pa ak je izgubio zvjezdicu mora znat razlog zašto
Nije jedini koji je izgubio pola zvjezdice, razlog nitko nezna niti može znati jer se zvjezdice dobijaju po složenoj formuli
Nije jedini koji je izgubio pola zvjezdice, razlog nitko nezna niti može znati jer se zvjezdice dobijaju po složenoj formuli
Haha. "Svako ima pravo da zna zašto je izgubio zvjezdicu." Kako to? Lik je se danas registrirao, ima 30+ poruka, 4 teme (jednu zaključanu), dosta thumbs downova, i neko mu treba dati izvještaj zbog čega je izgubio pola zvjezdice?
upravo otvaranjem ovakve teme je sebi odgovorio zašto je izgubio pola crvene zvezde...
sorry: "Mama, mama.. meni je BUG forum uzeo jednu zvjezdicu!!!! KMEEEE!!!"
mama: "BUG forum, vrati mu jednu zvjezdicu."
Inače ovo rade djeca u vrtiću kad se svađaju oko igračke.
"WTF zasto sam izgubio pola zvijezdice?!?!?" je isto sto i " A zasto sarma ne leti?!", sve ima neke svoje razloge. Izgubio si i sta ces sad, pomiri se s tim i ne otvaraj bezveze temu. Nadam se da ce je mod brzo lockat.
sorry: "Mama, mama.. meni je BUG forum uzeo jednu zvjezdicu!!!! KMEEEE!!!"
mama: "BUG forum, vrati mu jednu zvjezdicu."
Inače ovo rade djeca u vrtiću kad se svađaju oko igračke.
Ti imaš punooooooooo zvjezdica daj udjeli mu da više ne kmeći :))
Thumb up i down NEMAJU utjecaja na zvjezdice.
Imaš samo nekoliko postova s Hvala. Uz to imaš zaključanu temu i dvije sugestije u samo 30 poruka. Formula je odlučila da nisi zaslužio ni pola zvjezdice te si sada bez nje! Simple as that!
btw ako ti se neda biti na forumu bez zvjezdice prestani dolaziti ili zatraži crni karton i možda ga dobiješ. ;P
Svima onima koji kazu kako čovjeka zanima razlog i to, to se pita PREKO PRIVATNIH PORUKA ADMINU ili MODERATORU! TOČKA! Ovako se samo radi smeće na forumu, a ako koristiš PM saznaš što si htio bez ovakve galame oko toga, mislim šta treba cijeli forum znati kako si ti izgubio pola zvjezdice? Nije mi uopce jasno...
Ocito mu je ta zvjezdica jako važna nek mu mode... onda vrate natrag
Haha. "Svako ima pravo da zna zašto je izgubio zvjezdicu." Kako to? Lik je se danas registrirao, ima 30+ poruka, 4 teme (jednu zaključanu), dosta thumbs downova, i neko mu treba dati izvještaj zbog čega je izgubio pola zvjezdice?
To što se je netko tek registrirao ne znači da je glupljiji ili manje zna od nekih drugih koji su daleko duže na ovom forumu.Ako netko postavi pitanje,onda ili ljepo(pristojno) odgovoriš ili ga ignoriraš.
Isto tako da se vidit u ovoj temi da neki sa večim radnim stažom imaju manje kulture i znanja od nekih koji su krače na ovom forumu.
Osobno ne opravdavam autora,jer i on ima postove koji mu ne daju veliki ugled.No isto tako ima likova koji su "stariji i ozbiljniji" od autora,ali se sve jedno dovode na razinu maloga dijeteta.
lol.......pročitajte ovu temu i sigurno će te se dobro nasmijati.......ja jesam.....
Nemam niš za dodat osim da su, kako izgleda, svi moderatori na godišnjem :O)
Cinjenica je da su te zvjezdice cudno uvedene, a to sto se ne zna ta carobna 'papa strumf formula' samo pokazuje da je forum kao i drzava - u banani.
Isto je tako cinjenica da ne kuzim zasto se uopce uvode zvjezdice ili bilo koji 'slican nacin' ocjenjivanja ljudi i to ne mislim samo na ovom forumu.
Tko zeli biti na nekom forumu, sigurno da na njemu nije zbog nekih zvjezdica ili statusa.
Na kraju se to sve pretvori u stancanje besmislenih odgovora, pa u spamanje i onda ljudi jednostavno odu, jer sve postane iritantno i dosadno.
A jos mi je manje jasna svrha onoga slazem se i ne slazem se. Dovoljno je ostaviti hvala, jer sa tim slaganjem i neslaganjem se pravi 'umjetna' rasprava u kojoj svatko kome je do zvjezdica (a to je 99% forumasa) pazi sto ce napisati (nedaj Boze pokrenuti tezu raspravu AMD vs. Intel - ima da se pokupi masa slazem se i ne slazem se) da eto ne bi dobio oznaku ' ne slazem se'. To nije kvalitetna rasprava na forumu, to je nesto sto bolje da ne napisem sto mislim.
Sve u svemu moje je misljenje da te zvjezdice i slicne nacine 'statusa' treba jednostavno ukinuti, jer nemaju nikakvog smisla niti znacenja. Eto, pa EOD, da vise ne pratim ovo.
A da uvedemo rankove ono od običnog vojnika pa nadalje i bilo bi bolje da se zvjezdice stave na automatiku odrede se neki parametri i program sam djeli zvjezdice.
A da uvedemo rankove ono od običnog vojnika pa nadalje i bilo bi bolje da se zvjezdice stave na automatiku odrede se neki parametri i program sam djeli zvjezdice.
Sta nije vec ovako i namjesteno?
Ja mislim da nije sad sam prije 5 min vidio jednu temu s free programima a user koji je pokrenuo temu dobio je 31 hvala tipku a ima pola zvjezdice registrirao se prije par dana.
jednostavno, nisi bio dobar decko :)
Dajte se ostavite rasprave,to će mod riješiti!
Cinjenica je da su te zvjezdice cudno uvedene, a to sto se ne zna ta carobna 'papa strumf formula' samo pokazuje da je forum kao i drzava - u banani.
Isto je tako cinjenica da ne kuzim zasto se uopce uvode zvjezdice ili bilo koji 'slican nacin' ocjenjivanja ljudi i to ne mislim samo na ovom forumu.
Tko zeli biti na nekom forumu, sigurno da na njemu nije zbog nekih zvjezdica ili statusa.
Na kraju se to sve pretvori u stancanje besmislenih odgovora, pa u spamanje i onda ljudi jednostavno odu, jer sve postane iritantno i dosadno.
A jos mi je manje jasna svrha onoga slazem se i ne slazem se. Dovoljno je ostaviti hvala, jer sa tim slaganjem i neslaganjem se pravi 'umjetna' rasprava u kojoj svatko kome je do zvjezdica (a to je 99% forumasa) pazi sto ce napisati (nedaj Boze pokrenuti tezu raspravu AMD vs. Intel - ima da se pokupi masa slazem se i ne slazem se) da eto ne bi dobio oznaku ' ne slazem se'. To nije kvalitetna rasprava na forumu, to je nesto sto bolje da ne napisem sto mislim.
Sve u svemu moje je misljenje da te zvjezdice i slicne nacine 'statusa' treba jednostavno ukinuti, jer nemaju nikakvog smisla niti znacenja. Eto, pa EOD, da vise ne pratim ovo.
Slažem se da bi trebalo ostaviti samo HVALA i maknuti thumb-up/down
Ovako su zvjezdice obično mjerilo e-kur*a.
...ma po kojoj složenoj formuli...sve što nije javno ili transparentno može biti samo demagogija ili prevara...
nazovimo ju u ovome slučaju složena demagogija...na javnom forumu valjda bi i pravila trebala biti javna,
ako si je netko već dao za pravo (bez našeg pristanka) da nas ocjenjuje...
Kaj ovo još nije lockano? No dobro ,meni se već mjesec dana svakih par dana pojavljuje i nestaje pola zvjezdice!
Kaj bi sad trebal dizat frku ,ganjat modove?! Ajde molim vas ,lijepo je napisano da formula tajna ,komplicirana ,ima puno faktora!
Zvjezdica više - manje ,kakvu to ulogu igra?!
Ima ljudi na forumu sa tri ,četiri zvjezdice pa znaju postavljat pitanja ili postat nešto da pomisliš ko da su se jučer počeli služit PC-om.
Kaj ovo još nije lockano? No dobro ,meni se već mjesec dana svakih par dana pojavljuje i nestaje pola zvjezdice!
Kaj bi sad trebal dizat frku ,ganjat modove?! Ajde molim vas ,lijepo je napisano da formula tajna ,komplicirana ,ima puno faktora!
Zvjezdica više - manje ,kakvu to ulogu igra?!
Ima ljudi na forumu sa tri ,četiri zvjezdice pa znaju postavljat pitanja ili postat nešto da pomisliš ko da su se jučer počeli služit PC-om.
...da...i ova zemlja je u gabuli jel su poslovi vodećih ljudi tajni, komplicirani, po složenoj lopovskoj formuli...
...ostavite se, takve autoritarne retorike...
Molim sve da se suzdrze od komentiranja zbog ovog sto je Domagoj napisao:
Dobro , ali samo ću ovo reći. 7 "redak" baš o ovoj temi govori , no zašto neki/neko nije imao odgovarajuće sankcije?
