Na amazonu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može se. Al' preporučam da uzmeš komplet bežični miš i tipkovnicu koji idu na 1 USB port, tako da na preostali USB port možeš spojiti printer.
Pa bas zato i ocu jer mi nikak ne pase joystick, nikak ne mogu pohvatat napamet di je o, kocka itd, samo za X znam hahah S vremenom budem pohvatal naravno... Al htel bi probat s tipkovnicom da vidim kak je to plejka i tipkovnica :D
Da bi igral igre treba ti ne baš jeftina stvarčica XIM4
Uh, pa ovo kosta ko suho zlato
Budem se ja ipak moral priviknuti na joystick-a... Nije fora na plejki igrat s tipkovnicom i misom ne?
posto sam cijeli zivot na pcu nije nit bilo za ocekivat od mene da se odma priviknem Imam frendove koji igrice na kompu igraju s joystick-om, meni to nikad nije bilo jasno al vele da im je tak bolje...
Može se. Al' preporučam da uzmeš komplet bežični miš i tipkovnicu koji idu na 1 USB port, tako da na preostali USB port možeš spojiti printer.
3 su USB porta. Meni su na ps4 na jednom usb-u miš i tipkovnica, na drugom printer/skener, a na trećem us robotics modem.
Imas nesto tipa ovo( to sam ja sebi bas dns narucio) klik .
Uz taj USB port uzeo sam jos Charger dock station i Fan Cooler .
Trebalo bi to sve stic za kojih 3 tjedna, pa budemo vidli. Platil sam 180kn sve skupa.
Isto tako dosao postom dns vertical stand koji sam platio 20kn.
Trebalo bi to sve stic za kojih 3 tjedna, pa budemo vidli. Platil sam 180kn sve skupa.
na tvojem mjestu nebi koristio te coolere
jedan od razloga
Da gledal sam...al ovo nije Nyko
na tvojem mjestu nebi koristio te coolere
jedan od razloga
Da, slažem se.
PS4 ima dobro riješeno hlađenje. Ako vam se grije, to je zbog neprotočnsoti zraka oko konzole (ako ju stavljate u uske police ormara i sl.).
Da gledal sam...al ovo nije Nyko
izgleda mi jos gori :\
70kn nisu neki novci...budemo vidli
Decki kaj trebam podesiti da mi joystick ne mora biti prikljucen u ps dok igram? Jel ima to nekakve postavke il ga jednostavno iskopcam iz njega?
Decki kaj trebam podesiti da mi joystick ne mora biti prikljucen u ps dok igram? Jel ima to nekakve postavke il ga jednostavno iskopcam iz njega?
pa iskljucis ga samo.
A bem mu kakve su im to brije i da ti ne radi skoro pa novi Driving Force GT niti bilo kakvi volan od Logitecha nego samo Thrustmaster volani
Ekipa, jel ima kakve mogućnosti da spojim PS4 na VGA monitor ili nekako na televizor sa samo SCART izlazom?
Ekipa, jel ima kakve mogućnosti da spojim PS4 na VGA monitor ili nekako na televizor sa samo SCART izlazom?
Koliko ja znam ne. Samo hdmi kabel.
Ako kupiš "hdmi to scart" ili "hdmi to vga" adapter, trebalo bi raditi. Samo računaj da uz VGA adapter trebaš poseban kabel za zvuk.
Mislio sam uzeti ovo: http://www.links.hr/artikl-202.100.057
I spojiti samo na taj DVI kraj DVI to VGA konverter kojeg sad koristim na grafičkoj. Dali bi to funkcioniralo? neki kažu da, neki kažu ne.
I spojiti samo na taj DVI kraj DVI to VGA konverter kojeg sad koristim na grafičkoj. Dali bi to funkcioniralo? neki kažu da, neki kažu ne.
raspitaj se dal to funkcionira jer je HDMI digital, a ti signal prebacujes na analogni
To bas nejde samo tak. Nebi se cudio da zavrsis sa crnim ekranom
raspitaj se dal to funkcionira jer je HDMI digital, a ti signal prebacujes na analogni
To bas nejde samo tak. Nebi se cudio da zavrsis sa crnim ekranom
Uz dobar adapter, HDMi to VGA/DVI apsolutno radi na PS4 što se i vidi iz ovog videa.
Nemojte stiskati TD bezveze, a da se prije ne informirate, jer ne pomažete ljudima na taj način.
Inače, zvuk si nakon spajanja video signala na monitor preko VGA adaptera možeš pustiti i na slušalice preko DS4 kontrolera.
Ekipa, jedno pitanjce!
Ako uzmem na njuškalu novu konzolu (račun i jamstvo), dali je moguće nekako naknadno kupit ono dodatno dvogodišnje jamstvo ?
Ekipa, jedno pitanjce!
Ako uzmem na njuškalu novu konzolu (račun i jamstvo), dali je moguće nekako naknadno kupit ono dodatno dvogodišnje jamstvo ?
Ne... samo prvih mjesec dana moze kupit taj bon i aktivirat dodatno jamstvo od 2 godine. U to sam 99% siguran. Nek me netko ispravi ako grijesim!
Ne... samo prvih mjesec dana moze kupit taj bon i aktivirat dodatno jamstvo od 2 godine. U to sam 99% siguran. Nek me netko ispravi ako grijesim!
Dobro, ako je račun od konzole star manje od mjesec dana, onda još mogu ?
ima li neko jos problema veceras sa serverima? nece da se konektuje nikako.
Dobro, ako je račun od konzole star manje od mjesec dana, onda još mogu ?
da...onda mozes! Znaci, mozes aktivirat to dodatno jamstvo unutar prvih mjesec dana od kupnja konzole
ima li kakvih novosti oko driveclub free izdanja ili misle da smo zaboravili na to..??