Što biste promijenili na Bug forumu? zaključana tema

poruka: 98
|
čitano: 16.730
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Što biste promijenili na Bug forumu?
HR-brid kaže...
Mikovic_xD kaže...

ja bih da se uvede i ono što ima na nekim stranicama tipa kad imaš sa strane lampicu, pa klikneš na nju pa se pozadina zatamni i to, čitanje foruma malo kasnije u noć rezultira krvarenjem očiju iako mi je osvjetljenje monitora na jako nisko

http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/bug-forum-blackout/106524.aspx

bolje bi bilo kad bi to bilo službeno rješenje.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
13 godina
protjeran
denix kaže...
HR-brid kaže...
Mikovic_xD kaže...

ja bih da se uvede i ono što ima na nekim stranicama tipa kad imaš sa strane lampicu, pa klikneš na nju pa se pozadina zatamni i to, čitanje foruma malo kasnije u noć rezultira krvarenjem očiju iako mi je osvjetljenje monitora na jako nisko

http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/bug-forum-blackout/106524.aspx

bolje bi bilo kad bi to bilo službeno rješenje.

Bi, ali ako ništa, imamo ovo riješenje koje je BTW perfektno. {#}

Službeni propagandist BSD sustava =|= Trollbuster šegrt
15 godina
Što biste promijenili na Bug forumu?

http://www.bug.hr/malioglasi/

Ne znam čemu i to i ovaj dio na forumu.

Potpise ostaviti kako jesu, jedino možda urediti editor istih jer kad god napišem navodnike u potpisu pojave se neki sasvim drugi znakovi.

Isto tako, kada se stavi neki YT link i on se pretovri u thumbnail, link se proteže po cijeloj širini thumba, ne samo ako kliknete na link.

Evo, probajte kliknuti desno od thumba, opet će se otvoriti video, to popraviti. Znam da postoje userskripte za to, netko otvorio temu, ali bilo bi lijepo kad bi bilo i defaultno popravljeno.

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 18:00 (The Unforgiven).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
HR-brid kaže...

Bi, ali ako ništa, imamo ovo riješenje koje je BTW perfektno. {#}

Kad bi postojao izbor za događaj godine na Forumu za meni bi to bio Bug Forum Blackout. Genijalni uradak by vlad0.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina

Nitko nije spomenuo prokeli uploader?

Mislim da nisam jedini koje je annoying uploader toliko izbacio iz takta da sam ubrzo odustao od pisanja posta (jasno, slike da stavljam, jelte).
Što se tiče ostalih stvari.

"Što radi, ne dirajte!"
Malo na grafičkom dizajnu, eventualno neke izmjenice (nisam siguran da znam što točno) i that's it. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

I Search.

Pa izbaci error u 99% pokušaja da se nešto nađe.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

I Search.

Stvarno?

Meni ga nikad ne izbacuje i mogu reći da je dosta bolji nego je prije bilo.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...
Mentalist kaže...

I Search.

Stvarno?

Idi u ovu TEMU, i u search ukucaj  Market.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
13 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Tomislav95 kaže...
Mentalist kaže...

I Search.

Stvarno?

Idi u ovu TEMU, i u search ukucaj Market.

Ja sam čuo da se ne smije dijeliti s nulom {#}

Službeni propagandist BSD sustava =|= Trollbuster šegrt
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Idi u ovu TEMU, i u search ukucaj  Market.

Vidi stvarno. Mislio sam da je zbog veličine teme, ali u Bircu radi.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
protjeran

Ja bi samo da se Moderatori malo skuliraju!

Molim   {#}

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
roseman kaže...

Ja bi samo da se Moderatori malo skuliraju!

Molim     {#}

Ništa nije krivo napravio. U pravilima foruma stoji da je politika i teme o njoj na forumu zabranjena.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
15 godina
neaktivan

Moderatori rade svoj posao i više nego dobro, držiš se pravila i nema problema. {#}

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ova tema je bila u rubrici ostalo ili svašta kak god se zvala.

Zašto bi mi ako koristimo ovaj forum morali zbog nešto drugačije teme ići na neki drugi forum.

Isto tako misli da je i njima u interesu da imaju što više forumaša(ipak mi održavamo stranicu živom).

Vijesti koje imamo na BUG-u možemo naći i drugdje, šta nisu lockali temu Humor ili Auto iz snova?

P.S.

A ti bi se mogo prestat tolko ulizivat moderatorima(to ti nije prvi put)

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 19:45 (roseman).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Istina, nije fer da se tema zatvori zbog par pojedinaca koji trollaju. Naravno, zatovriti temu pod izlikom da nije u skladu s tematikom foruma je lakše i brže nego listati po threadu i brisati i kažnjavati korisnike koji prekrše pravila.
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
15 godina
neaktivan

htio bih da se promijeni odnos prema varalicama na BUG forumu,da nemogu proci nekaznjeno jer takvih slucajeva je previse,proda neki pokvareni hardware,onaj koji kupi taj pokvareni hardware se zali i nikome nista a varalica nastavlja prodavati po nasem Oglasniku.to je jedini razlog zasto kupujem hardware na PCE a ne ovdje jer na PCE nitko ne prolazi nekaznjeno pa makar morali banati cijelo selo....

Nemam potpis jer sam nepismen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jedino za takve slucaje ban ip adrese da nema nikakav pristum forumu jer u suprotnom napravi novi acc i vara opet.
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
neaktivan
A ip adresa se lako promijeni, tako da nista od toga.
14 godina
neaktivan

Ja bih da mogu kupit bug časopis na newsstand-u :) po nekoj malo manjoj cijeni zato što nebi imao cd.

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

a da se dozna odakle potjece ta IP adresa?tocna lokacija,ime i prezime?naravno,to bi trebalo dati osobi koja je nasjela na prevaru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 11:51 (Snakepriest).
16 godina
neaktivan
Snakepriest kaže...
Tomislav95 kaže...

a da se dozna odakle potjece ta IP adresa?tocna lokacija,ime i prezime?naravno,to bi trebalo dati osobi koja je nasjela na prevaru.

Ili ban hardware-a{#}

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Snakepriest kaže...
Tomislav95 kaže...

Ili ban hardware-a{#}

pa cuj,ako se BUG nemoze nositi sa prevarama onda neka to rijesi varalica i prevarena osoba,samo u tom slucaju varalica vise nikad nece ni pomisliti nesto takvo napraviti ukoliko ga ovaj izdeveta uzduz i poprijeko.

16 godina
neaktivan

Čuj što bih promjenio. Pa neke članove (padobrance). Ostalo je super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Za takve podatke preko ip moras imati dozvolu od mupa koliko znam
prodajem razne steam gift igre i cd kljuceve za CoD4 te Minecraft------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas------
14 godina

Ja bi htjeo nove smajliće. Picardov facepalm bi volio vidjeti, a vidio sam ga na drugim forumima.

Uostalom u novom BUG-u je obrađenda tema o trollovima. Volio bi vidjeti smajliće vezane za rage comicse.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

4 0 hvala 0
17 godina

Fali mogućnost logiranja sa PS3-a (Netfront browser).

Za ovak napredni i veliki forum to je svakako minus.

Dok sam imal samo Plejku, a trajalo je mjesecima, nisam mogel isključivo na ovaj forum, od puno njih, raznih vrstiju.

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

bump najranije svakih 48 sati!!

bijela pozadina da se može promijeniti u neku tamniju...ovo bode u oči, pogotovo po noći...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

predlažem ograničenje korištenja oglasnika za nove članove - tak nekon 6 mjeseci staža ili 50tak postova da se upozna osoba.

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina

Da, to bi bilo dobro, iako sam vidio puno puta na drugim forumima vidio kako autori spamaju samo da dobiju 50 postova pa da mogu u oglasnik ili neke teme koje nisu bile za svakoga.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
cassini kaže...

predlažem ograničenje korištenja oglasnika za nove članove - tak nekon 6 mjeseci staža ili 50tak postova da se upozna osoba.

Zar je tako teško pogledati staž korisnika na forumu pogledom na liniju teksta ispod nicka?

Nepotrebno i ponekad i veliki minus. Primjer su ti protjerani korisnici s drugim accountima, koje znam tko su i znam da iako ispod nicka piše 3 tjedna, tom forumašu mogu vjerovati.

S druge pak strane, nisu niti svi novoregistrirani prodavači "muljatori". Jednostavno se prema takvima ponašaš opreznije, ne šalješ nikakve novce unaprijed i sve OK.

Ako se sam ne znaš zaštititi od prijevara, nikakav sistem ti u tome neće pomoći.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice