Layout u BF3 temi ne valja

poruka: 9
|
čitano: 1.086
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Mislio sa da je do mog kompa, ali probao sam i na drugom i isto je. Jednostavno se zadnja stranica raspala - i to samo zadnja.

Ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2038

Ako je do mene ispričavam se ali kažem probao sam i na drugom računalu sa drugačijom rezolucijom i isto izgleda.

Freak Show Inc.

2 0 hvala 1
15 godina

Također i kod mene je problem prisutan.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

daj špelac ne trollaj pa svi znamo da si pohaxo bf3 temu :)

ništa napravite novu od nule ;)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Stručan ekipa je na terenu, problem se istražuje (u tu svrhu je mjesto zločina netaknuto do daljnjeg), kada se prikupe svi potrebni dokazi, tema će biti vraćena u funkcionalno stanje!

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju (LOL - mora da je strašno kada bf3 gameri nemaju gdje spamati? {#})!

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 13:34 (Miro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Layout u BF3 temi ne valja
Miro kaže...

Stručan ekipa je na terenu, problem se istražuje (u tu svrhu je mjesto zločina netaknuto do daljnjeg), kada se prikupe svi potrebni dokazi, tema će biti vraćena u funkcionalno stanje!

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju (LOL - mora da je strašno kada bf3 gameri nemaju gdje spamati? {#})!

Očekujem da se odgovorni najkasnije do 16 sati jave na zavod za zapošljavanje {#}

Kao da ponedjeljak sam po sebi nije dovoljno loš nego sad još i ovo zlo {#}. A taman sređujemo dojmove od subote...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan

Miro, sredi to brzo. Počele su pristizati i prijetnje tužbama zbog nanesene emocionalne boli.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Evo na novoj stranici sve valja! Dafuq???

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fila je sve strgao, obrisao sam njegov post i sad je sve okej.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
17 godina

Da ne otvaram drugu temu jer se radi o istom problemu. Mislio sam da se forum zbog nečega nakratko zblesirao, ali ovo je potrajalo već par dana.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/game-videos/26425.aspx?page=17&jumpto=3577846&sort=asc&view=flat

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice