Dakle u čemu je problem?
U zadnje vrijeme postoji ogroman broj korisnika koji su protjerani sa foruma, naprave novi profil i isti opet budu protjerani iznova i iznova.
Kako bi sakrili svoje postojanje isti korisnici prave profile na kojem uopće niti na jednoj temi nisu aktivni niti su uopće aktivni. Takvim profilima teče staž pa kada im se ćefne za tjedan ili dva, mjesec ili dva ili pak godinu ili dvije pa na taj način uvjeravaju prevare administratore da su tu dugo na forumu.
U nastavku sam pregledao forum i na desetine ako ne i stotine takvih profila.. Redom ću navesti sledeće:
UltrasVinkovci @ Bug.hr Forum
peroa27 @ Bug.hr Forum
BukvaBosanska @ Bug.hr Forum (Ovo je profil sa mojom slikom ukradenom sa Discorda)
Darkbreeze @ Bug.hr Forum
Toni1996 @ Bug.hr Forum
Ivos @ Bug.hr Forum
miroan @ Bug.hr Forum
wolfm @ Bug.hr Forum
Marko Pele @ Bug.hr Forum
Rzjekwjsgsh @ Bug.hr Forum
itd. itd.
Svima je zajedničko jedno:
Nemaju niti Imena niti Prezimena. I nisu aktivni (zeleni)
Čitav spisak se može naći ovdje: Novi autori na forumu @ Bug.hr Forum
zadnja aktivnost: nikada
zadnja poruka: nikada
Već duže vrijeme pratim da se netko od tih profila aktivira i piše kao da je ovdje 10 godina a odjednom mu piše 2 tjedna ili 2 mjeseca staža.
Ovo je ozbiljan problem koji treba ozbiljno pristupiti. Mene boli briga što je zapjenuti korisnik uzeo moju sliku i registrovao se jer je minutu prije dobio nogu. Ali netko će se primjerice kolegi Fridey zamjeriti, naći mu ime i prezime (jer isti je bio gost kada je lock-down bio prisutan sam temom Folding at Home) naći ga na Facebooku ili nekoj desetoj društvenoj mreži i napraviti potencijalni problem.
Uređivano: Ispričavam se što linkovi ne rade.. "u tekst uje pronađen nedozvoljeni html kod"