Bezobrazluk moderatora! zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 1.570
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Bezobrazluk moderatora!

Evo ovako ekipa,postavio sam u temi DJ Kutak dali zna itko nekog ko prodaje numarka ili bih ga mjenjao za BCD2000(nisam sve napisao nisam prodavao ništa) i na to ja dobijem žuti karton od XXX-Man,nerazumijem čemu žuti karton? to je bezobrazno,ja sam samo pitao dali itko zna nekog ko prodaje numark mix track pro ili bih ga mjenjao za mog bcda2000 uz nadoplatu i na to dobijem žuti karton,ovo je stvarno postalo bezobrazno od moderatora.

XXX-Man     Dodijeljen žuti karton!    
danas u 15:53

Dodijeljen vam je žuti karton - upozorenje!
Razlog: Oglasi nisu dozvoljeni na forumu. Koristi male oglase.
Vezano uz poruku: "DJ kutak"
Karton traje do: ned 10.3.2013 15:53

Nije mi jasno GDJE JE TU OGLAS BIO POSTAVLJEN? GDJE SAM GA POSTAVIO?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
10 6 hvala 2
15 godina
Re: Bezobrazluk moderatora!
kruskar kaže...

Evo ovako ekipa,postavio sam u temi DJ Kutak dali zna itko nekog ko prodaje numarka ili bih ga mjenjao za BCD2000(nisam sve napisao nisam prodavao ništa) i na to ja dobijem žuti karton od XXX-Man,nerazumijem čemu žuti karton? to je bezobrazno,ja sam samo pitao dali itko zna nekog ko prodaje numark mix track pro ili bih ga mjenjao za mog bcda2000 uz nadoplatu i na to dobijem žuti karton,ovo je stvarno postalo bezobrazno od moderatora.

XXX-Man     Dodijeljen žuti karton!    
danas u 15:53

Dodijeljen vam je žuti karton - upozorenje!
Razlog: Oglasi nisu dozvoljeni na forumu. Koristi male oglase.
Vezano uz poruku: "DJ kutak"
Karton traje do: ned 10.3.2013 15:53

Nije mi jasno GDJE JE TU OGLAS BIO POSTAVLJEN? GDJE SAM GA POSTAVIO?

e moj Mato boriš se protiv vetrenjača....

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
12 godina
protjeran
Bezobrazluk moderatora!

Nebi me cudilo da sad poberes i crni karton.Takva ti hijerarhija vlada na ovom forumu kad su u pitanju moderatori!

9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bezobrazluk moderatora!

Mato,ne zayebavay se sa pr0n man-om....

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Back777 kaže...

Nebi me cudilo da sad poberes i crni karton.Takva ti hijerarhija vlada na ovom forumu kad su u pitanju moderatori!

Zasigurno ću ili crveni ili crni dobiti to je sigurno.

15 godina
kruskar kaže...
Back777 kaže...

Po tko zna koji put{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
14 godina
0verlord kaže...
kruskar kaže...
Back777 kaže...

Po tko zna koji put{#}

Ako nemaš šta pametno reć onda prestani spamat bez razloga.

13 godina
protjeran
Bezobrazluk moderatora!

Da je xx-man malo prebrz na okidacu i prerevan na forumu i skace na svaki post koji se i najmanje kosi s pravilima, je.

Da si ti u osnovi ponudio razmjenu materijalnih dobara na forumu, jesi.

Nisi otvorio oglas ali si napravio javnu ponudu, tako da ovaj put je on ipak u pravu.

7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Back777 kaže...

O jadni, ugnjetavaju vas...

http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx

Sve je pokriveno pravilima. I ovo sa oglasima, i načini kontaktiranja moderatora na forumu.

A ne tu podizati nekakve forumske ustanke...

0xBADC0DE
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 16:36 (rustweaver).
14 godina
Tyberius_Prime kaže...

Da je xx-man malo prebrz na okidacu i prerevan na forumu i skace na svaki post koji se i najmanje kosi s pravilima, je.

Da si ti u osnovi ponudio razmjenu materijalnih dobara na forumu, jesi.

Nisi otvorio oglas ali si napravio javnu ponudu, tako da ovaj put je on ipak u pravu.

Ja sam pitao DALI TKO ZNA KO PRODAJE ILI MJENJA znači nisam rekao mjenjam to i to za to ili kupujem to i to,nego dali tko zna!

edit

Za kolegu iznad,zašto nebih ljudi javno rekli? To je zato da se nenaruši reputacija moderatora i da on prođe nekažnjeno to je !SRAMOTA! ovaj forum je sve gori i gori.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 16:38 (kruskar).
13 godina
protjeran
kruskar kaže...

ja sam samo pitao dali itko zna nekog ko prodaje numark mix track pro ili bih ga mjenjao za mog bcda2000 uz nadoplatu

Sam si rekao sve, dajem nesto svoje za nesto drugo uz nadoplatu.

Ja ne znam kako ti to zoves, ali meni to izgleda kao oglas. Forma je malo drugacija od one na koju smo navikli ali je funkcija ista.

Koristio si forum da das ljudima slicnih interesa do znanja da imas nesto sto zelis zamjeniti ili po dogovoru prodati. To je zabranjeno na forumu, ne znam cemu se toliko cudis.

12 godina
neaktivan
Bezobrazluk moderatora!

Tema će ti bit zatvorena čim on dođe...A navikini se na to da su modovi....

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bezobrazluk moderatora!
Karton pa što, nije u pitanju npr nevinost, podnesi to muški, nije kraj svijeta.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bezobrazluk moderatora!

šta je je, al ovo meni izgleda kao oglas, da si trebao dobit odmah žuti i nisi baš, al ovo je oglas

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice