sfušati igru za PS4.

Sony ionako licencira svaku igru i svaka igra mora raditi stabilno (i sad zna biti iznimaka, al' ispegla se to dosta brzo).

PS4 NEO je "Premium", PS4 je "Normal" uređaj.

EDIT: Da su stavili R9 290 rang grafičke kartice u PS4 2013.g., konzola bi koštala 800$ i trošila 350 wata, ali s pozitivne strane, mogla bi se koristiti kao grijalica po zimi. 

Ovako svake 4 godine možemo (ali i ne moramo) platiti po 400$ za konzolu.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 14:06 (DeniZg).
17 godina
Spike1983 kaže...

koji su pizdeki sa ovim apgrejdanjem konzole... bas me zanima na koji nacin ce predstavit ekipi da trebaju kupit taj novi PS4 Neo a da ne poseru 40+ milja usera stare četvorke

U principu je skroz glupa priča. Rade tu novu da podrže veći framerate radi VRa i 4K telki, a developeri i dalje mogu nabrijat igre da ljepše izgledaju i opet će se vrtit u 30FPSa.

I sad Sony pazi kao upozorava developere da moraju omogućit veći framerate nego na staroj konzoli, da se ne bi razbahatili pa počeli raditi ljepše igre :-)

Već vidim kak se uvode na PS4 igre graphics options opcije, pa da si svako podesi kako voli ;-)

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Već vidim kak se uvode na PS4 igre graphics options opcije, pa da si svako podesi kako voli ;-)

Ne bih imao nista protiv toga.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

Pa ni ja - 30FPSa mi je neprihvatljivo, rađe bih smanjio neke detalje pa igrao na više.

Jer koja je poanta, kupit ćeš novu upgradeanu konzolu i igre će ti opet radit na 30FPSa samo će biti malo ljepše:

"Sony repeatedly reminds developers that the frame rate of games in NEO Mode must meet or exceed the frame rate of the game on the original PS4 system."

Rađe bih da mi radi na 60, a izgleda isto, no brijem da to neće biti slučaj.

Al bi ovo moglo biti pozitivno za PC community. Igre se više neće okljaštravati da izgledaju jednako loše kao na konzoli :-P

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 14:26 (Bitanga).
14 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

Već ima igara s takvim opcijema, a sigurno će ih biti čim više.

S obzirom da sam planirao kupiti uskoro PS4, najava ovog jačeg mi je ipak poremetila planove. Ako će biti kao što veli giant bomb, onda nema dileme, uzet ću taj jači. I ja radije igram na većem frame rateu pa sa nižim detaljima. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Bitanga kaže...

Rađe bih da mi radi na 60, a izgleda isto, no brijem da to neće biti slučaj.

Ja sam baš uvjeren da će 60 FPS biti pravilo, a ne iznimka. PS4 igre ionako izgledaju cca kao PC high (samo na 30 FPS).

Bilo bi bacanje hardvera da duplo jači GPU koriste za ljepše sjene i bolji "draw distance".

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 14:34 (DeniZg).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ne znam vise sta da mislim. Najvjeorajtnije cu ostavit ovu trenutacnu konzolu za ekskluzive, pa kako izgledale, izgledale. Ostalo ce se peglat na PCu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja dok ne vidim official release, ne vjerujem, toliko toga je bilo prethodnih godina pod rumorom i najavljeno pa ništa.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ja se iskreno nadam da nece nista biti od tog....nek prode jos bar 2 godine do nove konzole i ja zadovoljan...onda cu im dat novce,al da sad izade no way
battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
PlayStation 4

Ma mogu oni poboljšat performanse, ali samo da ne počnu s nekim ekskluzivama za Neo ili da recimo igra za Neo ima SP+MP, a za base model samo jedan od ta dva moda. To bi bio onda "slap in the face". 

0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Giantbomb piše nove glasine oko poboljšanog PS4 uređaja, sa dosta konkretnim specifikacijama.

Za one koji ne žele čitati, jer se sekiraju što su kupili postojeći PS4, glasine kažu da će "stari" PS4 i dalje raditi odlično, imati sve igre kao i "novi" PS4, te će vas vjerno služiti do kraja generacije.

Vjerno služiti je jedna stvar, a odlično služiti druga :-P

Uglavnom, moja je prodana i vraćam se na PC gaming s novim Skylake procom, sigurno ću vam nedostajati. :-P

P.S. imam account viška s igrama poput (MGS5, Witcher3, DriveClub+Bikes, Uncharted Collection, AC Unity, AC Freedom Cry, Destiny sve do Taken Kinga, Diablo 3 RoS, Lego Batman 3, Helldivers, Knack, Shadow of Mordor, Last of Us, svi PS+ u zadnjih godinu dana i PS+  aktivan do kraja 8mj.) Što da sad radim s tim? :-P

Pa cuvaj, mozda se u 10. mjesecu vratis PS-u.

Ja za primjer imam skylake i gtx970 pa ni ne pomisljam na prodaju ps4-a, jednostavno ps ima svoje cari a pc svoje i ne namjeravam srat ni po jednoj od tih opcija.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
17 godina
Ghost777 kaže...

Pa cuvaj, mozda se u 10. mjesecu vratis PS-u.

Ja za primjer imam skylake i gtx970 pa ni ne pomisljam na prodaju ps4-a, jednostavno ps ima svoje cari a pc svoje i ne namjeravam srat ni po jednoj od tih opcija.

Da, tak je i moja konfiguracija trenutno. Ostavio sam si jedan DS4 za PC jer je kontroler vrhunski.

Ima PS4 čar, al nemam ga kad igrat uz djecu (koja više preferiraju nintendo radi boljih igara za klince). Ne mogu usred dana klat ljude na big screen TVu jer odmah dođu gledat, a dok odu spavat već je kasno za počinjat bilo kaj.

Mogu igrat na monitoru od PCa, al onda je problem sa zvukom, slušalicama i sl. Uglavnom, u mom slučaju, masa problema koji bi se svi mogli riješit upgradeom PCa (pa sam tako i napravio).

To je uglavnom moj razlog zašto sam se riješio playke, a ni klinci nisu trepnuli dok sam im to najavio, jer baš nema neki izbor igara za klince (osim milijun Lego igara). 

Vidjet ćemo za par godina kako će se stvari razvijati, al bojim se da će krenuti u smjeru upgradeova. Eno i Xbox najavljuje novi prototip ;-)

12 godina
Bitanga kaže...
a dok odu spavat već je kasno za počinjat bilo kaj.

Ja se jedino nakon 9 navečer i mogu igrati. Do ponoći ili jedan u noći se fino naigram.

Dvije nove vijesti.

Eurogamer je potvrdio da su developer kitovi sa već navedenim speckama za novi PS4 NEO otišli developerima. Tako da PS4 NEO više nije glasina nego realnost.

Bit će fora imati 60 FPS i PSVR support u svim igrama. GTA V, Dark Souls i Bloodborne s 3D naočalama (ako developeri to zapečaju unutra).

Novi popusti danas na EU storeu, mogu se već vidjeti ovdje.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 10:10 (DeniZg).
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bit će 4k rezolucija al i predaleko od 60fps-a jer i dalje ovo nisu specke za neko max settings 4k igranje.

A ako igre budu pixelast indie ka Hotline Miami navuč će tih 60 fps-a.

AAA teško i nikako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 10:19 (PhoenixMarco).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Ja se jedino nakon 9 navečer i mogu igrati. Do ponoći ili jedan u noći se fino naigram.

Da, pa da kažem ženi "miči se s TVa, sad ja igram" :-) Osim toga, klinci ak mi odu zaspu u 22h to je super.

Ni ne počinje mi se uopće igrat bilo što ak nemam par sati mira. Na PCu mogu jer je low profile i zabačen i nabijem si slušalice ;-)

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Da, pa da kažem ženi "miči se s TVa, sad ja igram" :-) Osim toga, klinci ak mi odu zaspu u 22h to je super.

Ni ne počinje mi se uopće igrat bilo što ak nemam par sati mira. Na PCu mogu jer je low profile i zabačen i nabijem si slušalice ;-)

Ni meni se ne počinje ak nemam par sati u komadu.

Al' dok mali prije spavanja gleda crtiće na svom tabletu u krevetu, ja za to vrijeme znam pored njega igrati remote play PS4 na svom Z2 tabletu.

Poslije se samo prebacim na PS4 i telku u srednjoj sobi.

Žena i ja ni ne gledamo baš TV, a jedan TV mi je ionako rezerviran za gaming. Drugi TV u boravku samo vrti crtiće preko dana.

Sve se da lijepo organizirati ako hoćeš.

Sorry na OT.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 10:22 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

Al' dok mali prije spavanja gleda crtiće na svom tabletu u krevetu, ja za to vrijeme znam pored njega igrati remote play PS4 na svom Z2 tabletu.

Žena i ja ni ne gledamo baš TV, a jedan TV mi je ionako rezerviran za gaming. Drugi TV u boravku samo vrti crtiće preko dana.

Sorry na OT.

Ajde, ionako je tema dosadna. Inače ima jedan post dnevno na koji nitko ne odgovara :-P

Hoćeš reći da se ja ne znam ili neću organizirati? Pa i organizirao sam si lijepo. Igram se na PCu. Kako kome paše, jel.

Nemam Sony tablet niti ću ga ikad kupiti (imam 2 iPada koji nisu supported), tako da to nije varijanta, a nisam ni kupio PS4 da se igram na malom ekrančiću u krilu ili čekam da se smijem u miru igrati.

Al ok, nećemo više o tome ;-)

16 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Sorry na OT.

Ajde, ionako je tema dosadna. Inače ima jedan post dnevno na koji nitko ne odgovara :-P

Hoćeš reći da se ja ne znam ili neću organizirati? Pa i organizirao sam si lijepo. Igram se na PCu. Kako kome paše, jel.

Nemam Sony tablet niti ću ga ikad kupiti (imam 2 iPada koji nisu supported), tako da to nije varijanta, a nisam ni kupio PS4 da se igram na malom ekrančiću u krilu ili čekam da se smijem u miru igrati.

Al ok, nećemo više o tome ;-)

ja ne vjerujem koji si ti lik.........Koliko godina imaš a kako se ponašaš, jedno sa drugim nejde.... neznas normalno komentirat, al ok necemo vise o tome :)

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...

ja ne vjerujem koji si ti lik.........Koliko godina imaš a kako se ponašaš, jedno sa drugim nejde.... neznas normalno komentirat, al ok necemo vise o tome :)

Što te točno zasmetalo?

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Svi smo mi u klanu "gaming dads" :D

Ja imam spojen PS4 na 24" monitor. Slusalice u DS4. TV mi ne treba (ionako vrti crtice).

15 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

pa tak isto možeš igrati ps4 na monitoru

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...

pa tak isto možeš igrati ps4 na monitoru

Pa i jesam neko vrijeme. Imam dva monitora spojena na PC, i jedan sam uz to imao spojeno i na PS4.

Pošto imam i vrhunske bežične slušalice (koje PS4 ne prepoznaje jer ima support samo za posebne BT deviceove, a ne sve po standardu) onda mi je i malo retardirano da uštekavam lošije žične u kontroler ;-)

Već sam spominjao taj problem sa BT kompatibilnošću.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bilo je i vrijeme.

"In order to further safeguard our users and their accounts, we are preparing to offer a 2-step verification feature."

This should apply to all PSN accounts, and thus PS4, PS3, Vita, the PlayStation mobile app and the PlayStation Portable.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Tommy_123 kaže...

U nekim stvarima zbilja nevjerojatno kasne. 

12 godina

Najavljen novi PVP mod za Uncharted 4 koji se zove Plunder.

Capture the Flag, sa zastavom koja se može bacati.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

Flash sale je na US PSN-u, evo liste popusta tu...

ja si uzeo Order 1886 za 8$, valjda ce bit dobra igra za tu cijenu 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 10:12 (Spike1983).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Flash sale je na US PSN-u, evo liste popusta tu...

ja si uzeo Order 1886 za 8$, valjda ce bit dobra igra za tu cijenu 

Vrhunska za 8$.

15 godina
PlayStation 4

Presao sam Ratchet & Clanka, predobro iskustvo. Kao dijete sam provodio sate igrajuci demo prvog djela na PS2 tako da mi je ovo nakon 14 godina bio takav throwback da mi se tesko rjesiti toga osjecaja srece i uzasa (da je vec 14 godina proslo). Uglavnom igra odlicna, nadam se nastavku i isto tako se nadam dobrom rebootu Jack & Dextera.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina

Priča se da bi PS+ naslovi za svibanj mogli biti Watch Dogs i Tetris.

Ne bih se bunio.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice