PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na amazonu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4
Uh nemam komentara, 4orka je odlicna, jest da sam probal samo jednu igru al evo i u njoj se vide cari 4vorke, genijalno 😊 bolje da sam dal novce tu nego za komp(posto na kompu nisam opce jer mi dosadno na njemu, igre stekaju blabla) E sad mene zanima dal na plejku mogu spojiti tipkovnicu i mis? Negde sam cital da da e sad kolko je to istina?
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Igraj na kontorleru naviknut ces se. Ja sam 10 godina igrao na pcu i 29.1 sam presao na ps 4 trebalo mi je dobrih mjesec dana ako ne i vise da se naviknem ali kad se naviknes ovo ti je odlicno. Na pocetku ces se malo nervirat ali treba samo malo strpljenja

0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
Lettel kaže...
 E sad mene zanima dal na plejku mogu spojiti tipkovnicu i mis? Negde sam cital da da e sad kolko je to istina?

Može se. Al' preporučam da uzmeš komplet bežični miš i tipkovnicu koji idu na 1 USB port, tako da na preostali USB port možeš spojiti printer.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 20:15 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Igraj na kontorleru naviknut ces se. Ja sam 10 godina igrao na pcu i 29.1 sam presao na ps 4 trebalo mi je dobrih mjesec dana ako ne i vise da se naviknem ali kad se naviknes ovo ti je odlicno. Na pocetku ces se malo nervirat ali treba samo malo strpljenja

Pa bas zato i ocu jer mi nikak ne pase joystick, nikak ne mogu pohvatat napamet di je o, kocka itd, samo za X znam hahah S vremenom budem pohvatal naravno... Al htel bi probat s tipkovnicom da vidim kak je to plejka i tipkovnica :D
14 godina
PlayStation 4

Da bi igral igre treba ti ne baš jeftina stvarčica XIM4

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dacho223 kaže...

Da bi igral igre treba ti ne baš jeftina stvarčica XIM4

Uh, pa ovo kosta ko suho zlato {#}
Budem se ja ipak moral priviknuti na joystick-a...  Nije fora na plejki igrat s tipkovnicom i misom ne? {#} 
posto sam cijeli zivot na pcu nije nit bilo za ocekivat od mene da se odma priviknem {#} Imam frendove koji igrice na kompu igraju s joystick-om, meni to nikad nije bilo jasno al vele da im je tak bolje...

15 godina
DeniZg kaže...
Lettel kaže...
 E sad mene zanima dal na plejku mogu spojiti tipkovnicu i mis? Negde sam cital da da e sad kolko je to istina?

Može se. Al' preporučam da uzmeš komplet bežični miš i tipkovnicu koji idu na 1 USB port, tako da na preostali USB port možeš spojiti printer.

3 su USB porta. Meni su na ps4 na jednom usb-u miš i tipkovnica, na drugom printer/skener, a na trećem us robotics modem.

Potpis!
12 godina
PlayStation 4

Imas nesto tipa ovo( to sam ja sebi bas dns narucio) klik    .

Uz taj USB port uzeo sam jos Charger dock station i Fan Cooler .

Trebalo bi to sve stic za kojih 3 tjedna, pa budemo vidli. Platil sam 180kn sve skupa. 

Isto tako dosao postom dns vertical stand koji sam platio 20kn. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sandro HR Zagorje kaže...

Trebalo bi to sve stic za kojih 3 tjedna, pa budemo vidli. Platil sam 180kn sve skupa. 

na tvojem mjestu nebi koristio te coolere 

jedan od razloga

http://www.snabbox.org/
12 godina
PlayStation 4

Da gledal sam...al ovo nije Nyko 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 22:34 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Arnold Layne kaže...

na tvojem mjestu nebi koristio te coolere 

jedan od razloga

Da, slažem se.

PS4 ima dobro riješeno hlađenje. Ako vam se grije, to je zbog neprotočnsoti zraka oko konzole (ako ju stavljate u uske police ormara i sl.).