Mogu se kladit da modovi umiru od smijeha dok čitaju ovakve bedastoće. Ja bi mu oduzeo pravo na dodatne zvjezdice i automatski mu dodjeljivao thubs down na svaku poruku (i da uz thumbs down piše - "to ti je zato jer si dosadan sa zvjezdicama"). Daj čovječe odrasti - 5 zvjezdica ti neće donijet BMW-a, Nives Celzijus i 1000€ svaki dan. Budi koristan drugima, nemoj spamat i otvarat ovakve nepotrebne teme, pročitaj Pravila foruma i ostavi se kemijanja sa sistemom "kako dobit frtalj zvjezdice u 60sekundi". Mogu se kladit da je ovo neki bivši korisnik foruma-spammer-trol kojem jako nedostaje javno pokazivanje broja poruka. Nikad nećeš biti bubamara sa minigunom, pomiri se sa time. I da, ostao si bez zvjezdice jer formula za izračun zvjezdica sadrži tajnu funkciju - IF new.user=spammer THEN remove.zvjezdica ELSE GOTO next.magic.forumula END IF.
Dakle, nisam dobio kartona, na početku sam imao pola zvjezidice sada nemam - ništa.
U nekim temama sam dobio par "slažem se" i "hvala" gumbova, i izgleda da je to osakatilo moju zvjezdicu.....
Hvala na objasnjenju.
sorry ima ti par teorija i ukradeni zvijezdi
1. mama prodala za saku pereca
2. vlada ukrala
3. moderator ukrao, provjeri luxx-a
3. poklonio gay partenru
4. izgubio na party-ju
5. pas pojeo
6. prokockao
7. uzeo ga pokemon
ako zelis stavi na majcu potpis
nestala mi zadnja zvijezda
vlada ima sve
sorry malo vise koncetracij bit ce bolje
Mogu se kladit da modovi umiru od smijeha dok čitaju ovakve bedastoće. Ja bi mu oduzeo pravo na dodatne zvjezdice i automatski mu dodjeljivao thubs down na svaku poruku (i da uz thumbs down piše - "to ti je zato jer si dosadan sa zvjezdicama"). Daj čovječe odrasti - 5 zvjezdica ti neće donijet BMW-a, Nives Celzijus i 1000€ svaki dan. Budi koristan drugima, nemoj spamat i otvarat ovakve nepotrebne teme, pročitaj Pravila foruma i ostavi se kemijanja sa sistemom "kako dobit frtalj zvjezdice u 60sekundi". Mogu se kladit da je ovo neki bivši korisnik foruma-spammer-trol kojem jako nedostaje javno pokazivanje broja poruka. Nikad nećeš biti bubamara sa minigunom, pomiri se sa time. I da, ostao si bez zvjezdice jer formula za izračun zvjezdica sadrži tajnu funkciju - IF new.user=spammer THEN remove.zvjezdica ELSE GOTO next.magic.forumula END IF.
Svaka čast za ovu funkciju nasmijo sam se ko nikad u životu smješna je ono ......
2. vlada ukrala
3. poklonio gay partenru
4. izgubio na party-ju
5. pas pojeo
6. prokockao
7. uzeo ga pokemon
vlada ima sve
Ja mislim da ju je Ivo Salamander ukrao (ili možda Japanka Kokos?) - falila im jedna zvjezdica da je dodaju na zastavu EU (jedini način da Hrvatska uđe u EU). Daj čovječe, što ne vidiš da Vlada sve uzima - pa tako i tvoje zvjezdice. Ja se na tvom mjest ne bi brinuo. Dakle, svelo se na par opcija - Vlada, ovo gore navedeno ili ona tajnovita forumla koju sam ja napisao. Ili ju je naxeem ukrao, vidiš da ima puno zvjezdica (naxeem, nemoj se ljutit i lockaj temu odmah).
Ako mu je stalo toliko do pola zvjezdice neka se nanovo registruje na forumu i neka malo manje spama i otvara bespotrebne teme....
Dakle, nisam dobio kartona, na početku sam imao pola zvjezidice sada nemam - ništa.
U nekim temama sam dobio par "slažem se" i "hvala" gumbova, i izgleda da je to osakatilo moju zvjezdicu.....
Hvala na objasnjenju.
2. vlada ukrala
3. poklonio gay partenru
4. izgubio na party-ju
5. pas pojeo
6. prokockao
7. uzeo ga pokemon
vlada ima sve
ma to on otvara svoj hotel pa si misli: pa bolje mi je da uzmem ovu zvijezdicu s bug-a nego da imam samo jednu zvijezdicu na hotelu!
i sad nas sve mota oko palca gdje mu je nestala zvijezda 1/2.
Jao dajte ljudi, ovo sad već prelazi sve granice. Ova tema ima već 60 postova čistog prvorazrednog spama.
Mogli bi i industriju pokrenut. Industrija spama.
Hoće se netko od nadležnih smilovati i zaključati ovu temu??? Ovo više nije za zdrave oči...