PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
kach kaže...

Ameriki account radi sa kodovima sa amazona,samo sto mi ne prolazi kartica na ps storu nazalost. Ali nema veze ak ce se moc preko americkog amazona ovak uzimat igre bit ce super..

al si mozes kupit bon za store :)

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

evo taman gledam Amazon PSN store... sto da si kupim {#}

More Li...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 21:14 (archeron).

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Evo i ja svojeg pospajao. Probao sam malo knack desetak minuta jer gorak je okus zato sto je trebao biti killzone. Thanks gmc! Battlefield 4 se jos skida pa ce da vidimo na sta lici.
Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da. Za ps3, ps4 i vitu.

More Li...
13 godina
neaktivan

da vrijedi :D

17 godina
PlayStation 4

evpo lagani ostvrt na plejku:

Daklem za sada se igra Killzone , malo sam bacio multiy i single ukratko  odlicna grafika bashe je nex-gen , fizika , blur sve je tu 

uz njih sam probao 2 free indie-a resogun i dont starv(pomalo mi dosadan) ali resogan retro old school space invaders stih , ukratko za pocetak

tj prvi . dan jako zadovoljan  a kaj se tice kamere to tek treba doc na svoje ikao playroom sa vitualnim pet-robotima su fora , sad odoh spavat

sutra job {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 0:40 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Lijepi pozdrav svima,

posebno novim vlasnicima PS4 konzole.

Ovo mi je prvi post, pa da bude koristan.

Konzolu (i igre) sam nabavio sa amazon.de, stigla mi je uoci Bozica. Sva svoja online placanja radio sam VISA electron karticom. PSN+ sam registrirao u Hrvatskoj, dodao sam svoju karticu i prenio u 2 uzastopna navrata dovoljno da kupim clanstvo za godinu dana. Nakon toga odbilo mi je karticu uz obavijest da podaci nisu tocni.

To je bug kojeg Sony vuce jos iz 2006.-2007.

Rjesnje je sljedece. Prilikom prijave kartice na Sony ent. networku, oni testno posalju 0.1 GBP na naplatu da provjere ispravnost racuna. Provjera traje 7 dana. Jedino rjesnje je obrisati informacije o kartici, pustiti da sve verifikacije prodju na naplatu (da prodje 7 dana i da na kartici nema rezerviranih sredstava), osmi dan kad je sve cisto, ponovno upisati podatke o kartici i odmah bez cekanja uplatiti sredstva na wallet koliko vam treba. Proci ce samo jednom, nakon toga, opet se moraju obrisati podaci o kartici i sve iznova. Bio sam u banci i nemam nikakvu blokadu. Navodno da se random ljudima javljaju ti problemi.

Alternativno je rjesenje Live card. Kupio sam svoje u Algoritmu, rade uredno iako su proizvodnja 2013 i na omotu pise PS3. Znam da ih ima i u Tisak media.

Sto se tice regija igara, kupio sam svoje sa amazon.de. Kad pokrenem livestream na Twitchu i pokusam pokrenut igru, radi sa igracima iz Franc, Njem i Eng bez problema, sa igracima iz USA igra se ne pokrece. Pretpostavljam da zbog toga treba biti oprezan kad se kupuju DLC-ovi.

Sto se tice Season Passa za GHOSTE, na webu nemaju, ali po Austriji u Gamespotu ima za kupit kod za PS4, jucer mi je javio prijatelj, pa ako je nekome lakse nabaviti na taj nacin.

I zadnje, sto se tice opcenito supporta za Sony i za PS u RH, na webu pise da GB support nije za drzave izvan GB. U Hrvatskoj su me selili sa broja na broj i u jednom trenutku preusmjerili poziv u Francusku.

Jedini covjek koji je odradio svoj posao bio je u hrv supportu za Sony, moj je mail preusmjerio supportu za PS sa kojim nisam zadovoljan jer nisu bili ni od pomoci, niti su se udostojili odgovorit na mail koji sam im poslao, no kako je to firma koja je jedan od zastupnika (ili samo preprodavaca), vjerujem da im to nije ni od interesa.

Da mogu birati, samo radi supporta kupio bih XBOX, no vidim da ste si mnogi uzeli dodatno jamstvo, pa je na prodavacu da brine o tome da sve stima.

BTW igram BF4 i Ghoste, nadimak mi je koji i na forumu.

Nadam se da ce ovo nekome pomoci,

Svako dobro!

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 7:42 (hrilijagromovnik).
15 godina
PlayStation 4

Stavio sam jučer na download bf4. Piše u ps storeu oko 36 gb. Skinulo se valjda prvih 6 i igra se mogla igrati do određenog dijela nakon kojeg sam nastavio skidati ostatak. I koliko sam skužio, skida se samo ukoliko je igra pokrenuta. Dakle može konzola biti ON ili u stand byu, svejedno je. Ali ako igra nije pokrenuta, tj. izađem iz igre na način da napravim quit application (ili end, ne sjećam se) onda se download neće nastaviti? Jer nisam primjetio da se postotak downloada povećao kad sam tako napravio pa se nakon nekog vremena vratio u igru. Jesam li u krivu? Možda sam prekratko pustio da se skida prije nego što sam provjerio.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam na taj nacin skinuo Killzone, stavio sam da zelim MP first.

Opcenito svi updateovi mi se skidaju kad je PS upaljeni (onda se skidaju sigurno), kad je u stand by modu, skidanje nakon nekih pola sata stane. U pravilu sam sve skinuo kad sam igrao neku drugu igru (skidalo se u pozadini).

Imam 4 mega download, otprilike je 2 koristio za skidanje. Pretpostavljam da mi je to do rutera, al nisam se s tim pozabavio.

Isto, uvijek idi pod Notifications -> Downloads i stavi mu da nastavi skidanje, to obavezno. Jer kad pukne u stand by modu, moras nastavit rucno, ne krene sam.

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Stavio sam jučer na download bf4. Piše u ps storeu oko 36 gb. Skinulo se valjda prvih 6 i igra se mogla igrati do određenog dijela nakon kojeg sam nastavio skidati ostatak. I koliko sam skužio, skida se samo ukoliko je igra pokrenuta. Dakle može konzola biti ON ili u stand byu, svejedno je. Ali ako igra nije pokrenuta, tj. izađem iz igre na način da napravim quit application (ili end, ne sjećam se) onda se download neće nastaviti? Jer nisam primjetio da se postotak downloada povećao kad sam tako napravio pa se nakon nekog vremena vratio u igru. Jesam li u krivu? Možda sam prekratko pustio da se skida prije nego što sam provjerio.

Mislim da se nastavlja skidati kad kliknes na PlayStation buttoncic.

Jel netko uz megapack dobio samo 1 USB kabel za gamepad?...

17 godina
neaktivan
*LN* gogi kaže...
Ezio kaže...

Mislim da se nastavlja skidati kad kliknes na PlayStation buttoncic.

Jel netko uz megapack dobio samo 1 USB kabel za gamepad?...

Dobio sam i ja samo jedan. Srećom izgleda da je univerzalni kabel, valjda imam negdje takav još jedan.

More Li...
12 godina
PlayStation 4

Bas cudno da ne skida skroz u stand by modu nego stane. To se vjerojatno da postelat.

dal itko ima kakvu info oce doc gta v za cetvorku? Po netu ima neka nagadanja a sad........

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima li netko iskustva sa PSN bonovima? Trazi li psn upisivanje broja kartice makar imas sredstva preko bonova? Pitam jer ne bih stavljao broj kartice ako ne trebam, a koliko sam vidio ne daje cak ni trial na dva tjedna bez upisivanja broja kartice.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Post gore, imam, netreba.

Bonovi rade ok. 12 znakova i to je to.

15 godina
hrilijagromovnik kaže...

Opcenito svi updateovi mi se skidaju kad je PS upaljeni (onda se skidaju sigurno), kad je u stand by modu, skidanje nakon nekih pola sata stane. U pravilu sam sve skinuo kad sam igrao neku drugu igru (skidalo se u pozadini).

Imam 4 mega download, otprilike je 2 koristio za skidanje. Pretpostavljam da mi je to do rutera, al nisam se s tim pozabavio.

Isto, uvijek idi pod Notifications -> Downloads i stavi mu da nastavi skidanje, to obavezno. Jer kad pukne u stand by modu, moras nastavit rucno, ne krene sam.

a da ti nije možda u power saving opcijama nešto krivo namješteno?

Znači skidat će se iako nije pokrenuta igra? U slučaju bf4 me zbunjuje jer nema nigdje izvan igre mogućnosti provjeriti koliko je skinuto. Jer izgleda da download nastavka u tom slučaju obavlja igra sama a ne ps4 neovisno. Kažem, nisam još sve stigao proučiti pa možda trtljam bezveze.

Potpis!
11 godina
neaktivan

@Ezio,

Nije, power opcije su OK, velim, mislim da je do rutera.

Skida se sigurno ako nije igra pokrenuta, samo provjeri da si nastavio skidanje u downloadsima ako je stalo.

11 godina
neaktivan
Ezio kaže...
hrilijagromovnik kaže...

a da ti nije možda u power saving opcijama nešto krivo namješteno?

Znači skidat će se iako nije pokrenuta igra? U slučaju bf4 me zbunjuje jer nema nigdje izvan igre mogućnosti provjeriti koliko je skinuto. Jer izgleda da download nastavka u tom slučaju obavlja igra sama a ne ps4 neovisno. Kažem, nisam još sve stigao proučiti pa možda trtljam bezveze.

Sry sad sam procitao dobro, nisam siguran kako ce biti skidanje u tvom slucaju...

12 godina
PlayStation 4

koliko sati igranja cod ghosts online vam je trebalo da pocnete donekle igrati ja trenutno imam 3 i pol sata i koma sam. ubiju me 15 puta a ja 3-4 killa napravim. sramota.  tesko mi je sa dojstikom igrat.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Odigraj single player cisto da dobijes malo osjecaj za kontrole. Meni je cak i lakse igrat na kontroleru. Sve ovisi o navici

0 0 hvala 0
15 godina
omomomomoomm kaže...

koliko sati igranja cod ghosts online vam je trebalo da pocnete donekle igrati ja trenutno imam 3 i pol sata i koma sam. ubiju me 15 puta a ja 3-4 killa napravim. sramota.  tesko mi je sa dojstikom igrat.

ja sam prvi put na joypadu igrao bad company 2. trebalo mi je dosta više od 3 i pol sata da se prilagodim. u početku nisam mogao ništa drugo igrati osim snajpera jer mirno negdje zalegneš i vježbaš gađanje;)

kasnije naučiš i kretati se i ciljati bez problema.

Potpis!
11 godina
neaktivan
B3b3t0 kaže...

Odigraj single player cisto da dobijes malo osjecaj za kontrole. Meni je cak i lakse igrat na kontroleru. Sve ovisi o navici

Istina... Meni je ovo prva konzola u zivotu... Taman kad sam dosao do prvog prestigea, K/D mi je dosao blizu 1.0 (ukupni je nesto ispod, FFA i TDM je 1).

Trebas pronaci svoj senistivity na kojem ti najbolje ide (moj je 7), podesiti malo perkove (focus, dead silence, amplify), dobar headset sa surroundom... Isto, kad mi se oznoje palci nakon pol sata - sat igre, stickovi pocnu klizit... to sam rijesio kontrolfreekovima... najbolja investicija u zivotu :)

Sve u svemu, treba vremena da igra pocne biti zabava a ne mucenje.

Isto, malo za zagrijavanje sa DMRom odigrat s botovima free for all cisto da uhvatis grip...

12 godina
PlayStation 4

meni je zadnja konzola bila ps1. ps3 sam imao par mjeseci i nisam cod ni b3 uopce igrao.  Bit cu uporan da se spraksam jer mi je igra brutala :) ne kuzim jos koja su oruzja dobra nit ove perkove nisam bas skuzio jos. di je to od staroga cod2 ovo je SF za cod2.sad imam onaj rank 7 a ova ekipa kaj ima 50-60 igra ko luda :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

meni je zadnja konzola bila ps1. ps3 sam imao par mjeseci i nisam cod ni b3 uopce igrao.  Bit cu uporan da se spraksam jer mi je igra brutala :) ne kuzim jos koja su oruzja dobra nit ove perkove nisam bas skuzio jos. di je to od staroga cod2 ovo je SF za cod2.sad imam onaj rank 7 a ova ekipa kaj ima 50-60 igra ko luda :)

koji headset imas?

12 godina
PlayStation 4

ma nemam nista prek tva trenutno igram ali upravo sam postavio pitanje u periferija/savjet za izbor...  da mi preporuce neki headset za PS4 po mogucnosti wireles ali ako je wireles preskup uzet cu sa zicom. moze i ovdje preporuka.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Igrao sam ghost nekih 3 sata online uf bit ce se tesko priviknut. Dosao sam sa pc-a pa se trebam na dojstik priviknut. Ali sve u svemu zadovoljan sam kak sve to izgleda dojstik je fenomenalan. Imam jos dvije crtice baterije a bio je prikopcan u struju samo prvih 10 minuta. Skidam si i fifu 2014 demo da vidim sta je to.

dal ce brze skidat preko wlana (kobzola je tocno pored rutera udaljenost 20cm) ili ako ga spojim preko lan kabela?

i kak je brže?

12 godina
PlayStation 4

isto mi je nekuzim zasto. 2.5mbps testirao sam brzinu preko PS. inace imam 4mbps vezu znaci skida po 500-550kb a PS skida  200kb po sekundi.

danas mi je doso neki update za ghosts od 800mb skoro sam poludio dok ga nije skinulo

0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Dodaje me za frende pa da nabacimo zajedno online. Kostolomac1
11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

ma nemam nista prek tva trenutno igram ali upravo sam postavio pitanje u periferija/savjet za izbor...  da mi preporuce neki headset za PS4 po mogucnosti wireles ali ako je wireles preskup uzet cu sa zicom. moze i ovdje preporuka.

Ja sam uzeo PX4, cekam native bluetooth podrsku za PS4, al generalno zamjerki nemam, stovise, jako sam zadovoljan. Nisam eksperimentirao s periferijom, uzimao sam po preporukama dok je izlazila plejka. Autonomija rada je ok, ima nekih 6 mislim postavki za surround kuteve, spaja se i na mobitel pa se mozes javiti, mikrofon je odlican (ne ko ovo smece koje dolazi sa kontrolerom)...

ISto budes primjetio, svi koji imaju kameru na plejki, kamera ima i mikrofon. Prema zadnjem sto sam cuo, jedini nacin da ugasis taj mikrofon je da ugasis kameru iz plejke. Dok igras ghoste malo malo cujes doma kak ljudi pricaju nevezane teme dok igraju, a najbolje do svega, nisu ni svjesni da ih se snima D:

prvo sto napravim dok pokrenem ghoste je mute all :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice