Umetanje slike u Moj PC zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 5.113
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Umetanje slike u Moj PC
Mitch kaže...

Bolje bi bilo da stave neku tekstualnu statistiku, staž na forumu, broj postova i broj primjenih TU/TD/HVALA.

I to je totalno nepotrebno.

Kao što sam rekao, zgodan prjedlog ali totalno nepotreban. Zatrpavanje foruma i prešareno bi bilo.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
damircazin kaže...

Bilo bi dobro da uvedete opciju "Slike Moj PC" Ja sam uradio sliku kako bi to izgledalo. nisam koristio svoje slike....

Dali bi ovo izgledalo ok ? i da slike imaju opciju kao na cijelom forumu, kad se klikne da se poveca

Ok ideja, ali suvišna.

Bolje bi bilo da stave neku tekstualnu statistiku, staž na forumu, broj postova i broj primjenih TU/TD/HVALA.

Pa bi onda nasto opći pokolj zbog TU/TD/Hvala:

Ej vidi onaj ima dobar omjer TU/TD, ajmo mu stiskat TD da padne.

Al nije loša ideja.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
16 godina
Umetanje slike u Moj PC
OK, iako se je večina ljudi kroz ove godine dosta dobro upoznala, neki zaboravljaju da je ovo forum, a ne društvena mreža. I ovi podaci što već postoje u profilu su previše privatni...
/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
OK, iako se je večina ljudi kroz ove godine dosta dobro upoznala, neki zaboravljaju da je ovo forum, a ne društvena mreža. I ovi podaci što već postoje u profilu su previše privatni...

90% zna barem jednu osobu...

Trebam li reć koju?

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
16 godina
protjeran
Umetanje slike u Moj PC
Bilo bi potrebno da oni ovaj podforum izbrisu posto im ti das dobru ideju a oni je ne je*u 2%.
Mozda ako otvorimo temu poslusaju savjet?
★★★★★ Super moderator.I live to die another day
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Umetanje slike u Moj PC

Miro je zaprijetio da svaki prijedlog u čijoj se temi nađe "Bilo bi zgodno, ali nije potrebno" neće biti prihvaćen.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice