PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

koja je to uopce rezolucija 

mogo bi i zbog rezolucije imat problema ,a i nece ti bit bas najbolje kad je to 4:3 ekran ,a 99% igara je u 16:9 

i kak ces si zvuk slozit ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 17:17 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

De lik je dobro znani troll, ne obraćajte pozornost na njega...

HTC 8X :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ostavio sam konzolu jučer na stand by modu i danas vidim da je (slučajno ili ne znam kako, nisam bio u blizini nje) ugašena skroz, sad zanima me jeli sam izgubio podatke možda?? I da kad se hoću signat na psn mi kaze da je nekakvo održavanje mreže (PSN is currently undergoing maintenance), jel se vi možete signat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
Magnum1654 kaže...

Ostavio sam konzolu jučer na stand by modu i danas vidim da je (slučajno ili ne znam kako, nisam bio u blizini nje) ugašena skroz, sad zanima me jeli sam izgubio podatke možda?? I da kad se hoću signat na psn mi kaze da je nekakvo održavanje mreže (PSN is currently undergoing maintenance), jel se vi možete signat?

Najavljeno je odrzavanje PSN-a danas od 16h do 3 ujutro sljedeci dan.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

moze kratko pojasnjenje za CRO/USA acc kombinaciju. mislim da sam sve dobro skuzio, samo me jedna stvar muci. znaci, napravio sam CRO acc i imam na njemu PS+ pretplatu i napravio sam USA acc i na njemu namjeravam kupovat igre, a igrat ih preko CRO acca. ono sto me muci je kad idem promijenit acc - znaci sign out-am se u settings, neda mi da se sign in-am samo tako sa drugim accountom, nego moram napravit i log out usera, pa se logirati na drugog usera na kojem je drugi acc.

jel uopce ima smisla imat CRO acc ili da koristim samo USA acc? CRO sam mislio jedino ako bi me onda spajao u multiplayeru sa EU ljudima radi manjeg pinga.

jel to okej ili bi oba accounta trebala biti na istom useru?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 15:33 (sHOCKRE).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

imas cro acx i igras igre bez problema ako srugi acc oznacis kao primary,na konzoli mozes imat 16 primary usera

0 0 hvala 0
14 godina
sHOCKRE kaže...

moze kratko pojasnjenje za CRO/USA acc kombinaciju. mislim da sam sve dobro skuzio, samo me jedna stvar muci. znaci, napravio sam CRO acc i imam na njemu PS+ pretplatu i napravio sam USA acc i na njemu namjeravam kupovat igre, a igrat ih preko CRO acca. ono sto me muci je kad idem promijenit acc - znaci sign out-am se u settings, neda mi da se sign in-am samo tako sa drugim accountom, nego moram napravit i log out usera, pa se logirati na drugog usera na kojem je drugi acc.

jel uopce ima smisla imat CRO acc ili da koristim samo USA acc? CRO sam mislio jedino ako bi me onda spajao u multiplayeru sa EU ljudima radi manjeg pinga.

jel to okej ili bi oba accounta trebala biti na istom useru?

Ne stavljaš primary acc na konzolu, već primary konzolu na acc.

Al nebitno, kao što je kolega u postu gore napisao, do 16 acc-a konzola podržava da bude primary na njima!

A kaj se tiče lošeg pinga na US acc-u, to je mit...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
13 godina
PlayStation 4

evo i ja sam se odlucio napravit us acc e sad zanima me kak da stavim adresu i karticu ili paypal znam da je ovo vjerovatno vec 100 puta prodjeno ali nazalost trazilica mi neradi na bugu tako da ako nekom nije problem da mi kaze bio bih zahvalan..:)))))

i znaci na hr accu moram imat psn+ pretplatu i moci cu normalno igrati igre online preko njega..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

evo i ja sam se odlucio napravit us acc e sad zanima me kak da stavim adresu i karticu ili paypal znam da je ovo vjerovatno vec 100 puta prodjeno ali nazalost trazilica mi neradi na bugu tako da ako nekom nije problem da mi kaze bio bih zahvalan..:)))))

i znaci na hr accu moram imat psn+ pretplatu i moci cu normalno igrati igre online preko njega..??

Stavi adresu nekog hotela u SAD-u i sve bude ti radilo, ali kartica, paypal ne.

Bitno da imaš na jednom acc-u PSN+, možeš se igrati na svima!

13 godina
PlayStation 4

a kako onda kupujem igrice tj one bonove za psn..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
tomislavivic kaže...

a kako onda kupujem igrice tj one bonove za psn..??

sa kompa preko paypala 

http://www.amazon.com/20-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4BC

13 godina
PlayStation 4

evo za sad je sve proslo ok napravio sam acc i sve jedino sad instalirao sam fifu demo i jos nes i kada promijenim usera nece mi pise da mi treba nekakvo odobrenje ili tako nes e sad me zanima u cemu je problem jel mozda zato sto nisam postavio na primary ili trebam bas bit na tom useru a mijenjat psn accove..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
tomislavivic kaže...

evo za sad je sve proslo ok napravio sam acc i sve jedino sad instalirao sam fifu demo i jos nes i kada promijenim usera nece mi pise da mi treba nekakvo odobrenje ili tako nes e sad me zanima u cemu je problem jel mozda zato sto nisam postavio na primary ili trebam bas bit na tom useru a mijenjat psn accove..??

samo trebas staviti na primary.

Long Live Freedom
15 godina
PlayStation 4

Jel itko ima link za onaj Infamous second son stream o kojem pricaju ljudi. Ne mogu naci nikako :(

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

igrao sam b4 i dosla mi je poruka da mi nemoze verify account i da ce me za 15 minuta uzbaciti iz igre sto se i dogodilo.

poslje mi nije dalo uc u igru i pisalo mi je ovo not connected to the internet and cannot verify licence. dali se to vama dogodilo koji put? nakon sto sam resitirao ps4 radilo je. sad me zanima dal ce se to opet dogoditi i zasto se to desilo uopce?

0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

POzdrav ekipo,

evo i mene sa PS4 tj dolazi za par dana pa postavljam teren :D haha

Čitao sam sad dosta o tome i skužio da su zapravo igre dosta jeftinije i bolja je ponuda na US, pa sam napravio US acc (bubnuo sam tamo neku adresu), pretpostavljam da ću onda kupovati preko neke stranice te gift cards i PS+. E sad, ovaj PS+ mi je više manje jasan, a ovaj gift card je zapravo kaj? za kupovanje igra, kao neki wallet?

Drugo, meni se čini da ću odmah uzeti 365 dana za nekih 36 EUR, e sad moram i to kupiti US verziju jel? dakle ovo https://www.g2a.com/playstation-plus-365-days-card-psn-us.html, već sam kupovao prije igre na ovoj stranici tak da im vjerujem i dođe kod za par minuta, ali me zanima da ne kupim krivo.

Imam taj US acc i mislim da neću ni stavljati CRO acc, po onome što sam čitao ne vidim smisao za sada, osim ako mi netko ovdje objasni beneficije duplog acc-a. E sad, jel treba neke postavke u PS4 postavit tipa DNS ili tak nekaj da radi kod nas US acc ili je bitan samo ovaj account?

puno hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MasterG kaže...

POzdrav ekipo,

evo i mene sa PS4 tj dolazi za par dana pa postavljam teren :D haha

Čitao sam sad dosta o tome i skužio da su zapravo igre dosta jeftinije i bolja je ponuda na US, pa sam napravio US acc (bubnuo sam tamo neku adresu), pretpostavljam da ću onda kupovati preko neke stranice te gift cards i PS+. E sad, ovaj PS+ mi je više manje jasan, a ovaj gift card je zapravo kaj? za kupovanje igra, kao neki wallet?

Drugo, meni se čini da ću odmah uzeti 365 dana za nekih 36 EUR, e sad moram i to kupiti US verziju jel? dakle ovo https://www.g2a.com/playstation-plus-365-days-card-psn-us.html, već sam kupovao prije igre na ovoj stranici tak da im vjerujem i dođe kod za par minuta, ali me zanima da ne kupim krivo.

Imam taj US acc i mislim da neću ni stavljati CRO acc, po onome što sam čitao ne vidim smisao za sada, osim ako mi netko ovdje objasni beneficije duplog acc-a. E sad, jel treba neke postavke u PS4 postavit tipa DNS ili tak nekaj da radi kod nas US acc ili je bitan samo ovaj account?

puno hvala

Gift card ti je kao prepaid bon. Kupiš ga, dobiješ kod, unes kod i onda taj iznos dobiješ na PSN račun. Onda možež kupovati u PSN storeu. Kaj se tiče DNS ne treba ništa mijenjati.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 12:24 (ROADRUNNER).
11 godina

Hvala ROADRUNNER.

Jasno mi je sad za taj gift card.

Dakle jedino kaj moram napraviti pošto imam us account je kupiti taj PS+ sa američkom zastavicom?

13 godina
PlayStation 4

uzeo sam si ps+ hrvatski e sad me zanima ak ga iskoristim i skinem igricu dali ju mogu igrati offline i kako skinem igricu koja je besplatna na ps+..??
zanima me konkretno zato sto necu imati internet konekciju do 10.4.??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Hvala ROADRUNNER.

Jasno mi je sad za taj gift card.

Dakle jedino kaj moram napraviti pošto imam us account je kupiti taj PS+ sa američkom zastavicom?

Tako je.

14 godina
PlayStation 4

ako je netko zainteresiran za ps4 neka mi se javi u inbox pozeljno split i okolica pozz

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

naime danas sam si skinuo killzone neke dodatne mape za multiplayer e sad mene zanima posto mi se to skinulo bez problema(1,2gb) a cijeli dan mi pise kao da se skida neki update za njega a ja nikako da vidim di je to i koliko je jel mi moze neko rec kak to provjerim ili stavim da se skida..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

mozes pogledat pod notifikacije i dwnld sto ti se update-a ili update-alo zadnje , bdw ekipa stigao novi firm 1.62 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 19:57 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
PlayStation 4

pa tamo sam i gledao ali mi nema nicega tamo..:O
ima sve sto skidam i novi softwer i sve se skinulo samo nema updejta killzonea..:O

mogu li kak to ispocetka stavit..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ima sve sto skidam i novi softwer i sve se skinulo samo nema updejta killzonea..:O

Možeš otići ponovo u PS store i tamo odabrati download. Uglavnom trebala su ti se skidati 2 filea. Jedan je update file, a drugi je sama igra.  Sama igra ti je oko 40 GB. Kada krene skidati skinuti će ti prvo nekih 4 GB. To ti je meni i prvi chapter igre. Dok ti igraš u pozadini ti se skida ostatak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 9:25 (ROADRUNNER).
13 godina
ROADRUNNER kaže...
tomislavivic kaže...

Možeš otići ponovo u PS store i tamo odabrati download. Uglavnom trebala su ti se skidati 2 filea. Jedan je update file, a drugi je sama igra.  Sama igra ti je oko 40 GB. Kada krene skidati skinuti će ti prvo nekih 4 GB. To ti je meni i prvi vhapter igre. Dok ti igraš u pozadini ti se skida ostatak.

imam igru na cdu pa nemram tih 40gb skidat ugl sad uspio mi se prek noci skinuti taj neki update od 400mb hvala na pomoci..:))

17 godina
neaktivan

Evo jucer je izašao Metal Gear Solid V Ground Zero koji košta na Americkom storu 30 $. Sta mislite o igri - valja, nevalja, prekratka, preskupa ili sve zajedno. Na linku imate malo domaceg gameplaya iste. Niste spektakularno samo da vidite kako funkcionira igrina mehanika te o čemu se radi.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
12 godina
PlayStation 4

Ja je necu uzet cekam watch dogs to je sljedece sto kupujem a do onda cu igrat b4

1 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Ja je necu uzet cekam watch dogs to je sljedece sto kupujem a do onda cu igrat b4

Me 2! {#}

17 godina
PlayStation 4

nedam 279 kn za samo 2 sata gameplaya tj. placacheni tech demo  ! radje uzmem infamous za par dana {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 20:49 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice