sto je bolje wii ili psp?
sto je bolje wii ili psp?
Ja sam kupio Wii nakon sto sam bio na game partyu na kojem smo na raspolaganju imali PS2, PS3 i Wii i Wii je za igrat s drustvom definitivno najzabavniji;) PS2 nitko nije ni pogledao, PS3-u smo se divili HD grafici na HD LCD televizoru, a s Wii-om se zabavili;) Da li je za klince? Ne znam? Igrao sam npr. Super Mario Galaxy, i moram priznati da po meni ima previse dijaloga da bi bila za klince. Svako malo iskoci balon sa tekstom. I to na engleskom. Tako da ne znam dal je to bas prigodno za djecu od 5-7 godina. Al meni, starom konju, kojemu je dosta FPS-ova, igra je super, za lagano opustanje;) Naslonim se u fotelju ili iz kauca;) Isto je i sa igricom Okami, super dizajn igre, ali udavi pricom. Iako je prica zanimljiva... al ipak nije za djecu koja ne znaju citat, a da ne govorim engleski jezik. Kada sam bio mladji dosta sam se igrao na PC-u, zadnjih godina mi je dosadilo igranje, opcenito i moram priznati da nikada prije nisam imao konzolu. Ali kupio sam Wii i nisam pozalio. I vise mi ne pada na pamet igrati se na PC-u. A sto se tice kontrolera. Super je za drustvene igre i kada si pun energije. Ali kada se samo zelis opustiti, onda mahanje kontrolerom zna malo biti zamorno. Tada bi bolje dosao gamepad od playstationa. Al, eto.... I da, prvi puta kada sam igrao Wii imao sam muskulfieber;) Zato opresno!!!
neznam sad kak wii ima grafiku i ostalo; ali po meni je to najbolja konzola trenutacno jer se trebas gibati dok igras, a to je veliki plus po meni
Prvo sam imao gameboy, pa SNES i onda PC koji je po meni i dalje jedino pravo orude za pravog gamera. PS nikad nisam ozbiljno shvacao uvijek mi se cinio kao konzola koja pokusava imati kvalitetu PC igara i igrivost Nintenda. Jednostavno mi nikad nije bio niti blizu za mene kralja svih konzola Nintenda. Nije bitna grafika bitna je zabava i kvaliteta, dok ce svi "pravi" gameri reci da PS ima bolju grafiku i naravno da je za dicu ma daj....
Tema je Wii, a ne PS ili PC!
ja ga imam i nije loš fora dodatci posebno mi se sviđa volan isplati ga se kupit ne volan nego wii
ja ga imam i nije loš fora dodatci posebno mi se sviđa volan isplati ga se kupit ne volan nego wii
Jel ima kod nas za kupiti Wii koji je sređen da može čitati kopije? Jel čip hardverski kao kod PS-a ili treba softversku nadogradnju kao Xbox 360?
Čip je hardverski i novija varijanta ti je oko 700kn (sa ugradnjom).
Pogledaj si malo na stranici:
http://www.consoleuniverse.tk/
Malo sam gledao nove igre za PS3(eyetoy), toliko je usavršen od eyetoya za PS2 da to već postaje kao da igrate wii bez ikakvog wiimotea ili kontrolera ali nemogu suditi jer nisam probao.
Gledao sam malo wii i čak ga razmišljao kupiti mlađoj sestri ali mislim da bi ona imala malo interesa za to(možda bi je zanimali destroy all humans jer ih je rasturala na PS2). Konzola je super kome nije bitna grafika.
Imam par pitanja:
1. Da li nakon update 3.4 rade cipovi, ako ne kako se radi downgrade?
2. Da li netko ima iskustva kako rjesiti problem da wifi vezu svako malo treba ponovo konfigurirati da bi internet kanali radili?
unaprijed hvala na odgovorima
Dajte mi recite, da li za nitendo wii postoji cip da se mogu igrat nelegalne igre? da li se grafika moze usporediti sa ps2?
Dajte mi recite, da li za nitendo wii postoji cip da se mogu igrat nelegalne igre? da li se grafika moze usporediti sa ps2?

ma ja isto mislim da je wii zakon, igrao sam ps1,2,3 neznam ničim me nisu privukli osim pesa, ali wii sam vidio kako se igra i malo gledao na netu i mogu reči da mi je baš zanimljiv i vjerojatno ču ga uskoro nabavit sa društvom. jebiga ovi gameri što se javljaju oni nisu naučili na društvene igre zato im nije wii tako zanimljiv.
ja bi kupio Wii samo zbog Super Mario Brawls. cuo sam i citao da je ta igra jedna od najboljih.
evo ja narucio nitendo wii, igrat cu ga jer mi se cini zabavan a jos uz to se kreces... smo sta jbga skupo je to... sama konzola 2950 kn + neke modifikacije...
onaj vrag di se stoji kosta oko 600 kn dodatni kontroleri 390 + 150 kn
nabere se toga u k...
I još me nešto živcira. Nitendo? WTF!?
evo ja narucio nitendo wii, igrat cu ga jer mi se cini zabavan a jos uz to se kreces... smo sta jbga skupo je to... sama konzola 2950 kn + neke modifikacije...
nabere se toga u k...
da baš i ja nešto gledam u vemila 2099 kn
nabere se toga u k...
joj kako si mogo platit 3000kn joj joj joj
ima u enteru kod nas u vukovaru Nintendo Wii sa cipom i jednom igrom za 2500kn
naravno dobijes nuncak kontroler i daljinski
Pa napisao je. Čipiranje = 600 kn; + Wiimote = 400; + Nunchuk (dodatak za Wiimote) = 200 kn (nije 150); + Wii = 2100 kn = 3300 kn
Pa napisao je. Čipiranje = 600 kn; + Wiimote = 400; + Nunchuk (dodatak za Wiimote) = 200 kn (nije 150); + Wii = 2100 kn = 3300 kn
Na šta misliš? Na ono šta se stavlja Wii ako ga stavljaš horizontalno? Ili što? Balance Board?
Imam par pitanja:
1. Da li nakon update 3.4 rade cipovi, ako ne kako se radi downgrade?
2. Da li netko ima iskustva kako rjesiti problem da wifi vezu svako malo treba ponovo konfigurirati da bi internet kanali radili?
unaprijed hvala na odgovorima
mislim uvjek kao je tema o konzolama spominje se PC nijedna konzola se nemože mjeriti sa PC-em po grafici ali ima igara koji konzole imaju, a PC nema
Na šta misliš? Na ono šta se stavlja Wii ako ga stavljaš horizontalno? Ili što? Balance Board?
Hmm, Balance Board. Dolazi uz Wii Fit, program za održavanje težine . A jako malo igara ga iskorištava. Jedino Rayman Raving Rabbids: TV Party, Skate It, Shaun White Snowboarding i Wii Fit su jedine prave igre koje iskorištavaju mogućnost Balance Boarda.