Nitendo Wii

poruka: 115
|
čitano: 41.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Nitendo Wii !!!!
ivan-zd kaže...

sto je bolje wii ili psp?

Što je bolje, Suzuki Hayabusa ili Porsche 911 Turbo?
17 godina
neaktivan
Nitendo Wii !!!!

Smijeh                                                                    Cool

Namigiva                                                                   Belji se

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

sto je bolje wii ili psp?

uspoređivanje krušaka i jabuka. wii nije prenosiv poput psp-a. psp sam po sebi nije loš, pogotovo ako imaš rezervnu bateriju većeg kapaciteta od one koju dobiješ sa psp-om.
17 godina
neaktivan

Ja sam kupio Wii nakon sto sam bio na game partyu na kojem smo na raspolaganju imali PS2, PS3 i Wii i Wii je za igrat s drustvom definitivno najzabavniji;) PS2 nitko nije ni pogledao, PS3-u smo se divili HD grafici na HD LCD televizoru, a s Wii-om se zabavili;) Da li je za klince? Ne znam? Igrao sam npr. Super Mario Galaxy, i moram priznati da po meni ima previse dijaloga da bi bila za klince. Svako malo iskoci balon sa tekstom. I to na engleskom. Tako da ne znam dal je to bas prigodno za djecu od 5-7 godina. Al meni, starom konju, kojemu je dosta FPS-ova, igra je super, za lagano opustanje;) Naslonim se u fotelju ili iz kauca;) Isto je i sa igricom Okami, super dizajn igre, ali udavi pricom. Iako je prica zanimljiva... al ipak nije za djecu koja ne znaju citat, a da ne govorim engleski jezik. Kada sam bio mladji dosta sam se igrao na PC-u, zadnjih godina mi je dosadilo igranje, opcenito i moram priznati da nikada prije nisam imao konzolu. Ali kupio sam Wii i nisam pozalio. I vise mi ne pada na pamet igrati se na PC-u. A sto se tice kontrolera. Super je za drustvene igre i kada si pun energije. Ali kada se samo zelis opustiti, onda mahanje kontrolerom zna malo biti zamorno. Tada bi bolje dosao gamepad od playstationa. Al, eto.... I da, prvi puta kada sam igrao Wii imao sam muskulfieber;) Zato opresno!!!

17 godina
Nitendo Wii !!!!

neznam sad kak wii ima grafiku i ostalo; ali po meni je to najbolja konzola trenutacno jer se trebas gibati dok igras, a to je veliki plus po meni

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
Nitendo Wii

Prvo sam imao gameboy, pa SNES i onda PC koji je po meni i dalje jedino pravo orude za pravog gamera. PS nikad nisam ozbiljno shvacao uvijek mi se cinio kao konzola koja pokusava imati kvalitetu PC igara i igrivost Nintenda. Jednostavno mi nikad nije bio niti blizu za mene kralja svih konzola Nintenda. Nije bitna grafika bitna je zabava i kvaliteta, dok ce svi "pravi" gameri reci da PS ima bolju grafiku i naravno da je za dicu ma daj....

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nitendo Wii

Tema je Wii, a ne PS ili PC!

16 godina
protjeran
Nitendo Wii

ja ga imam i nije loš fora dodatci posebno mi se sviđa volan isplati ga se kupit ne volan nego wii

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
madafaker kaže...

ja ga imam i nije loš fora dodatci posebno mi se sviđa volan isplati ga se kupit ne volan nego wii

jesi ti čuo za interpunkcijske znakove,ono znaš, točka i zarez?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
17 godina
Nitendo Wii

Jel ima kod nas za kupiti Wii koji je sređen da može čitati kopije? Jel čip hardverski kao kod PS-a ili treba softversku nadogradnju kao Xbox 360?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nitendo Wii

Čip je hardverski i novija varijanta ti je oko 700kn (sa ugradnjom).

Pogledaj si malo na stranici:

http://www.consoleuniverse.tk/

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nitendo Wii

Malo sam gledao nove igre za PS3(eyetoy), toliko je usavršen od eyetoya za PS2 da to već postaje kao da igrate wii bez ikakvog wiimotea ili kontrolera ali nemogu suditi jer nisam probao.

Gledao sam malo wii i čak ga razmišljao kupiti mlađoj sestri ali mislim da bi ona imala malo interesa za to(možda bi je zanimali destroy all humans jer ih je rasturala na PS2). Konzola je super kome nije bitna grafika.

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nitendo Wii

Imam par pitanja:

1. Da li nakon update 3.4 rade cipovi, ako ne kako se radi downgrade?

2. Da li netko ima iskustva kako rjesiti problem da wifi vezu svako malo treba ponovo konfigurirati da bi internet kanali radili?

unaprijed hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
17 godina

Dajte mi recite, da li za nitendo wii postoji cip da se mogu igrat nelegalne igre? da li se grafika moze usporediti sa ps2?

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Dajte mi recite, da li za nitendo wii postoji cip da se mogu igrat nelegalne igre? da li se grafika moze usporediti sa ps2?

Čip postoji, evo stranica za usluga ugrađivanja čipova. http://www.consoleuniverse.tk/
A drugo pitanje, pa nego šta. Grafički se najviše može usporediti sa Xboxom (nisam mislio na 360).
E sad o Wiiju. Imam ga od ljeta 2008. i ne možeš ti vjerovati koliko se umoriš. A nakon Boksa u Wii Sportsu dobijem grčeve u mišićima. Wii Sports je demo Wiija, ali je vrlo zabavan. Onda sam kupio Wii Play s kojim dobiješ dodatni Wiimote (onaj upravljač). I Metroid Prime 3: Corruption. Ako ne znate engleski, ne igrajte ovu igru. Igra je vrlo igriva i, to je zapravo nekakvi FPA (First-Person Adventure). Namjeravam nabaviti MadWorld i No More Heroes (prebrutalne igre), House of the Dead: Overkill (f***) i SMG (Super Mario Galaxy, ne Sub-Machine GunSmijeh). I kontrole su odlične. I evo domaće fan stranice. http://www.arenawii.com/
17 godina
neaktivan
Nitendo Wii

ma ja isto mislim da je wii zakon, igrao sam ps1,2,3 neznam ničim me nisu privukli osim pesa, ali wii sam vidio kako se igra i malo gledao na netu i mogu reči da mi je baš zanimljiv i vjerojatno ču ga uskoro nabavit sa društvom. jebiga ovi gameri što se javljaju oni nisu naučili na društvene igre zato im nije wii tako zanimljiv.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nitendo Wii

ja bi kupio Wii samo zbog Super Mario Brawls. cuo sam i citao da je ta igra jedna od najboljih.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo ja narucio nitendo wii, igrat cu ga jer mi se cini zabavan a jos uz to se kreces... smo sta jbga skupo je to... sama konzola 2950 kn + neke modifikacije...

onaj vrag di se stoji kosta oko 600 kn dodatni kontroleri 390 + 150 kn

nabere se toga u k...

16 godina
neaktivan
Nitendo Wii

I još me nešto živcira. Nitendo? WTF!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

evo ja narucio nitendo wii, igrat cu ga jer mi se cini zabavan a jos uz to se kreces... smo sta jbga skupo je to... sama konzola 2950 kn + neke modifikacije...

nabere se toga u k...

u algoritmu je Wi 2100kn, koje su to modifikacije koje povisuju cijenu za skoro 900kn?
17 godina
neaktivan
Nitendo Wii

da baš i ja nešto gledam u vemila 2099 kn

0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

nabere se toga u k...

Kako si tako puno platio Wii? Vidio sam da u Algoritmu konzola košta 2100 krznenih - http://www.algoritam.hr/?m=5&p=proizvod&kat=554&id=112669

edit: pretekli me ostali hehe! ali stvarno, to je puno love za samu konzolu.
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 18:45 (Pero Dinamit).
16 godina
neaktivan
Nitendo Wii

joj kako si mogo platit 3000kn joj joj joj

ima u enteru kod nas u vukovaru Nintendo Wii sa cipom i jednom igrom za 2500kn

naravno dobijes nuncak kontroler i daljinski

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa napisao je. Čipiranje = 600 kn; + Wiimote = 400; + Nunchuk (dodatak za Wiimote) = 200 kn (nije 150); + Wii = 2100 kn = 3300 kn

17 godina
neaktivan
netko_namo kaže...

Pa napisao je. Čipiranje = 600 kn; + Wiimote = 400; + Nunchuk (dodatak za Wiimote) = 200 kn (nije 150); + Wii = 2100 kn = 3300 kn

nije napisao cipiranje.
600kn mu je onaj dodatak za Wii, platforma ili sta je vec
16 godina
neaktivan
Nitendo Wii

Na šta misliš? Na ono šta se stavlja Wii ako ga stavljaš horizontalno? Ili što? Balance Board?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smallfox kaže...

Imam par pitanja:

1. Da li nakon update 3.4 rade cipovi, ako ne kako se radi downgrade?

2. Da li netko ima iskustva kako rjesiti problem da wifi vezu svako malo treba ponovo konfigurirati da bi internet kanali radili?

unaprijed hvala na odgovorima

1. Nemam čip.
 2. Nemam internet konekciju

Upitaj ove na ArenaWii forumu
www.arenawii.com
16 godina
neaktivan
Nitendo Wii

mislim uvjek kao je tema o konzolama spominje se PC nijedna konzola se nemože mjeriti sa PC-em po grafici ali ima igara koji konzole imaju, a PC nema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
netko_namo kaže...

Na šta misliš? Na ono šta se stavlja Wii ako ga stavljaš horizontalno? Ili što? Balance Board?

e da, balance board se zove, na to sam mislio
16 godina
neaktivan
Nitendo Wii

Hmm, Balance Board. Dolazi uz Wii Fit, program za održavanje težine Namigiva. A jako malo igara ga iskorištava. Jedino Rayman Raving Rabbids: TV Party, Skate It, Shaun White Snowboarding i Wii Fit su jedine prave igre koje iskorištavaju mogućnost Balance Boarda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 21:28 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice