edit: jel netko primjetio ogroman nedostatak 290-tki i to odjednom?? kaj se desava a da mi neznamo?)
Vruce kifle Stjepanje!
edit: jel netko primjetio ogroman nedostatak 290-tki i to odjednom?? kaj se desava a da mi neznamo?)
Vruce kifle Stjepanje!
a kako i nebi kad su im cijene bile oko 1300 kn lol te ti isti presli na 9xx seriju , good braging nesta vise
a kako i nebi kad su im cijene bile oko 1300 kn lol te ti isti presli na 9xx seriju , good braging nesta vise
ma jok, oslo pun k referentnih i aftermarket modela u trenu, do neki dan bilo 15 komada ispod 2000kn sad niti jedna
ma jok, oslo pun k referentnih i aftermarket modela u trenu, do neki dan bilo 15 komada ispod 2000kn sad niti jedna
Bliže se blagdani, high end ide ispod bora.
Super su mi ova pitanja..
valja li ova ista?
Koliko para toliko muzike sine!
Svi bi jeftino a dobro, cudilo bi me da neko hoce skupo a lose
P.S. grafa je mrak
Super su mi ova pitanja..
valja li ova ista?
Koliko para toliko muzike sine!
Svi bi jeftino a dobro, cudilo bi me da neko hoce skupo a lose
P.S. grafa je mrak
mozda sam malo krivo postavio pitanje ali nebitno...
zanima me kakva je graficka jer je prijatelj nabavio racunalo i stavili su mu tu graf i dobro naplatitli...
Pitam samo valja li ili ne?srednja zalost,dobro,lose itd...samo me to zanima.
dobili ljudi bozicnice
Koliko su mu naplatili za graficku ?
oko 350KM (1350kn manje vise)...
Preskupo. Za te pare se nađe polovna 280x il nova 270(x)
Bok ekipa, dakle izgleda da mi je crkla grafa Sapphire HD7850 2gb nakon nepune 3 godine, zanima me koju mi grafu mozete preporucit za oko 1500 kn jer nisam bas pratio situaciju na trzistu :) Ne znam jel bi mi bilo bolje nabavit nVidia ili amd.
Bok ekipa, dakle izgleda da mi je crkla grafa Sapphire HD7850 2gb nakon nepune 3 godine, zanima me koju mi grafu mozete preporucit za oko 1500 kn jer nisam bas pratio situaciju na trzistu :) Ne znam jel bi mi bilo bolje nabavit nVidia ili amd.
Kupi r9 280 bez x cijene su im od oko 1500 - 1600 kn se da nac odlicna a od 270x je jaca priko 20% http://www.bug.hr/cijene/search/?q=r9+280
Da li hd 5750 i intelov quadcore mogu na ovo napajanje Thermal master 420 pmsp ?
Da.
Da li hd 5750 i intelov quadcore mogu na ovo napajanje Thermal master 420 pmsp ?
Da, ali nije preporučljivo.
Pozz...mogu li staru GeForce 8500GT zamijeniti s GeForce 210 ili imate neku drugu za preporučiti(do 300-400kn)?
Matična je ASUS P5KPL-AM,proc Intel dualc 2,2GHz,napajanje(trash,znam) MS Platinum 400ATX P4 400W+
ps ako netko želi može nabaciti i preporuku za napajanje ;)
Pozz...mogu li staru GeForce 8500GT zamijeniti s GeForce 210 ili imate neku drugu za preporučiti(do 300-400kn)?
Matična je ASUS P5KPL-AM,proc Intel dualc 2,2GHz,napajanje(trash,znam) MS Platinum 400ATX P4 400W+
ps ako netko želi može nabaciti i preporuku za napajanje ;)
Na ovo napajanje koje imas mozes stavit 6670 sve ostalo je prejako za taj procesor.
Od napanja ja xfx 550w je najdugotrajnija opcija.
Traži 5670, 6670 - sve drugo je prejako za taj procesor.
Preskupo. Za te pare se nađe polovna 280x il nova 270(x)
i opet mi nisi reka je li valja ista ova graf..bez obzira na cijenu :)
Evo pa procjeni:
Evo pa procjeni:
u nacelu to je stari 7850 model, rebrandiran. Imam doticnu karticu i dobro se nosi sa svim igrama.
Traži 5670, 6670 - sve drugo je prejako za taj procesor.
Dobio sam ponudu XFX Amd Radeon HD 6950 1GB XXX za 500kn, jel se isplati?
Dobra je ponuda.
Ta grafa je prejaka za tvoj trenutni procesor. Neces ju moci iskorostit sa tim procesorom.
Koje napajanje imas, jer za tu grafu treba fajn napajanje.
Trenutno imam neko lose napajanje MSovo, ali mislim si upiknit neko isto preko njuske u slucaju da uzmem ovu grafu. Jel se moze naci nekakvo do 300kn?
A opet onda nakon nekog vremena uzmem samo maticnu i rame i imam novi komp :)
Nema unificirane teme za nove modele pa cu stavit ovdje.
http://wccftech.com/nvidia-gm200-titan-2-amd-fiji-380x-bermuda-390x-benchmarked/
Trenutno imam neko lose napajanje MSovo, ali mislim si upiknit neko isto preko njuske u slucaju da uzmem ovu grafu. Jel se moze naci nekakvo do 300kn?
A opet onda nakon nekog vremena uzmem samo maticnu i rame i imam novi komp :)
Napajanje do 300kn je ovo najbolje: (novo) (polovna napajanja bez garancije treba izbjegavati jer je napajanje najbitnija komponenta)
Vezano za nadogradnju drugih komponeti - napisi koju maticnu plocu imas ?
- mozda mozes napravit upgrade procesora.