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen

Da gledal sam...al ovo nije Nyko 

izgleda mi jos gori :\

12 godina
PlayStation 4

70kn nisu neki novci...budemo vidli

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 22:40 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Decki kaj trebam podesiti da mi joystick ne mora biti prikljucen u ps dok igram? Jel ima to nekakve postavke il ga jednostavno iskopcam iz njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lettel kaže...

Decki kaj trebam podesiti da mi joystick ne mora biti prikljucen u ps dok igram? Jel ima to nekakve postavke il ga jednostavno iskopcam iz njega?

pa iskljucis ga samo.

14 godina
PlayStation 4

A bem mu kakve su im to brije i da ti ne radi skoro pa novi Driving Force GT niti bilo kakvi volan od Logitecha nego samo Thrustmaster volani

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ekipa, jel ima kakve mogućnosti da spojim PS4 na VGA monitor ili nekako na televizor sa samo SCART izlazom?

15 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Ekipa, jel ima kakve mogućnosti da spojim PS4 na VGA monitor ili nekako na televizor sa samo SCART izlazom?

Koliko ja znam ne. Samo hdmi kabel.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina

Ako kupiš "hdmi to scart" ili "hdmi to vga" adapter, trebalo bi raditi. Samo računaj da uz VGA adapter trebaš poseban kabel za zvuk.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan

Mislio sam uzeti ovo: http://www.links.hr/artikl-202.100.057

I spojiti samo na taj DVI kraj DVI to VGA konverter kojeg sad koristim na grafičkoj. Dali bi to funkcioniralo? neki kažu da, neki kažu ne.

13 godina
odjavljen

I spojiti samo na taj DVI kraj DVI to VGA konverter kojeg sad koristim na grafičkoj. Dali bi to funkcioniralo? neki kažu da, neki kažu ne.

raspitaj se dal to funkcionira jer je HDMI digital, a ti signal prebacujes na analogni 

To bas nejde samo tak. Nebi se cudio da zavrsis sa crnim ekranom

12 godina
Arnold Layne kaže...

raspitaj se dal to funkcionira jer je HDMI digital, a ti signal prebacujes na analogni 

To bas nejde samo tak. Nebi se cudio da zavrsis sa crnim ekranom

Uz dobar adapter, HDMi to VGA/DVI apsolutno radi na PS4 što se i vidi iz ovog videa.

Nemojte stiskati TD bezveze, a da se prije ne informirate, jer ne pomažete ljudima na taj način.

Inače, zvuk si nakon spajanja video signala na monitor preko VGA adaptera možeš pustiti i na slušalice preko DS4 kontrolera.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 9:55 (DeniZg).
12 godina
protjeran
Ja imam DVI to HDMI adapter i radi besprijekorno.Jedino je konzola spojena optičkim kablom na AV Reciver zbog zvuka.
15 godina
PlayStation 4

Ekipa, jedno pitanjce!

Ako uzmem na njuškalu novu konzolu (račun i jamstvo), dali je moguće nekako naknadno kupit ono dodatno dvogodišnje jamstvo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zabranjeniples kaže...

Ekipa, jedno pitanjce!

Ako uzmem na njuškalu novu konzolu (račun i jamstvo), dali je moguće nekako naknadno kupit ono dodatno dvogodišnje jamstvo ?

Ne... samo prvih mjesec dana moze kupit taj bon i aktivirat dodatno jamstvo od 2 godine. U to sam 99% siguran. Nek me netko ispravi ako grijesim! 

15 godina

Ne... samo prvih mjesec dana moze kupit taj bon i aktivirat dodatno jamstvo od 2 godine. U to sam 99% siguran. Nek me netko ispravi ako grijesim! 

Dobro, ako je račun od konzole star manje od mjesec dana, onda još mogu ?

14 godina
PlayStation 4

ima li neko jos problema veceras sa serverima? nece da se konektuje nikako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zabranjeniples kaže...

Dobro, ako je račun od konzole star manje od mjesec dana, onda još mogu ?

da...onda mozes! Znaci, mozes aktivirat to dodatno jamstvo unutar prvih mjesec dana od kupnja konzole

13 godina
PlayStation 4

ima li kakvih novosti oko driveclub free izdanja ili misle da smo zaboravili na to..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice